< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IIRunneRII -- 7 Şubat 2023; 15:34:35 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Deprem bölgesi YKS
-
-
Hocam up çok geçmiş olsun konu yukarda kalsın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam allah yardımcınız olsun. çok klişe ama hiçbir şey canınızdan değerli değil. deprem bölgesi biraz daha sakinledikten sonra ösym bununla ilgili bir karar verir. çok fazla öğrenci mağdur durumda. akrabalarım şuanda enkaz altında neredeyse 2 gündür haber yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam öyle de insan bu sınavı da düşünemeden edemiyor. Çok geçmiş olsun sizlere de umarım sağ salim kurtulurlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IIRunneRII -- 7 Şubat 2023; 16:53:52 >
teşekkür ederim hocam
hocam öncelikle çok geçmiş olsun. umarım en kısa sürede maddi ve manevi yönden iyileşirsiniz. ben de diğer arkadaşlar gibi ösym’nin bu konuda bi açıklama yapacağını düşünüyorum çünkü binlerce öğrenci söz konusu. ben de dahil olmak üzere diğer bölgelerdeki öğrenciler de sizler gibi çok etkilendi. cidden kaç gündür çökmüş durumdayım. o yüzden kazanamayacağınızı geride kalacağınızı asla düşünmeyin. diğer sınava çalışanlar bu süreçte inanılmaz bir hıza, netlere ulaşmayacak. cidden zor ama üstesinden geleceğinize inandırın kendinizi, umutsuzluk sizi yormasın.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Umarım her şey en kısa süre de normalde döner elden bir şey gelmiyor. Her şeyi halledeceğiz umarım.
geçmis olsun hocam adanadayim ben de. yanimizdaki bina yikildi eve falan giremem bir sure. sinav isine bakariz simdilik hicbir sey net degil.
Ben de adanadayim hocam valla şuan bizim tanidikalr dahil hiç yks düşünen yok ya evden kitapları falan hiçbirini almadan çıktım ben alsa mıydım dedim de 1 dk da olsa çıkmaya tirtsim açıkçası
Geçmiş olsun hocam bugünleri atlatalım yks yide halledeceğiz umarım.
Çok geçmiş olsun hocam
geçmiş olsun hocam
-
Çok geçmiş olsun kanka. Umarım bu zor günleri atlatıp normal hayatınıza dönersiniz.
-
çok geçmiş olsun hocam
Sağ olun hocam
Dostlarım 3. Gün yanımda doğru dürüst kitap yok napacağım ben ya aw bu sınav hayatımızın ne kadar merkezine girdiyse bu kadar olan olaya bile hala sınavı düşünüyoruz
Arkadaşım semtin videosunu çekti semt bomboş yakın zaman da tekrar şehire dönebileceğimizi düşünmüyorum kaldım ucube gibi hiç bir şey yapamıyorum içim içimi yiyor awkkkkkk
hocam ortalık bu durumdayken buna sıra ne zaman gelir bilmiyorum ama bir şekilde bu konuda da bir açıklama yapacaklardır, ondan sonra daha net düşünürsünüz kesinlikle. allah hepimize yardım etsin.
Hocam dayanamıyorum ya Gaziantep'ten Van'a geldim ev sobalı herkes küçücük oda da insan dolu. Yanımda ayt mat ve bio kitabı var başka bir şey almadım. Hızlıca çıktım evden ne çalışacak bir ortam ne başka bir şey hiç bir şey yok. Mahelleyi boşaltmışlar. Sokaklar kapkaranlık kalmış. Ne zaman şehire döneceğim bilmiyorum. Apartmandan birinin tanıdık mühendis çağırmış adam kolon sağlam yan duvarların bazı tuğlaları kırılmış. Belediye detaylı bakmadan girmeyin demiş. Belediye ne zaman gelir artçılar ne zaman biter bilmiyorum. Her şey çok zor. Gelecek kaygım olmasa tek derdim deprem olurdu. Ahhh ah
hocam çok haklısınız, biz de benzer durumdayız. benim sınav derdim yok orası ayrı ama herkes ayrı bir sıkıntıda şu anda. emin olun daha kötü durumda olsanız sınav vs düşünecek haliniz olmazdı, şu anda en azından hayatınız hakkında kaygılarınız geçtiği için bu konuda kaygılanıyorsunuz. boş verin denecek bir konu da değil ama çok şükür aileniz ve siz kurtulmuşsunuz. geri kalanı bir şekilde hallolacaktır hocam. bir şekilde bunu düşünenler de olur burada yaşananların ne kadar zor olduğunu göz önüne alırlar. 12. sınıflar açısından düşününce bile zaten okula gidemeyecekler, bunun telafisi de çok zor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X