< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubytube -- 9 Haziran 2023; 13:32:10 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
6 Şubat 2023 - Deprem Oldu!! (278. sayfa)
-
-
Boşaldığım falan yok,senin kafa arızalı çalıştığı için bunu da anlamaman normal, anlamadığın sürece de düzelme ihtimalin yok, kısır döngü böyle gider.
-
Allah vermesin, yine bir deprem felaketi yaşayınca , yine aynı filmi izleriz. önlem almayanlar, eleştirenleri fırçalar falan. 28 mayıs'ta , bunun böyle devamına onay verdi millet.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
depremden sonra ki günlerde, özel eşyalarımı alıp evden çıkmıştım
bizim evlere 2. hafta hırsız girmişti...
pek çok arkadaşımın evinede girdi.
2. günden başlamışlar...
kamyonu dayayıp götürmüşler...
depremin ilk haftası ağır hasarlı olan evler şuan bilirkişi raporuyla
az hasarlı! en az 20 bina sayabilirim...
kiralar 3 katına çıktı.
yemek fiyatları 2-3 katına çıktı.
maraş, hatay, malatya ve adıyaman için artık daha da zor...
bu taraflara tayin filan düşünen yada üni yazacak olan varsa,
sakın! en az 3 yılı yok buraların...
buralar düzelmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksinaletinsan -- 10 Haziran 2023; 15:8:8 > -
Gölcük deprem yaşamış bir ilçe. Gelin yeni yapılan binaları bir görün. Öyle dersler çıkarılmış ki (!), üff, üff.
Gürcü veya Gümüşhaneliysen, olmadı Rizeliysen istediğin tip ve şekilde bina yapabilirsin. Ders diye okutulacak eserler icra edebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sayın hocam yazdıklarınıza katılıyorum ben oturduğum evin fiyatından aynı sitede 5 kat fazlasına tuttum 2 bin olan kiralar şuan 10 bin ayrıca hala evde yasamiyorum kontynerde yaşıyorum kontyneri de kendi imkanlarimla satın aldım onun da maliyeti 160 bin oldu evi de 10 bine kiraya zar zor tutabildim kısacası kimseden yardım vs olmadı deprem zamanı yaşadığım pskoloji daha iyiydi şuan maddi olarakta zor durumlar yaşıyoruz bı usta cagirsaniz bin TL den aşağı gelen yok sizin de yazdığınız gibi memur olup buralara yani Maraş, Hatay, Malatya, Adıyaman buralar ekonomik yönden İzmir, İstanbul, Ankara yi gecti gelecek olan varsa düşünsün.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 10 Haziran 2023; 19:36:38 >
Allah herkesin yardımcısı olsun bu devirde her şey abartılı pahalı Birde her şeyi toz pembe gösteren baştakilere ne demeli diyeceğim de deprem bölgesinde de kazanan o olunca ve bölgedekiler çok memnunuz konuşmaları yapınca diyecek söz kalmıyor Şu da var karşısında adam gibi parti de yok
-
Ya siz gerçekten çok azdınız çok şımardınız. Hastalık, illet boyutunda bir kesin hükümlülük ve yargı dağıtma baş gösterdi son zamanlarda, seçimlerden sonra farklı bir butona basılmış gibi duruyor...
AK Parti karşıtlarından bir ara çok güzel bir "teşhis" duymuştuk; son yıllarda çocuklar RTE ve avaneleri dışında hiçbir farklı siyasi yüzü görmeden büyüyorlar diyorlardı. Herkes Türkçü alperen oluverdi bir de tavırlardaki RTE tarzı mahalle ağzı 😱😱😱 Biliminizle, teknolojinizle, siyasetinizle, ekonominizle değil kavrukluğunuzla yakıp kavuruyorsunuz ortalığı ve söylediklerim size öylesine derinden dokunuyor ki farkındayım...
Soykırımlık paçavralar sizi...
Sizi herkes çok sever, yardımseverliğinizden dolayı yazdıklarınız için teşekkür ederdi. Umarım her şey gönlünüzce olur...
Arada bir şey yazdım gözden kaçmış olabilir; Hatay'da durum çok farklı demiştim, inanın burada çok pis bir elektrik var her an çarpacak gibi duruyor, siz farkında mısınız?
Aklıma akşam akşam "There will be blood" filmi geldi, bir kesimde enteresan bir hareketlilik var...
At, Avrat, Mentiontwitter“https://t.co/FoT6tHDUeu”https://twitter.com/atavratmention/status/1666518493070589955
-
Şu attığı iğrenç twite bak ya...
-
twitten daha çok 122. günde enkaz kaldırırken ceset bulunması bence daha iğrenç
-
sen uyursan herkes ölür
her hanede bir nöbetçi
-
Şu entry'ye katılmadan edemeyeceğim. Son zamanlarda depremin merkezi ve etkilenen ön sıfatı olan şehirler aklıma gelince ağzıma burnuma bir ayak aRoması geliyordu. "Gazi"ymiş Antep, "Şanlı"ymış Urfa, "Kahraman"mış Maraş, yala yala bitmez Bakın kelime çok güzel yerde kullanılmış, "primatlar". İlkel ve köleler, depremleri bile vahşi...
Instagram ve TikTok videolarını izliyorum ve artık tutamıyorum içimde duygularımı, bu toprakların çok pis bir geçmişi olduğu gibi üzerinde yaşayan çok pis bir kesim var...
Hala depremin etkisindeyim inanın, beynimin içi zonkluyor bazen görüntüleri izledikçe
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
hadi bakam sıra marmaraya geldi 90 km mesafeden baya hissettik
AFAD Depremtwitter“#DEPREM * Büyüklük:4.1 (Ml) Yer:Susurluk (Balıkesir) Tarih:2023-07-12 Saat:20:37:39 TSİ Enlem:39.976 N Boylam:28.104 E Derinlik:6.87 km Detay:https://t.co/prkiOSVrcp @afadbaskanlik @trthaber @anadoluajansi”https://twitter.com/DepremDairesi/status/1679184519218475008?s=20 -
-
-
az önce çok sağlam indirdi. 5.7 şiddetinde
Adana 'nın 80 km açıklarında
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Violet Evergarden -- 25 Temmuz 2023; 8:53:22 > -
Evet, ekranlarda söylenmiyor ama İskenderun'dan da hissettik...
İskenderun'da şu an oturduğumuz evimiz hasarsız görünüyor ama gerek ağır hasarlı evlerin yıkım çalışmalarından gerekse bu depremlerden ötürü evde yeni çatlaklar görüyoruz veya var olanların belirgin bir şekilde daha da açıldığını fark ediyoruz. Biz şu an oturduğumuz apartmanın hasarsız olduğuna inanmıyoruz. Birinci katlarda zarar çok olduğu zaman üst katlar da artık taşıyıcı sistem görevini yapamadığından tehlikeli hale geliyor ve o apartmanlar ağır hasarlı olarak görünüyorlar. En alt katımızın balkonunda iki tane boylu boyuna deprem yarığı var önümüzdeki yoldakine benzer şekilde ve geçtiğimiz gün evlerine tadilat yaptılar, evin içinin sağlam olduğuna inanmıyoruz. Bu durumda ne yapabiliriz? Hiç muhattap olunacak türden birileri değiller. En alt katın yanındaki daire sorunsuz olduğunu söylüyor ama içini dışını yeni yaptırdıkları için öyle mi görmek istiyorlar bilemiyoruz onu da...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
fermuar gibi düşünün hani insanın yanları şiştikçe genişledikçe fermuar açılmak için kendi kendini zorlar ya onun gibi
artık bu saatten sonra dağ fayının kalan kısmıda enerjisini son bir depremle boşaltır devamında marmara fayıda artık hareketlenmek için gün sayıyor gerçek bu
beklenen istanbul depremide tahminim 7 üzeri olur süresi uzun olursa İstanbul artık biter acil olarak en başta
ilaç sanayi ve buna yönelik üretim yapan bütün yan sanayi İstanbuldan çıkarılmalıdır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X