Şimdi Ara

Depresyon ilaçları reçetesiz alınabiliyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
5.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu konuda bilgisi olan yardimci olursa sevinirim kafa acacaklar sag ustteki crossa tiklasinlar lutfen. Simdiden tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-882A17036 -- 2 Ekim 2014; 2:43:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Depresyon İlaçları Reçetesiz Alınabilir mi?

Depresyon, dünya çapında milyonlarca insanı etkileyen yaygın bir ruh sağlığı durumudur. Semptomları arasında sürekli üzüntü, ilgi veya zevk kaybı, uyku sorunları ve iştah değişiklikleri yer alabilir.

Depresyon ilaçları, bu semptomları hafifletmeye yardımcı olmak için kullanılan yaygın bir tedavi yöntemidir. Ancak, reçetesiz olarak depresyon ilacı almak konusunda endişeler vardır.

Misol 50 mg Reçetesiz Alınabilir mi?

Misol 50 mg, depresyon tedavisinde kullanılan bir antidepresandır. Reçeteli bir ilaçtır ve reçetesiz olarak alınması yasal değildir. Misol'ü reçetesiz almanın ciddi yan etkilere yol açabileceğini unutmamak gerekir.

Antidepresanlar Reçetesiz Alınır mı?

Genel olarak antidepresanlar reçetesiz satılmaz. Bu ilaçların güvenli ve etkili kullanımı için bir sağlık uzmanının gözetimine ihtiyaç vardır.

Sonuç

Depresyon ilaçları reçetesiz olarak alınmamalıdır. Depresyonla mücadele ediyorsan bir sağlık uzmanına başvurmanı öneririz. Onlar doğru tanı koyabilir, uygun tedavi planı oluşturabilir ve depresyon semptomlarını yönetmene yardımcı olabilirler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • antidepresanlar reçetesiz satılmaz.gerçekten depresyonda filan hissediyorsan psikiyatriste görün.

• Ulan herkes depresyonda forumda noluyonuz lan

• svykr kullanıcısına yanıt
    Lutfen bir konu hakkinda kesin bilginiz yoksa yorum yapmayiniz... Bir cok antidepresan ilac ulkemizde recetesiz satilmaktaymis. Enistem ilac firmasinda pazarlama muduru ondan aldim bilgiyi. Saygilar sevgiler.

• benim kullandıklarım sertralin içerikli antidepresanların kutuların üzerinde.reçete ile satılır yazmakta.ayrıca sen eczaneye gidip yarım kilo antidepresan mı diyeceksin.bu ilaçların da çeşitleri var.

• Efexor reçetesiz satılıyor

• Aslında hepsi reçete ile satılıyor zaten benim sorum reçetesiz de verenler var mı üzerineydi. Hemen hemen hepsi veriyormuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Paxil Reçetesiz Alınabilir mi?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xSonnyBlackx

Bu konuda bilgisi olan yardimci olursa sevinirim kafa acacaklar sag ustteki crossa tiklasinlar lutfen. Simdiden tesekkurler

Geçen ben aldım seralin al en etkililerden mide ağrısı ishal uykusuzluk karın guruldaması çektim bunlar ilacın yan etkisimi strestenmi bilmiyorum seralin 100 mg çentikli 28 li tablet aldım . Yarım kullan tam kullanınca mahvedio ve etkisini 30 dk sonra görüosn normal bi antidepresan deil 2-3 hafta kullanmalık deil

Edit: 3-4 gün hiçbişey yemedim , ama yan etki mi strestenmi bilmiyorum stresten olduğunu düşünüorm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moonlightsonata -- 3 Ekim 2014; 10:26:25 >
  • Olmadı gel esrar bonzai fln çekek ne bu dertler bıktım

• Arkadaşım sen psikopat mısın Lustral 50 mg 2 haftalık kullanım en sağlıklısı zaten 6 ay kullananlar derdi olduğu için veya sıradan bir depresyon geçirdiği için değil ağır hastalığı oldu için uzun süreli kullanım yapıyor. Hasta olmayan bi insan 6 ay hayatta dayanamaz bi antidepresana.
  • Ülkemizde antidepresanların hemen hemen hepsini reçetesiz alabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlacına göre değişir.Antipsikotikler reçete ile satılıyor.Ama Prozac gibi antidepresanlar satın alınabiliyor.
  • Magnum44 kullanıcısına yanıt
    Doğru ama neden üstüne reçete ile satılır yazıyorlar hala anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-882A17036 -- 3 Ekim 2014; 13:34:35 >
  • quote:

Arkadaşım sen psikopat mısın Lustral 50 mg 2 haftalık kullanım en sağlıklısı zaten 6 ay kullananlar derdi olduğu için veya sıradan bir depresyon geçirdiği için değil ağır hastalığı oldu için uzun süreli kullanım yapıyor. Hasta olmayan bi insan 6 ay hayatta dayanamaz bi antidepresana.

Lustral piyasadan kalktı

• Ben şu an ne kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-882A17036 -- 3 Ekim 2014; 19:59:29 >
  • quote:

Ben şu an ne kullanıyorum

Geçen hafta bana piyasadan kalktığını söylediler siz ne zaman aldınız

• Sakın doktora danışmadan anti-depresanlara başlama sana ağır gelebilir o ilaçlar
    Doktor tavsiyesi önemli
  • Dün aldım sabah belki de toplatılmamıştır üretim durmuştur sadece
  • crazytaxi C kullanıcısına yanıt
    Doktor hiç bir test yapmadan (ağır gelip gelmeyeceği konusunda) reçete yazıyor direkt. Yani doktora gitmek pek önemli bir şey değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.