Şimdi Ara

Depresyon mu ? | 35 bin TL ile ne yapılır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
1
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

mühendis, arabam var, işim var(evden çalışıyorum), kız arkadaş sayılacak arkadaşım var ama yaptığım şeyler keyif vermiyor artık. corona nedeniyle evdeyim sürekli.

çok insanlarla sosyalleşebilen biri değilim zaten. beceremiyorum biraz da kaygılı biriyim haliyle yalnızlık ve ev daha güzel geliyor.

bana keyif verecek birşeyler arıyorum ama bulamıyorum.

35 bin tl birikmişim var. iyi de maaşım var. keyif verecek birşeyler için harcayabilirim direk bu parayı. ne önerirsiniz ?

• Game bilgisayar önerisine kapalıyım. Bilgisayarda yaptığım için artık sıkıldım bilgisayardan.

• Game bilgisayar önerisine kapalıysan o zaman bunu kesinlikle öneririm

https://www.monsternotebook.com.tr/semruk/monster-semruk-s7-v7-2//

• Konsol
    Kitap
    Doga gezisi
    Şehir gezisi
    Yurt disi gezisi
    Hobi (dalgiclik tirmanis vs)
    Ohoo neler var neler kalk harca parani fikirlerimi begendiysen bana da 50 lira ateşle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akvaryum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Youtube veya udemy tavsiye ederim elbet ilgini çeken şeyler vardır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Senin ruhun ölmüş
    Şaka bir yana bence siz yalnız oldugunuz için artık keyif almıyorsunuz. Yaş 30 a dayanmış birisiyle evlenip çocuk yapma vaktiniz gelmiş geçiyorda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çocuk yapsana birader her şeyi tamamlamışsın işte

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    10 lira ile ne yapılır ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şöyle sexy bir yol bisikleti al, üzerine de bi güzel takım çek.

• Daha neden nasıl hissettiğini bile anlamamış adamlara çocuk aile önerip potansiyel olarak daha kötü şeylere yol açmak moda mı oldu

• Evlenme zamanı gelmiş.

• Çakal kasa pejo

• < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ayda 1 eskorta git 35 ay yeter

• Yalnizlik yapiyor insani böyle bende ayni durumdayim.

• tv, soundbar ve ps5 alınır

• O para ile yurtdışı gezilebilir benim sana ekstra tavsiyelerim doğa yürüyüşü gece yürüyüşleri vs olabilir belli sen bariz gece insanısın geceleri toplum dışarıda olmadığı için çıkıp rahatlıkla kendini tatmin edebilirsin 1-2 saatlik araba sürüşü yanında ekstra zevkli bir müzik süper olacaktır oyun vs oynama eve kapanınca da sana oluyor çok çok 70 yıl ömrün var ve eve kapanıyorsun bunun neresi mantıklı gündüz insanlar seni geriyorsa gece çık bir bara vs de gidip canlı müzik dinleyebilirsin evde durma yeter ki 4 duvar arasında kalman hapis gibi yaşamandan farksız edin işte kendine birşeyler ben eskiden bisikletle gezerdim sabah yola çıkardım arkadaşlarla 2-3 kişi olurduk akşam eve varırdım yol üzerinde bir sürü insan görüyorduk bizim gibi yapan bazen ormanda bisiklet sürüyorduk gece vakitleri köpekler kovalıyordu çok zevkli günlerdi keşke o arkadaşlarım yine burda olsa ama yok hepsi gitti

• farkli hobiler olabilir evin bir odasi sinema odasi seklin de tasarlanabilir

• e-bike al bisiklet rotaları belirle çadır kurup yada günü birilik git gel, arabayla bir yere kadar sonra bisiklet,böyle böyle çok yer gezersin en çok istedigim kamp ateşi yakmak et pişirmek böyle gezerken ,seni bilemem

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.