Şimdi Ara

Derece Hedefleyenler İçin Whatssup Grubu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Böyle bir grubun ihtiyacı sözkonusu. Kontejan 8 kişidir. Genel netleri 135+ mümkünse 140-145 i zorlayabilen, ygs hedefi min. 5bin, ygs-lys nihai hedefi ilk bin ve yüz olanlar. Unutmayın grupta motivasyon, istikrar, çalışma-disiplin silsile zinciri mevcut olacak. grupta kolay sorular paylaşılmayacaktır. normal ve zor sorular paylaşılacaktır bilginize. PM atınız. Teşekkürler.

Not : Soru çözüm için belli saatler ayarlanacaktır. Aktiflik bu saat aralıklarında gereklidir. Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: mathan

Merhaba arkadaşlar. Böyle bir grubun ihtiyacı sözkonusu. Kontejan 8 kişidir. Genel netleri 135+ mümkünse 140-145 i zorlayabilen, ygs hedefi min. 5bin, ygs-lys nihai hedefi ilk bin ve yüz olanlar. Unutmayın grupta motivasyon, istikrar, çalışma-disiplin silsile zinciri mevcut olacak. grupta kolay sorular paylaşılmayacaktır. normal ve zor sorular paylaşılacaktır bilginize. PM atınız. Teşekkürler.

Not : Soru çözüm için belli saatler ayarlanacaktır. Aktiflik bu saat aralıklarında gereklidir. Teşekkürler.

Katılmayı ne cok dilerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MerveAyd

quote:

Merhaba arkadaşlar. Böyle bir grubun ihtiyacı sözkonusu. Kontejan 8 kişidir. Genel netleri 135+ mümkünse 140-145 i zorlayabilen, ygs hedefi min. 5bin, ygs-lys nihai hedefi ilk bin ve yüz olanlar. Unutmayın grupta motivasyon, istikrar, çalışma-disiplin silsile zinciri mevcut olacak. grupta kolay sorular paylaşılmayacaktır. normal ve zor sorular paylaşılacaktır bilginize. PM atınız. Teşekkürler.

Katılmayı ne cok dilerim

kapattın ya whatssup ını.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MerveAyd

quote:

Katılmayı ne cok dilerim

kapattın ya whatssup ını.

Evet ondan dedim zaten

• up up
  • katılmak istiyorum 130 135 net civarlarındayım hedef ilk 5bin
  • Lys ağırlıklı mı olacak sorular
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardes gerekirse mesaj atmam ekle soruları izleyeyim dinleyeyim bari olmaz mı? Hedef 470-480 ham yapmak ama maalesef daha 140lara falan gelemedim
  • Ben sana derece yapamazsın demedim, whatsapp yazamazsın dedim.
  • up beyler yokmu kriterlere uyan?

• quote:

beni de alır mısın ama önce whatshappı yüklemem lazım kontenjan dışında +1 olsam olur mu ??

• Zor soru ne oluyor ona göre katılabilirim. Osymnin zor soru sorduğu nadir görülen bir durum da o yüzden sordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: bulamadımbirşey

Zor soru ne oluyor ona göre katılabilirim. Osymnin zor soru sorduğu nadir görülen bir durum da o yüzden sordum.

zor zordur. nasıl bir açıklaması olabilir ki? fantezi sorular da olabilir, ösym nin nadir soruları da olabilir.
  • 155 e kadar çıkmışlığım var,145 üzeri geliyor genelde,WhatsApp grubu kurarsan takılırız.
  • up up till destroy
  • Izmir fen 11.sinifim.hedef hacettepe tip.(yani ilk 600) finaldeki ygsde son 3 netim:127.130.138 devamli artmaktadir nedeni ygsde konulari bitiriyorum mesajini bekliyorum.

• ne yapıp edip mf3te 2kya girecem.Al beni de hocam.

edit:Ygs batabilir ama lysde şovumu yapacam:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue meth -- 13 Mart 2013; 10:29:49 >
  • mat 2de full çekmeyi hedefliyorum. Hocam böyle bir gruba girmem lazım benide al lütfen.
  • Bende derece hedefliyorum 140+ yapıyorum ama telefon kullanmıyorum.Gerçi telefonumda öyle bi özellikte yokkatılmayı .ok isterdim dostlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ffbbsayy

ne yapıp edip mf3te 2kya girecem.Al beni de hocam.

edit:Ygs batabilir ama lysde şovumu yapacam:)

bi mat2 ile şov
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.