x (formerly twitter) Kendine Muhabir (@KendineMuhabir) on X https://x.com/KendineMuhabir/status/1838498127008923653< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Depremzede Vatandaşın Murat Kurum’a İsyanı: Ben AKP Üyesiyim Bana Bu Yapılıyorsa…
-
-
Vaayyyy akpye üyeymiş.
Saygı gösterin. Hörmetler abiiii.
Ne kadar kira istiyorsa da verin.
Babamın malları
Ama bababım malları
Bizde ....... demedik ki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 24 Eylül 2024; 17:47:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
AKPliler ancak işin ucu kendilerine dokununca ağlamaya başlıyor. Daha önce vatandaşın malına mülküne çökme yasasına tepki verdiklerini görmedik.
-
-
Yalnız ben hiçbir haberde bu videonun veya görüntülerin Hatay’da geçtiğini yazdığını okumadım. Ben mi körüm, yoksa okumam yazmam mı yok ? Yoksa sevgili arsız dilli ve bu sözde gazeteci yalan mı söylüyor ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çevre ve şehircilik bakanlığı bugün Hatay ile ilgili bir paylaşım yaptı ve bazı depremzelere ev teslim ediliyor olay bu...
Ama sözde muhalif hesapalr ne yapıyor bu haber görülmesin diye duyulmasın diye. ALAKASIZ BİR ŞEKİLDE. 8-9 ay önceki Murat Kurum Belediye başkanı adayı iken İstanbul'da yaşanan bir olayı sanki bugün Hatay'da evler teslim edilirken yaşanmış gibi servis ediyorlar ve trol hesaplardan yayıyorlar.
Sorgulamayan araştırmayanlarda bunlara inanıyor işte.
Allah aşkına azcık kaliteli düzgün muhalefet yapın ya. Gerçekten YALAN-DOLAN-ALGI ile nereye kadar ? Algı patlayıncada ama Hatay demedik ki biz ama o demedik ki şu demek ki flan :D Orada aynı haberi yayan bütün haber siteleri gösterilmiş çoğu bugün olmuş gibi yayıyor.
super haberMurat Kurum'a operasyon girişimi deşifre edildihttps://www.superhaber.com/murat-kuruma-operasyon-girisimi-desifre-edildi-ak-partili-depremzede-senaryosu-haber-505831Sabah haberi büyük büyük başlıklarla paylaşan siyeler haberi kaldırmaya başlamış :D Sabah atılan linkler yok.
-
akpli olunca kendini diğerlerinden üstün görüyor, ucu cebine dokununca nasılda sızlanıyor. Kendi canı yanmasa diğer canı yananları anlamayacak. Umarım daha beter olursun.
-
Yalnız halen daha haberlerde bu olay Hatay’da geçiyor gibi bir şey denmiyor. Halen daha kıvırıyorsun dilli. Harbiden sıkmıyor mu bu kaliteli muhalefet zırvası.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şikayet etmis demekki dediklerimiz dogru
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X