Şimdi Ara

6 Şubat 2023 - Deprem Oldu!! (277. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.764
Cevap
69
Favori
279.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
142 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 275276277278279
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anadoluda yaşayanlar artık dua etsin bi yerde daha böyle deprem olursa kimse ekmek bile göndermez

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hendrickk H kullanıcısına yanıt
    bunu tercih ettiler. elden bir şey gelmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üzerinden sadece 4 ay geçmesine rağmen gündemden düşen 50 binden fazla insanın vefat ettiği cumhuriyet tarihinin en yıkıcı depremi. Tabi unutulmasında son seçimde deprem merkezindeki illerde %70+ oy çıkan illerinde etkisi de çok fazla.

Depremin yıkıp geçtiği iller ne durumda acaba boyalı ve yağdanlık basında da haberleri göremiyoruz. 10 gündür gece saat 3'te bile RTE güzellemesi yaptıklarından fırsat kalmıyor herhal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 4 Haziran 2023; 13:57:10 >
  • Deprem bölgesindeyim sartlar ilk gün gibi hatta daha zor bir tek kurus yardım gormedik ev yok iş yok artık tukenme noktasındayız soylenecek çok şey var da neyse.

• Allah c.c. bilir benimkisi tahmin

bence beklenen istanbul depremi bu iktidar döneminde olacak onun çaresizliğinide yaşatacaklar ve yaşayacaklar

imamoğlu seçildiğinde onu çalıştırmayız o topal ördek diyerek önüne her engeli koyanlar yıpratanlar ölenlerinde vebalini üzerinde taşıyacaklar

@KARACABEYY

• HAKLISIN dilek olay 20 yılı geçti her yeri zapt ettiler karşıda da adam gibi parti olmayınca bu böyle gider 

• run...rabbt kullanıcısına yanıt

biz biliyoruz da onlar bilmiyor gibi 

• KARACABEYY K kullanıcısına yanıt

Söylecek çok şey var kısmına katılıyorum, lütfen medyada konuşulmuyor diye her şey halloldu diye düşünmeyin burada şu an yamyam modunda birileri...

• hendrickk H kullanıcısına yanıt

Genelleöe yapmayınız. Biz göndermeyiz deyin.

• Deprem bütçesini düşürürken bir şey söylediniz mi? İBB deprem için ne yapıyor? Hiç. Reklam bütçesi dağ gibi büyürken deprem bütçesi düşüyor.

• Kayrabey kullanıcısına yanıt
    ibb'nin üstüne kabus gibi çöktünüz. meclis çoğunluğu sizde. her işe engel koydunuz. sırf "bakın yapamıyorlar" demek için, olası her ibb başarısını gölgelemek istediniz. VEEE nasıl yüz varsa, halen metrodaki koltuğa p.k koymanız gibi, halen p.k atmaya çalışıyorsunuz. e ama yuh yani. sizin partinin depremde ne olduğunu görmedik mi sanıyorsunuz nedir. bu utanmazlığın bir açıklaması olmalı ama yok .

• mito1172 kullanıcısına yanıt

Ben her zaman diyorum dünya genelinde bütün devlet yönetimlerine çöreklenmiş ve bu işten nemalanan bir gurup siyasetçi ve kendine iş adamı diyen çete her yerde var

bunların tezgahlarının devrilmesi lazım bunun içinde Melhame-i Kübra savaşı lazım

Allah c.c. inşallah tez vakitte bu dünyaya Nuh a.s. ın tufanında olduğu gibi topyekün arındırmayı nasip etsin Amin.

• Ne yalan söyleyim, son paragrafınız için şelaleyim sabırsızlanıyorum. Hatta 6 Şubat depremlerinin Melhame-i Kübra ile alakalı olduğunu düşünüyorum...

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/155094756

• tubytube kullanıcısına yanıt

Bundan sonrası TR için beklediğim büyük Felaket beklenen İstanbul depremi Allah c.c. bilir

adım adım doğal afet ve depremlerin artacağı bildirilmiştir ardı ardına gelecek deniyor bazı olaylar çorap söküğü gibi

gelecek 10 yıl içinde de fırat nehrinin debisinde ciddi azalma bekliyorum iklim değişikliğine ve barajlarda su rurulmasına bağlı olarak Allah c.c. bilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 6 Haziran 2023; 0:4:3 >
  • 1 hafta sonra sandık kurulsa RTE+AKP'ye oy atmazsa ben de bütün mal varlığımı forumdan birisine çekiliş yaparak veririm.

• Hunyadi Matyas kullanıcısına yanıt

öyle, adamlara vatan millet din iman terör belli başlı sihirli kelimeleri söyle dünyaları değişiyor

aynı kaptan amerika kış askeri filminde bucky'e rusça hipnoz kelimeleri söylenince resetlendiği gibi durum var

beyin yıkama işte bu havuz medya ve satılık kalemler ayrıca çıkarcı kişilikler vs.... koy üst üste hepsini ortaya çıkan eser bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 6 Haziran 2023; 10:42:45 >
  • Aydınlanacaksak eğer bir damla gözyaşı yok...

Umarım hayırlara vesile olur...

Hatay'da durum çok farklı...

• tubytube kullanıcısına yanıt

Bu kafayla devam et, depremin üzerine ekonomik kriz, onun üzerine daha neler yaşarsın neler...

• 
Sayfa: önceki 275276277278279
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.