Şimdi Ara

Marshall Stanmore 2 & Alternatif Yan Markalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Müzik dinlemeyi seven biriyim, kaliteli müzik dinlemek istiyorum. Bunun için çok fazla bilgim yok, gündelik kulaklıklarım mevcut (iphone , sony kulak içi extra bass modeli gibi). Premium ses seviyesine geçmek istiyorum.

Bunun için D&R geçerken yanında hep kulağıma güzel gelmiştir ses kalitesi Marshall'ın (Bose ya da JBL bu noktada beğenmiyorum yani bende öyle bir algısı var.)

Almak almamak arasında gidip geliyorum (Malum 2600 TL civarı fiyatı var)

Teknik olarak tek bildiğim Frekans aralığı : 50 - 20.000Hz olunca kulağın ayırt edebildiği tüm sesleri (kayıt iyi ise) duyabildiğiniz.

Malum teknoloji gelişti ve yan firmalarda artık ünlü firmalar kadar iyi sesler verebiliyor. Bu frekans aralığını daha ucuza aynı ya da benzer kalitede alabileceğim alternatif bir hopörlör var mıdır ? Yoksa heyecan aramadan direk olarak marshall'ı almalı mıyım?

Çok fazla hopörlör teknolojileri ve markaları hakkında bilgim yok bu arada, yazacaklarınız benim için o yüzden çok değerli.

Şimdiden teşekküler

• Marshall bluetooth hoparlör mü model yazmamışın?

Kaliteli ses arıyorsan referans hoparlör tavsiye ederim. Referans hoparlörler herhangi bir eq ayarı olmadan, sanatçı müziği nasıl yapmışsa onun aynısına yakınını alırsın. Bu hoparlörler, referans monitör olarak adlandırılır. Herhangi bir referans monitörde müzik dinlediğinde, o müzikte hiç duymadığın sesleri duyarsın ve tüm sesler çok net bir şekilde gelir hatta o kadar net gelir ki oha dersin. Sevdiğin bir şarkıyı dinlerken dersin ki bu şarkı böyle miydi? Sürekli referans monitör kullanırsanda başka yerde dinlediğin şarkılar seni tatmin etmez böylede kötü bir yanı var.

2600 TL gibi bir bütçen varsa kesinlikle referans monitör tavsiye ederim. Taşınabilirlik istiyorsan bir şey diyemem, ses kalitesi istiyorsan referans monitör. Bu referans monitörleri tercih ederken kullanacağın odanın boyutları çok önemli. Ona göre seçmeni tavsiye edebilirim. Soruların olursa cevaplarım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hammer jack ünlü bir markamı?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.