Şimdi Ara

Derdime derman olun arkadaslar lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biraz uzun olacak ama okuyup cevaplarsaniz cok minnettar olurum. Gercekten yorumlarınıza fikirlerinize ihtiyacim var.

Ben memnun olmadiğim bir sehirde düşük puanli bir muhendislik okuyorum. Ve bolumdende memnun değilim. Finallerden sonra okulu 1 bucuk sene gibi bir sureliğine dondurmayi dusunuyorum. 2017 ygs ve lysye sağlam bir hazirlik icin. Hedefim ise hukuk avukatlik tmden en az 400 puan.

Ama sadece matematiğim iyi. Sozel kotu olduğu icin sayisala girdim ama buradada fizik ve kimyada kalem oynatamadim.

Şimdi ilk senem tercih yapmadim. Ikinci sene denemelere gore dusuk geldi ancak ailr baskisini kaldiramayip tercih yaptim. Adini bile ilk defa duyduğum muhendislik bolumu geldi.

Daha once sozel calismamis olan ben 1 bucuk sene gibi bir surede gunde 8 saat calisip telefonu birakip bilgisayarla arama mesafe koyarsam tmden 400 yapabilir miyim?

Ve diğer sorun ben ailemle finallerden sonra yani gelecek hafta bu konuyu konusacağim. Eger kabul etmezlerse istemediğim bir bolumde mecburi okuycam ve başarıli olamiycam. Ailemi nasil ikna ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ++ arkadaslar lütfen

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.