Merhaba sayın forum üyeleri midemdeki rahatsızlık nedeniyiyle,10 gün önce hastaneye gittim midemde ülser var. 10 ay önce 2 ay süreyle ilaç kullanmıştım geçmişti neyse lafı uzatmayım doktor prabex diye mide koruyucu hap rennie duo diyede mide şurubu yazmıştı neyse eczane bunların muadilini vermiş, parabex yerine Rabiza Rennie duo yerine magcar forte vermiş kullandım sıkıntım yoktu tâki mide şurubum bitip yenisini yazdırıp kullanıncaya kadar önceki aldığım şurubun kutusuyla şimdiki aldığım farklıydı sağlık ocağının doktoruna sordum firmanın sitesine baktı ilaç bu dedi neyse akşam önceki şuruptan yarım kaşık kalmıştı onu içtim yeni aldığım şuruptanda 1.5 kaşık içtim yarım veya bir saat sonra bende mide ağrısı şişkinlik oldu bende acaba ilaç sahtemi gibi bir soru takıldı kafama bu rahatsızlığı yeni açtığım şuruba bağladım varmı bu magcar forte kullanan 4 kutu yazmıştı doktor 10 günde bitti bende 14 ocakta kontrolüm var o zamana kadar yetsin diye 8 kutu ilaç aldım. (şurup) bu ilaçları geri iade şansım varmı doktorunmu iade etmemi söylemesi lazım kusura bakmayın biraz uzun oldu.
Bu önceki aldığım
Buda şimdiki aldığım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme