Şimdi Ara

Depremi 10 saat önceden hissettim (kanıtlı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam dün gece 4 civarı tuvaletteydim, bir yandan telefon ile video izliyordum. genelde telefon ile video izlediğim için tuvalette uzun vakit geçiririm, her neyse video izlerken birden kulağım çınladı gibi bir şey oldu, bir ses geldi ama öyle bir ses ki sanki tir tir titriyor bina, ilk başta (bizim apartman caddede) aşağıda biri dükkan açıyor veya kapıyor dedim ama sonra kulağımı kapattım, ses kulağımdan gitmiyordu bizim yan daire ile aradaki duvar pek bir incedir bu yüzden sesler sürekli gelir deprem içerikli bir cümle işittim ama emin değilim. ses o kadar yakından geliyordu ki sanki beynimin içinden geliyormuş gibi oldu ama bunu aradaki duvarın ince olmasına bağlayabiliriz. bir anda çok korktum hemen temizlenip tuvaletten çıktım etraf sallanmıyordu, avizeye baktım sallanmıyor, annemi uyandırdım dedim anne deprem oldu dedi allah allah facebook a falan baktık kimse yazmamış haber sitelerine baktım daha hiçbir haber yoktu, kandilli rasathanesinin sitesi var bilenler bilir o sitede 1.2 lik depremler falan bile gözükürken olduğum bölgede hiçbir deprem gözükmüyordu sonrasında ben dedim ki herhalde başım döndü veya ufak çaplı bir deprem oldu daha haber sitelerine düşmedi, facebook a istanbulda depremi hisseden varmı diye bir gönderi paylaştım sonra bilgisayarı kapatıp uyudum. olay bu kadar ile bitse aslında anormal bir durum olmayacaktı sadece başım dönmüş olacaktı ama bitmiyor, uyandım bilgisayarı açtım facebook a girdim baktım herkes depremden bahsediyor ben sandım ki dün gece olan deprem ama aslında yeni olmuş deprem hemen hemen 10 dakika geçmiş, aradan yani depremden 10 dakika sonra uyanmışım burda anormal bir durum yok çünkü hep o saatlerde uyanırım uyku dengem bozuk olduğu için, ben bunu öğrendim içim bir tuhaf oldu depremi önceden hissetmiştim. yinede daha önce geceden deprem oldu mu diye bütün siteleri kontrol ettim 1.0 lık bir deprem bile yoktu. olay bu, beni çok tırstırttı bu olay ve maalesef elimdeki tek kanıt dün sabah karşı saatlerinde paylaştığım facebook gönderisi.

Depremi 10 saat önceden hissettim (kanıtlı)

ayrıca inanmayan arkadaşlar kontrol edebilsin diye facebook adresimi buraya bırakıyorum son gönderiyi herkese açık yaptım.https://www.facebook.com/bariskantik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rychte -- 13 Haziran 2017; 3:44:25 >

• BRAVO KARDESIM

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalvarırım noktalama kullan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumayin mercan dede

• Aptala malum olurmuş.
  • Hocam hele bi otur soluklan, al bunları yanına da belki lazım olur

,,,,, ....

• noktalama işaretleri ekledim beyler bundan sonra gözleriniz yanmadan konuyu okuyabileceksiniz.
  • Aha buraya yazıyorum yakında kendini evliya ilan edersin demedi deme bu da benim ön görüm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.