Şimdi Ara

(samsung) yeni aldığımız buzdolabı led aydınlatması düzgün çalışmıyor ne yapmam lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 gün önce buzdolabı kurulumu yapıldı. kapı yönü değiştirirken bayağı uğraştılar yanlış taktılar derken sök tak yatır kaldır, sonunda hallettiler. (hiç içime sinmedi zaten yaptıkları iş)

neyse 1 gün sonra fişi taktık. herhangi bir problem çalışmasında yok. ancak içinde sağda ve solda led aydınlatma var şerit şeklinde. bunlardan birinin bir kısmı yanmadığını fark ettim.

servisi aradım ve aldığım yeri aradım, gelip servis inceleyecek dediler.

buzdolabı modeli 5250 tl olan aşağıdaki ürün. ürün samsung ana bayii değilmiş aldığımız yer(oysa öyle görünüyor dışarıdan) neyse nasıl yol izlemem gerekir?

www.teknosa.com
    Samsung RB50RS334WW/TR A++ 500 Lt Beyaz Buzdolabı Fiyatı ve Özellikleri
    https://www.teknosa.com/samsung-rb50rs334wwtr-a-500-lt-beyaz-buzdolabi-p-115080343

yeni buzdolabı bu kadar para veriyorsun can sıkıyor, birde servis kurulum sırasında ve kapı yönü değiştirirken aşırı rahatsız oldum. iade ya da para iadesi filan bile talep etmeyi düşünüyorum.

haklarım nelerdir ? yeni buzdolabına garantiden hemen müdahele edilmeli mi ? takılınacak bir sorun mu ? ne yapmam lazım sizde bir sorayım dedim. led fotolarını da ekliyorum

(samsung) yeni aldığımız buzdolabı led aydınlatması düzgün çalışmıyor ne yapmam lazım

alt kısmı fark ettiyseniz sönük yani tamamı çalışmıyor, diğer taraftaki (üst fotoda) bi sıkıntı yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.