Şimdi Ara

Depresyon Bunalım Sıkıntı stres nasıl geçer (ergenlik)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bunun en büyük sebebi belkide ergenlik biliyorum içimde hep bir mutsuzluk var hep bir stres hep bi dağınıklık plansızlık özgüven eksikliği ders çalışma isteği gelmemesi sıkılmak hiç bir şey yapmamak ne yapmalıyım bilmiyorum hepiniz eminim bu dönemlerden geçtiniz görüşlerinizi merak ediyorum

• Çavuşu tokatlamayı azaltabilirsin :) Bir yerde okumuştum Fazla masturbasyon dikkatsizlik, halsizlik, hayata karşı küsme gibi sorunlar oluşturuyormuş.

Eğer yukardaki sorun sende yoksa aşağıdaki önerilerime bakabilirsin;

# Bilgisayar oyunlarına yönelebilirsin kafanı dağıtmak için
    # Sevgili yapabilirsin(Eğer gerçekten seversen ve ayrılırsan daha kötü deprasyona girersin :D)
    # Hayata pozitif yönden bakmaya çalış her zaman
    # Eğer içinden ders çalışmak gelmiyorsa okuma o zaman açık ve net.Ne insanlar gördüm kendilerini zorlaya zorlaya bir yere kadar okudular sonra okulu bırakıp iş hayatına atıldılar.Ve çoğu mutlu.Ama iyi düşün geri dönüşü olmayabilir okulu bırakmanın :)
  • Koca evreni düşün ve tahmini 60 yıllık hayatının bu evrende hiçbir değeri olmadığını anla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prochnow

Koca evreni düşün ve tahmini 60 yıllık hayatının bu evrende hiçbir değeri olmadığını anla.

Yani sonuc olarak ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: URANIUM

quote:

Orijinalden alıntı: Prochnow

Koca evreni düşün ve tahmini 60 yıllık hayatının bu evrende hiçbir değeri olmadığını anla.

Yani sonuc olarak ??

Arkadaş bu dünya kafaya bir şeyler takacak kadar değerli değil demek istemiş sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fell on Black Days -- 10 Aralık 2014; 22:56:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.