Şimdi Ara

Deprem Ülkesinde Gayrimenkulun Aşırı Değerli Olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu çok kafamı kurcalıyor, ev, hanı, dükkan vs almak bence büyük bir kumar gibi. Ülkemiz deprem ülkesi ve deprem olduğunda hayatta kalsan bile zorunlu deprem sigortası yaptırdın diyelim o bina yıkılıp yeniden yapılana kadar çok zaman geçiyor.

Bana çok mantıksız geliyor bu kadar fiyatların şişirilmesi, herkes ev fiyatlarını uçurabildiği kadar uçurmaya çalışıyor, uçurdukları evlerde 40-50 senelik düzgün temellere sahip olmayan çürük binalar. Yeniden inşa edilmiş evlerin piyasada biraz daha pahalı olmasını anlarım ama 40 senelik binayı 5-0 yaş arasında ki ev fiyatına satmak mantık dışı.

Konumu çok iyi diyebilirsiniz ama Küçükçekmece, Bahçelievler, Ümraniye, Tuzla vs neresi olursa olsun fark etmez fiyatlar çok oynamıyor. Bahsettiğim binalarda villa, müstakil ev falan değil düz apartman.

• Bu memlekette insanlar ev alırken, en son olarak düşündüğü ve kriter sıralamasında adamdan saymayarak en sona attığı faktör depremdir. Çok kimseler bu hatanın bedelini canlarıyla ödemişlerse de, yapılan hatalardan ders almamak bu milletin en büyük özelliklerinden biri olduğu için şikayet ettiğin konu bu memlekette son derece normaldir...

• İstanbul'da suan insanlar hala nasıl duruyor ben ona şaşırıyorum

Deprem riski ortada naci gorurun videolarina baktim gecen gün kesin gibi bir şey

Yav çoluk çocuk ölmeyi mi bekliyorsunuz? İmkanınız varsa kaçın! Deprem olup binalar yıkılınca zaten kaçmak zorunda kalacaksınız

İmkani olmayan fakir mecbur insanlara demiyorum tabi imkanı olduğu halde inatla duranlar var

Demek ki insanlar hayatina çok da deger vermiyor aga napalim ben memuriyet icin istanbul başvurularını okumuyorum bile istanbula gitmemeyim diye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 99 değreminde binaların yüzde 50 si falan sağlamdı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.