Şimdi Ara

Kırmızı Reçeteli ilaç subaylığı etkiler mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sene dış kaynaktan subay almına başvuracağım, ilkokul 5.sınıfa giderken sınıf öğretmenimin ailemi yanlış yönlendirmesi sonucunda psikiyatriye götürdü ailem. Concerta denen şu saçma ilacı kullandım. Yanlış hatırlamıyorsam sadece 2-3 ay kullandım, daha sonrasında doktorum da gerek olmadığı kanaatine vararak ilacı kesti, 12 yıldır ne psikiyatriye gittim ne bu ilacı kullandım. 12 yıl önce ki kullandığım bu ilaç profesyonel askerliğe başvururken beni etkiler mi? Bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırsa çok sevinirim.

Not: Edevlet üzerinden baktığımda dikkat bozukluğu F90 kodunda rapor görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powpowboy -- 11 Aralık 2024; 1:59:11 >

• Umarım sıkıntı yaşamazsın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sanki bu konu daha önce açılmıştı.

• ONY86 kullanıcısına yanıt

Daha önce açılmış ama bizzat bu durumu yaşayan hiç kimse cevap vermemiş. Yaşayan birisi olsa çok iyi olacak.

• Sana konulan tanı önemli olan o kırmızı reçeteli ilaç kullanmış diye bakılmaz psikiyatr veya uzman doktorun koyduğu teşhis ve tedaviye bakarlar.

F90 Adhs veya diğer bilinen adı ile Dehb var ise asker olamazsın. Tek istisnası dilekçe verip teşhisin hatalı olduğunu yazıp uzman doktorlardan oluşan kurulda muayene olup hatalı olduğunu göstermek. Tanıyı sildirmek de denilir bu işlemlere...

Askerdeki erlere silah eğitimi verilir iken pür dikkatler. Gelen merminin sayısı atış sayısı kovan sayısı her şeyi tutuyorlar. Atış atarken yerinden kalkarsa biri üstüne çökmek için adam bekliyor. Subayın depresyona girmesi bile büyük problem. Dehb kişiler silah ruhsatı bile alamazlar. Hal böyle iken subaylık veya astsubaylık mümkün değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 12 Aralık 2024; 0:37:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyileşebilen bir hastalık olduğundan mantık olarak sorun olmamalı. Ama mantık olarak...

• SiNaPSiS kullanıcısına yanıt
    DEHB iyileşmiyor ki

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.