< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
6 Şubat 2023 - Deprem Oldu!! (283. sayfa)
-
-
Daha hatay için risk bitmiş değil güney hatay suriye lübanan kısmı yine yerle bir olabilir tarihte dev depremleri var 200.000 ölümlü depremleri var 8.0+ tahmini büyüklüğü 8.3
Fay merkezli 0-70 km yakın yerlerine şehir yapmak öldürüyor aslında.
O deprem gerçekleşirse ortadoğu iyice pert olur dönem kapar dönem açar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 3 Aralık 2023; 15:14:6 > -
İyi sallandık süper zekalı medya Gemlik bursa olan depremi İstanbul depremle sallandı yazıyor sanki sadece İstanbul var koca tr de
AFAD Bursa Gemlik'teki depremin şiddetini 5.1 olarak duyurdu
Bursa'nın Mudanya ilçesinde 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD, merkez üssü Marmara Denizi Gemlik Körfezi olan 5,1 büyüklüğünde ve 3 dakika arayla 2 deprem olduğunu ve 2. depremin büyüklüğünün 4.5 olduğunu bildirdi. Deprem, İstanbul başta olmak üzere birçok ilde hissedildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya; "Esenler 1, Küçükçekmece 1 bina çatlağı olduğuna ilişkin ihbar alınmış olup Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekipleri ilgili adreslere sevk edilmiştir. Mudanya'da 1 evde çatlak olduğuna ilişkin ihbar alınmış olup Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekipleri ilgili adreslere sevk edilmiştir. 2 vatandaşımız merdivenden düşmüş olup sağlıklarına ilişkin bir olumsuz durum söz konusu değildir" dedi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 4 Aralık 2023; 13:24:25 >
-
jeo gaste (@jeogaste) on Xtwitter#deprem Saat 23.04 de merkez üssü #Bursa Mudanya açıklarında Gemlik Körfezin'nde 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. ℹ️ Aynı bölgede 4 Aralık'da 5.2 büyüklüğünde orta büyüklükte bir deprem meydana gelmişti. O günden bu yana sismik hareketlilik devam ediyor.https://twitter.com/jeogaste/status/1735031392986124792
-
he kero he,
yeni bir çağ başlar,
ortalık iyice karışır,
sığınmacılar daha da akın eder ülkeye,
ekonomi daha da kötü olur,
he aslan parçası...
-
kronolojiden haberi olmayan birinin siyasi saiçayla çemkirmesi doğal bir eylem, canım git bir hatayı gez şu an bilidğin hayalet şehir, 4 dakikaya yakın süren 8.3- 8.5 büyüklüğündeki deprem bu depremden kat kat daha büyük bir deprem orda roma krallığı bitme noktasına gelmiş o çağdaki nüfüsa göre bile 200.000 ni geçik insan ölmüş ömrün yeterse görürsün ne oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 14 Aralık 2023; 12:10:5 > -
Senin gibi tatlı su partizanlarının, yüzlerce yıl önceki konjonktürü, bilimi, teknolojiyi bugüne uyarlayıp fanteziler kurması çok mantıklı geliyor bana inan
Hatayı, Adıyaman'ı görmüş biri olmasam dediklerine inanırım da;
10 ay geçti yahu, sizinkilerin bir şey yaptığı doğru düzgün yok. Enkaz hala kaldırılmaya devam ediyor ve devam da edecek daha bir kaç yıl. Kalıcı evler ile ilgili çok şey yavaştan beter gidiyor. İnsanlar perişan halen. Ama yok, önemli olan başka şeyler var. Sizin o biricik düzeniniz bozulmasın di mi kerocuğum.
Şu yaşıma geldim; sizin kadar yüzsüz mahalle görmedim.
Çocuklarınız, torunlarınız sizden nasıl utanacaklar sağlığım elverdikçe heyecanla bekleyeceğim...
-
2003 den önceki binaları akp nane ruhuyla dikti tabi yıkılanların %95+ sı o binlarda,100 senedir kont dracula gibi yönetiyor nasıl olsa daha önce deprem ülkesi değildik yeni akp le olduk, Atatürkçü çağdaş laik hükümetler varken faylar kıpraşmıyordu bile hep akp nin suçu ah akp vah akp Kaçak konut sayısı olarak çağdaş izmir baş sırada,Deprem konusunda türk halkının ta kendisi suçlu başka kimse arama yönetimden halkına kadar herkes çürük.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 15 Aralık 2023; 12:17:40 > -
Yok hacı sizin cenahın hakikaten anlama ve idrak sorunu var.
Benim mesajımı bir kaç defa daha oku istersen.
Kaçak konut işine hiç girme, çarşaf çarşaf sana imar affı ile ilgili resmi belgeleri yüzüne kürek vurur gibi çarparım ama sizler onu da anlamazsınız.
Deprem bu ülkenin gerçeği, ama sizin gerçeğiniz biricik düzeniniz ve ahlaksızca para kazanma derdiniz.
Çemkirecek başka şey bul partizancığım.
-
En çok imar affından faydalanan il çağdaş ezelden chpli Atatürkçü izmir ,halk istedi ,akp de yaptı okadar basit ,halk katakulleyi malı mülkü parayı seviyor bizde ölmeye, depremde ailesiyle niyazi olmaya razı yeterki malım mülküm olsun, alan razı, satan razı yani halk neyse yönetimde o, armut dibine düşer
Tamam akp hata yaptı şimdi imar affıyla aldıkları tapuları geri versinler yıkılsın kaçak yapılar nedersin? cinayet kan çıkar ülkede, bu halk depremde ölmeyi hakediyor akp liside chp liside aynı sen siyasi kafayla ,salçayla dolanma fazla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 15 Aralık 2023; 15:7:7 > -
https://eksisozluk1923.com/entry/159733813
Bakın şu link'te yazılan yazı sizi kandırmasın bu şehrin ve genel olarak Müslüman bilinen ülkenin gerçeği şudur:
https://mini.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/157545068
Deprem diye avazım çıktığı kadar bağırıyorum ilk defa hissettiğim bir yatak hareketi var diye ama bana "hışt" diyor kardeşim depremin ilk anında, bu ülkedeki kimi faaliyetler bildiğinizin çok ötesinde bunu anlamanızı arzu ediyorum, daha önce de yazmıştım lütfen kardeşlik masallarına kanmayın AK Parti sonrası ilişkimizi kestiğim bazı akrabalarımın bile ne olduklarını bir bir öğreniyoruz, buranın insanı değilmiş çoğu, bize dışkı yediren kilise veya sinagoglar var bilginize, iyilerini tenzih ederim elbette...
Bu arada bazı inşaat firmalarının başındaki tipler çok kötü, o firmalara para kaptırmamak için TOKİ'ye verir yapım işini insan bu kadar diyeyim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hadi oradan. Kahramanmaraş'taki imar durumuna bak, önceki seçimlere bak bir de son seçime bak.
İmar affı isteyen sizin mahalle.
Son paragrafın doğru ama son cümleni bir gün gelir yediririm sana. Ahlaksızlık etme. Ayıp!
@Nat Alianovna neden bu arkadaşa ceza verilmiyor?!!!
-
Niye ceza vericek mod? Hakediyor ben lafımın arkasındayım tapsunu alan akpliside, chpliside, mhpliside çok memnun yasadan git bakalım geri al tapuyu kolunu bacağını kırarlar , havadan malları mülkleri oldu depremde ölürselerde banane kendin ediyon kendin buluyon özeti bu.
Sağlam yapıldı diye mütahite inanıp, milyonlar döküp evi çürük çıkanlara üzülürüm onlar haketmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 26 Aralık 2023; 16:41:23 > -
Al buda sana yılbaşı hediyem olsun hala dolan dur akp chp lö lö, evet aynen üst akıl chp liler istemiyöörrrrr, evet onlar özel seçilmiş insanlar harvard oxford yalamış bitirmişler hepsi,hiç böyle bir cehaleti kabul ederlermi dimi yani aaaaa imkansızzzzzz ihtimal bile yok yazıcıdan çıkar al evine çerçevelet.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 26 Aralık 2023; 18:16:31 >
-
Sana artık cevap vermeyeceğim. O izmir'deki evlerin ne olduğunu bilmeden hindi gibi söylenme partizan!
Dediğin lafları aynen iade ediyorum.
Git ötede kumunda oyna, naş!
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X