Şimdi Ara

DERECE İÇİN FİZİK KAYNAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
2
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler önerileriniz neler? Piyasadaki en sağlam fizik kaynağı sizce hangisidir ? Durum üstte belirttiğim gibidir hiç eksik kalmaması lazım

• Palme ve fem bıtırıp sonra deneme kasıcam. Senın planın nedır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serway fizik öneriyorum biraz turev bilgisi istiyor ama halledersiniz mezun zaten turev integral biliyordur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum elimde fem simetri ve finalin turuncu kitabı var ikiside bana kalırsa eski sisteme göre bende arayışa girdim kitap konusunda benimde amacım ocağa kadar silip süpürmek ama bakalım
  • Simetride hic detay yok gozumden dustu cop.. Esenin arasinif konu ozetlileri 15 kat daha iyi detay var

• Konu anlatımlı ıstıyorsanız m.baser ygs fızık alın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zafer sağlamdır

• Evet bende merak ediyorum benim de fiziğin çok kotu yani testte ilk 10 soru cozuyorum ama 11 soru yarim saat ugrasip cozemeyip biraktigim radyaya geliyor

• Ygs esen soru bankası da sağlam

• MUSTAFA BAŞER KONU ANLATIMLI. BAŞLANGIÇ TEKİNAY SORU BANKASI SONRADA ESEN SORU BANKASI SONRA DENEMEEE :)) LYS:25 NET
  • Fem bilimleri
    Palme a / b
    Fem beyaz kapaklı sb
    Fem simetri
    Bu 4 U bence fazlasıyla yeterli

• Sevmiyorum ulan mustafa baseri. Ne diye herkes onu övüyor. Sevmiyorum guzel değil ansini satayim yeter

• Bende palme var kitap dolmuyo sürekli boş bi yerler kalıyo .Yani bana ağır geliyo Fizikte kendinize güvenmiyosanız almayın yani :)
  • 20alper20 kullanıcısına yanıt
    Bu kadar zorlayacagını bilmiyordum bpalme ile başladım, bana da bol çözümlü örnek içeren kitap lazım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.