Şimdi Ara

Depresyon, Mükemmeliyetçilik, Dopamin Eksikliği artık dayanamıyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tereyağlıİskender -- 3 Ağustos 2016; 0:36:34 >

• Geçmiş olsun dostum. Tedavi olmak istemiyorsun ama eğer tedavi olmazsan bu durumun daha kötü olacağını düşünmüyor musun? Oluruna bırak herşeyi. Yaş kaç bu arada?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya şöylelerine laf anlatmaya çalışmayın anlamıyorlar.Neymiş tedavi olmak istemiyormuş ölmek istiyormuş bilmem ne.Tedavi olmazsan iyileşemezsin iyileşmek istiyorum yol gösterin akıl verin diyorsun birde.Demezler mi bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.Senin daha kendine hayallerine hayatına saygın yok bizim neden saygımız olsun? Tedavi olmak istemeyen birine neden nefesimizi tüketelim ikna etmeye çalışalım? Sen kararını vermişsin yolun açık olsun.Ama benden sana tavsiye o işler öyle bayılmak gibi kolay değil haberin olsun.Bu devirde genç yada o yaşlara yakın kime sorsan ölmek istiyorum intihar edicem lafı dilinden düşmüyor salgın sanki.Böyle insanların ailelerinede üzülüyorum rahat batıyor sanırım...

• öldukten sonrasina inanmiyorsan simdi bunu yazmanin bile senin icin bi anlami olamaz.soyle soyliyim o halde sen basarili ol baskalaraina yardimci ol baskalari mutlu olsun.kendinden umudu kestigin icin baskasi dedim

• aynı durumdayız dostum yenı okula basladıgımdan berı pısıkolojık sorunlerım var durduk yere aglayasım felan gelıyor zamana bırakıyorum kafamı dagıtacak seyler yap kıtap oku mesela surukleyıcı seyler kafanın dagılmasına yol acacaktır emın ol aynı durumdayız yanı

• Açık ve net mal

• dostum 1 kere yaşayacağın dünyada bunları yaşamamak için tedavi olman lazım bi psikiyatra gitsen ilaç verecek düzeleceksin işte
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya tedavi olacaksın ya da ölmeyi seçeceksin yiğenim. Mantıklı düşün kendi kararını kendin ver hiçbirşey ölüme sebep değildir.
  • Bende boyleyim lAn

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • manevi eksiklik
  • Şimdi muslimler gelin inanmadığın için bunlar namaz kıl bak ne kadar mutlu hissetçeksin derler.

• sırf avatarındaki için yaşanılmaya değer lan bu dünya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.