Şimdi Ara

DERBİDE ÇARŞI YOK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim anlamadığım bir olay fenerliler inönüdeki maçta beşiktaş forması giyerek tribüne yerleşmişti kimse bir şey demedi TFF ses çıkarmadı. Peki Bu Olaydan Sonra ÇARŞI niye yok ben böyle işe sinirlendim. Ama TFF'ye ve Aziz Yıldırıma Bir söz yolluyorum burdan.

BİZ OLMASAKTA SİZİN İÇİN RUHUMUZ YETER.!!!!- ÇARŞI

• BEŞİKTAŞLI_SÜLO çarsı stadta olacak ve maça girmek için tum imkanları zorlıcak..yarın stadta olay olucak
  • Yaf ama alınmıyodu ilk yarıdaki maçta şimdi neden alınsın..Fenerliler bjk formaları ile girmişlerdi ama maça...İzin yoktu yani...

Fenerliler girselerdi şimdik Çarşı da girerdi
  • başlığa bak hele

quote:

DERBİDE ÇARŞI YOK

kulübün ismini de çarşıspor yapın da tam olsun.....bjk taraftarı yazsan daha doğru olmazmıydı yani....
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeliciouS

Yaf ama alınmıyodu ilk yarıdaki maçta şimdi neden alınsın..Fenerliler bjk formaları ile girmişlerdi ama maça...İzin yoktu yani...

Fenerliler girselerdi şimdik Çarşı da girerdi

almadıysak biz kendi kafamıza göre mi almadık? İl Güvenlik Toplantısında alınan karar öyleydi sonra kaldırdılar. Ama kendi kararlarına uymuyolar. Sırf Aziz tehdit etti diye. Adam Valiliğe gidiyor ve "siz birşey yapmazsanız ben bilirim yapacağımı" diyor ve olana bakın.

Haa, adaletin yerini bulması bakımından bakılırsa doğru bir karar olabilir ama Aziz Y. ın tehditlerinden sonra insanın midesi bulanıyor. Kimsin sen Aziz???

• bunun cevabı karışık biraz; müteahhit, makine fabrikası var,lift kiralam şirketi var, tekstilci, orduya inşaat yapıyo bide orduya kıyafet satıyomuş...benim fenerlilerden öğrenebildiklerim bukadar.. her iş var yani senin anlıyacağın :)

quote:

Orjinalden alıntı: çerkez
    Kimsin sen Aziz???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 26 Şubat 2006; 2:25:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Technics

bunun cevabı karışık biraz; müteahhit, makine fabrikası var,lift kiralam şirketi var, tekstilci, orduya inşaat yapıyo bide orduya kıyafet satıyomuş...benim fenerlilerden öğrenebildiklerim bukadar.. her iş var yani senin anlıyacağın :)

quote:

Orjinalden alıntı: çerkez
    Kimsin sen Aziz???

bizim bildiklerimiz ama fblilerin kabul etmediği işlerini de eklersek, her bi b.ku yiyo yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kayseri ve Fener Maçları Gitti
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • derbide çarşı alınmasada fenerliler nasıl girdi onlarda giricek stada he nereye gircek derseniz telsim üst şimdiden söyliyim
  • ya girsinler arkadaşım ne olacak yaa....versinler telsimi bjk taraftarlarına....tabi adam gibi maç seyredecek ve takımına destek olacak olanlarına..!!!

sene başında alınan saçma kararın mecburi kısmı bu....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtc_0912 -- 26 Şubat 2006; 9:53:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mtc_0912

ya girsinler arkadaşım ne olacak yaa....versinler telsimi bjk taraftarlarına....tabi adam gibi maç seyredecek ve takımına destek olacak olanlarına..!!!

sene başında alınan saçma kararın mecburi kısmı bu....

gelsin ler bencede ama istiklal marşı okunurken küfür etmesinler gine
  • İlk yarıdaki maçta, anayasal haklarını kullanan Fenerbahçeliler kendilerini deşifre ettiklerinde polis onları kordona aldı ve ufak-tefek coplamalar oldu. O gün çarşı "vur vur vur" diye bağırıyordu. Bugünleri düşünecektiniz. Şimdi sana "al sana tribün" demezler aşlar. O arkadaşlar -1 milyar- para cezası verdiler. O gün tepki vermeyenler, bugün hariçten gazel okumasınlar.

PS: O gün arkadaşlarımızın beceke forması giydiğini söyleyenler, bunu gösteren bi resmi bana . Öyle bişey yok. Sadece üzerlerini çıkardılar. Bu üzerlerinde başka bi takımın forması olduğunu göstermez...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mtc_0912

başlığa bak hele

quote:

DERBİDE ÇARŞI YOK

kulübün ismini de çarşıspor yapın da tam olsun.....bjk taraftarı yazsan daha doğru olmazmıydı yani....

çarşı grubu türkiyede takımının en karşılıksız seven taraftar grubudur hatta o kadar karşılıksız ki, b,ilete bile para vermezler ayrıca sayıları tüm tarafatar gruplarından fazladır, derbi maçlarda 5000 civarı bedava bilet alırlar

• futbol ne hale geldi bu gruplar yüzünden ya..maçın skoru yerine çıkacak olan olayları konuşuyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: marcopasa

futbol ne hale geldi bu gruplar yüzünden ya..maçın skoru yerine çıkacak olan olayları konuşuyoruz

Bencede Benim Başlığıma Siz ne karışıyorsunuz. Derbide çarşı yok diyorum Beşiktaş yok demiyorum. Anlayan anlar anlamayan y........ yer. Bu kadar yani benim demek istediğim şimdi fb taraftarları bir türlü girdiler yasak olmasına rağmen bu olaydan sonra niye kaldırılmadı "derbilerde rekip taraftar yok" denilen karar. Ben onu anlamadım hadi kaldırılmadı niye fb taraftarlarına ceza verilmedi.
  • Çarşı kalmadı artık...Boyner oldu Boyner...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.