Şimdi Ara

Deprem Anında Hangi Şebeke Nerede Off?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu gün saat 16'da meydana gelen deprem anında hangi şebeke altyapısı yetersiz kaldı bunun tespiti için lütfen sorun yaşayan herkes şebeke ismini semt, ilçe, il olarak yazabilirmi.

• Ben İstanbul/ Avcılarda yaşıyorum Turkcell kullanıyorum ama özellikle oturduğumuz mahallede çok az çekiyor. Deprem sırasında bi sorun olmadı gerçi ama hiç çekmiyor telefon evde bile neden anlamıyorum. Yan apartmanda arkadaşım var Avea kullanıyor hiç sorun yok
  • Vodafone - Küçükköy > Gaziosmanpaşa > İstanbul
    15-20 dk. arama ve aranma gerçekleşmedi.
  • Üsküdar-Barbaros mah. Avea'da bir sıkıntı yoktu depremden 10 sn sonra konuşuyordum
  • Avea-Demirköprü-Karşıyaka-İzmir. Depremden 5 dk sonra tel görüşmesi yaparken kapandı bi 3dk telefon çekmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flame of the West -- 8 Ocak 2013; 17:28:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avea - İzmir/Konak Saat Kulesi Önü . Depremden 15 dk. sonra ablam aradı 30. Sn konuştuk kesildi sonra ben aramaya çalıştım bağlantı hatası dedi 10 sn. sonra tekrar aradım sorunsuz konuştuk

• turkcell bir hat ile avea'yı aramaya çalıştım , düşmedi.
    b.düzü
  • Deprem Anında Hangi Şebeke Nerede on ? arkadaşlar anladınız mı hani off/on varya açma kapama şeysi
  • Avea istanbul esenlerde ON Turkcell Off.

• quote:

Orijinalden alıntı: PirSoft

bu gün saat 16'da meydana gelen deprem anında hangi şebeke altyapısı yetersiz kaldı bunun tespiti için lütfen sorun yaşayan herkes şebeke ismini semt, ilçe, il olarak yazabilirmi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.