Şimdi Ara

Derece hakkında bi bakın lütfen..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • işlemcım p4 3.0 ghz de yuksuz 65 derecyi vuruyor oyundaykende 79-82 arası macun veya yeri ne oturmamış gibi deyilde daha kalıcı çözümü varsa ltfen yardım edin online im bekliyorum

• Yeni Fan
  • quote:

Orjinalden alıntı: ToffieBoi

Yeni Fan

ya yapma daha 2 senelik kız gibi pc yaw
  • Demek ki macun problemin var veya yerine oturmamış...
  • quote:

Orjinalden alıntı: DiabloXT

Demek ki macun problemin var veya yerine oturmamış...

hadi bea
  • bencede yeni fan almalısın veya toprak hattını bi kontrol et derim. bende de p4 3.00 ghz işlemci var seninkine benzer problemim vardı hatta yazın restart atıyordu bilgisayar. bizim evde toprak hattı pek iyi çalışmıyordu kasaya elim değdiği zaman elektirik çarpıyordu. sıcaklıklar baya yüksekti o zaman rakam veremiyorum çünkü hatırlamıyorum ama komple kasa ısnıyordu abartısız söylüyorum kasaya bi yumurta atsan 2 dakikada pişirebilecek kadar ısnıyordu(özellikle yazın ve güç kaynağının bulunduğu yerin üstü). toprak hattından mı bilmiyorum ama 2 tane de güç kaynağını çortlatmıştım. belki senini ısınma problemide toprak hattından kaynaklanabilir. ben kendime toprak hattı çektim ve daha sonra biri eksoz fan olmak üzere 2 tane 12 cm lik kasaya fan taktım kasaya stock fanla 35-36 derecelerde geziniyordum. kasa fanlarını çalıştırmadığım zamanda 42-43 derecelerde geziniyordum. yeni soğutucu aldım mugen 29-30 derecelerdeyim şu anda asıl fark yükte meydana geliyor stock fan 58 dereceyken mugen 41 derece.
    toprak hattını bi kontrol et derim. bende işe yaradı.

• Toprak hattıyla soğutmanın alakası %0.000

Sizin o sıcaklıkların düşmesinin nedeni 2 x 12cm eksoz fan takmış olmanız...
  • sorunu buldum termik macuk toprak gibi olmuş toz gibi soğutma denen bişi kalmamış ben en iyisi bi mecun alayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: topalsolucanxD

sorunu buldum termik macuk toprak gibi olmuş toz gibi soğutma denen bişi kalmamış ben en iyisi bi mecun alayım

quote:

Orjinalden alıntı: topalsolucanxD

quote:

Orjinalden alıntı: DiabloXT

Demek ki macun problemin var veya yerine oturmamış...

hadi bea

Demekki Umit abi bisey biliyormus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real RocknRolla -- 27 Nisan 2008; 12:51:06 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ToffieBoi

Demekki Umit abi bisey biliyormus

Canım kardeşim...

Hocam eski pastayı işlemci ve soğutucudan kolonyalı mendil ile dikkatlice silin,temizleyin güzelce,sonra termal pastayı sadece işlemci üzerine yarım nohut kadar felan sürüp kartvizit gibi birşeyle güzelce yayın..

Ondan sonra soğutucuyu da güzelce oturtun,servise hazırdır...

• ben bilmiyor demedim ilk baştaki mesajımı okursanız şaka amaçlı demiştim zten termik macun ve tam oturmamış demeyin diye ama sorunu belliydi saolun ginede
  • quote:

Orjinalden alıntı: oukanns64

bencede yeni fan almalısın veya toprak hattını bi kontrol et derim. bende de p4 3.00 ghz işlemci var seninkine benzer problemim vardı hatta yazın restart atıyordu bilgisayar. bizim evde toprak hattı pek iyi çalışmıyordu kasaya elim değdiği zaman elektirik çarpıyordu. sıcaklıklar baya yüksekti o zaman rakam veremiyorum çünkü hatırlamıyorum ama komple kasa ısnıyordu abartısız söylüyorum kasaya bi yumurta atsan 2 dakikada pişirebilecek kadar ısnıyordu(özellikle yazın ve güç kaynağının bulunduğu yerin üstü). toprak hattından mı bilmiyorum ama 2 tane de güç kaynağını çortlatmıştım. belki senini ısınma problemide toprak hattından kaynaklanabilir. ben kendime toprak hattı çektim ve daha sonra biri eksoz fan olmak üzere 2 tane 12 cm lik kasaya fan taktım kasaya stock fanla 35-36 derecelerde geziniyordum. kasa fanlarını çalıştırmadığım zamanda 42-43 derecelerde geziniyordum. yeni soğutucu aldım mugen 29-30 derecelerdeyim şu anda asıl fark yükte meydana geliyor stock fan 58 dereceyken mugen 41 derece.
    toprak hattını bi kontrol et derim. bende işe yaradı.

he bu arada kardeşim ben konutlarda oturuyorum kim o kada para veripte topraklamasız bi yerde otururki

• hocam doğaldır bende zalman aldım 58 lerde doluşuyo imzadaki işlmcide enson zalman almama rağmen ht p4 ler daha fazla ısınıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.