Soket girişini fare yemesi
arkadaşlar , babamın aracının motorun orda bulunan ana soket kablosunu fare kemirmiş ve kesmiş. Yine kablonun bir kısmını da zarar vermiş. Servis'e çektik arabayı. Tüm soketin değişmesi gerektiğini söylediler . Sadece soket 9 bin tl , 6 bin de işçilik diyorlar. Tüm soket'in geçtiği yerleri söküp takmaları gerekiyormuş. (ağır işçilik)
Bana mantıklı gelmedi. Kesilip zarar gören kısmı tamir edilip sağlam olan kısmından itibaren soket'e kaynak yapılamaz mı ? Bu işi nasıl kime yaptırabiliriz ?
Bilgi verebilirseniz çok sevinirim.
Araç Giresunda.
Araç Citroen C Elysee 1.6 dizel 2013 Model
apple watch ekranı küçük geldi ne yapabilirim
apple watch se 40 mm aldım ekran boyutu bileğime küçük geldi. 2300 'e sahibinden'e ilan koydum ama henüz dönüş yok(yeni koydum)
ne önerirsiniz arkadaşlar 44 mm alıcam ama bir yol da bulamadım.
bi fikir verirseniz çok sevinirim, apple'ın ürün değiştirme hizmeti var mı üstüne ücret ödeyip bu gibi durumlarda ?
Depresyon mu ? | 35 bin TL ile ne yapılır ?
evet gençler. yaş 30.
mühendis, arabam var, işim var(evden çalışıyorum), kız arkadaş sayılacak arkadaşım var ama yaptığım şeyler keyif vermiyor artık. corona nedeniyle evdeyim sürekli.
çok insanlarla sosyalleşebilen biri değilim zaten. beceremiyorum biraz da kaygılı biriyim haliyle yalnızlık ve ev daha güzel geliyor.
bana keyif verecek birşeyler arıyorum ama bulamıyorum.
35 bin tl birikmişim var. iyi de maaşım var. keyif verecek birşeyler için harcayabilirim direk bu parayı. ne önerirsiniz ?
- Game bilgisayar önerisine kapalıyım. Bilgisayarda iş yaptığım için artık sıkıldım bilgisayardan.
Samsung Türkiye Paramı İade Etmiyor | Yardım
Arkadaşlar
Kısaca; buzdolabı aldım iç aydınlatma bozuk çıktı aynı ürün olmadığı için sıfırıyla değişimi yapılamadı. bende para iadesi istedim.
İban bilgilerimi istediler gönderdim 4 Ağustos’ta. 20 den fazla müşteri hizmetlerini aradım mail attım ama nafile.
Ne arayan var ne bi para gönderen. 5500 tl samsung türkiye tarafından şu an gasp edildi. ne yapmam lasım?
Fikir verin adamlar resmen dalga geçer gibi sallamıyor beni. covid yüzünden de evden çıkmıyorum yoksa tüketici hakem heyetine şikayet edeceğim ama.
ekşi sözlüj gibi mecraya taşıyabilecek ya da yardımcı olabilecek var mıdır ?
Samsung Türkiye Paramı İade Etmiyor | Yardım
|
|
dünyada artık tek bir dil konuşulması gerekliliği
|
Wifi Repeater Cihazında ANONYMOUS isminde 2 cihaz tespitim
|
Marshall Stanmore 2 & Alternatif Yan Markalar
|
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 52
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 59.601 (Bu ay: 124)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 495 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic