Depremlerde Şebekenin Gitmesi !
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Dünya üzerinde deprem anındaki yoğunluğu kaldırabilecek hiçbir operatör yok. Almanya’da yılbaşlarında tüm operatörler çöker bilen bilir. Bunun için whatsapp üzerinden aramayı huy edinmek gerek.
Çevremizde genç yaşlı kim varsa böyle durumlarda whatsapp üzerinden arama yapmayı nasihat etmek gerek. Belki gerçekten ihtiyaç sahibi biri mağdur olmaz en azından.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Diyorlar ki ses hatları yoğunluğu kaldırmıyor, Whatsapp vs. internet üzerinden konuşun. O halde devlet veya operatörler hiç demiyor ki böyle sorun yaratacak büyük depremler olduğu gün 3 operatör insanlara mesaj atsın "İnternet üzerinden konuşabilmeniz için şu kadar GB hediyesi hattınıza tanımlandı" diye. Çok zor olmasa gerek en azından ilk birkaç gün geçerli GB tanımlamak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Keşke GB Verseler dediğiniz gibi
-
quote:
Orijinalden alıntı: glory34
Diyorlar ki ses hatları yoğunluğu kaldırmıyor, Whatsapp vs. internet üzerinden konuşun. O halde devlet veya operatörler hiç demiyor ki böyle sorun yaratacak büyük depremler olduğu gün 3 operatör insanlara mesaj atsın "İnternet üzerinden konuşabilmeniz için şu kadar GB hediyesi hattınıza tanımlandı" diye. Çok zor olmasa gerek en azından ilk birkaç gün geçerli GB tanımlamak.Zaten verildi internet ve dakika hakkı, her afet sonrası yapıldığı gibi. Ayrıca wifi hiçbir işe yaramamıştır, kimse wifi ile kurtulmadi. Yıkılan binanın içinde senin açtığın wifi mı çekecek? Bu kadar cahilce, bilgisizce yorum yapmayalım ya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boyzof -- 31 Ekim 2020; 17:35:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilgisizce demiyorum kardeşim bana internet gelmedi @boyzof wifi ağları sayesinde iletşim kurdum ben
-
Nerde yaşıyorsun ve hangi operatör kullanıyorsun?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Her afet sonrası GB mı veriliyormuş? Geçen sene İstanbul depremi sonrası Türk Telekom 2 gün hatları çalışmadığı için abonlerinin gazını almak için hediye GB verdi. Ben ise başka şeyden bahsediyorum ama anlayacak biri yok belli ki karşımda.quote:
Orijinalden alıntı: boyzofZaten verildi internet ve dakika hakkı, her afet sonrası yapıldığı gibi. Ayrıca wifi hiçbir işe yaramamıştır, kimse wifi ile kurtulmadi. Yıkılan binanın içinde senin açtığın wifi mı çekecek? Bu kadar cahilce, bilgisizce yorum yapmayalım ya
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: glory34
Her afet sonrası GB mı veriliyormuş? Geçen sene İstanbul depremi sonrası Türk Telekom 2 gün hatları çalışmadığı için abonlerinin gazını almak için hediye GB verdi. Ben ise başka şeyden bahsediyorum ama anlayacak biri yok belli ki karşımda.
Alıntıları GösterO farklı, anlayamayan sensin :D afet bölgesinde yaşayanlar için afetten hemen sonra ses ve internet hakkı veriliyor. Bunu da sosyal medyadan paylaşıyor operatörler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boyzof -- 31 Ekim 2020; 17:42:7 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X