Şimdi Ara

Derece Yapanlar ya da Yapmak İsteyenler Hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
2
Favori
9.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aferin gencler hepiniz cok akillisiniz. Masallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mathan -- 15 Mart 2013; 13:50:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mathan ın kız olduğunu biliyor muydunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: mathan

selam dostlar. buradaki ufak deklarasyonumda sizlere aslında görünen yanlış yüzün doğru tarafının ne kadar derin olduğundan bahsetmek istiyorum.

öncelikle DH ahalisinde bulunan bazı ufak arkadaşların insanlarda yanlış izlenim getirdiğine odaklanmak isterim. onların sözlüğüne geçiyorum şimdi.

kardeşim siz ne istiyorsunuz? her ilk 1000 e giren adamı, her ilk 100 e giren adamı bunlar bitkisel hayat formu bellemiş. sosyal değillermiş. falan filan.
    şimdi diğer yüzden bakalım. laf atanların sosyallik anlayışı futbol maçları, iddia oranları. çalışan adam soru çözmeyi çok mu seviyor? sistemi kimse değiştiremez. sistemi değiştirmek için sistemden geçmek zorundasın. adam bunun farkında. iyi bir yere gelmek için başka çaresi yok. çalışırken 1 senesini feda edebilir, edilmeden de yapılabilir derece bu ayrı bir mevzu. ama her derece yapan adamı moron, soru çözen bir salak sadece diye yaftalamak hiçbir vicdan sahibi kişinin hakkaniyetine girmez ve haddine değildir.

bu yorumların altında içten içe Freud'un bilinçaltı teorisinden esinlenerek "ego-süperego" kaynağı ürünler bunlar. yapan adam yapsın. karışmayın, ellemeyin, dokunmayın. sadece boş konuşuyor olursunuz. bir anektodla bitirmek isterim.

başaran insanların başarı süreçleri 3 aşamadır. ilk aşamada diğer insanlar o kişiyle "dalga geçerler" ikinci aşamada o kişiyi kıskanırlar. üçüncü aşamada kişi zaferi elde edip muzaffer olduğu zaman onu "takdir ederler".

mathan şu ygs sınavına bir girelim ygs 6 dan en kötü ihtimalle bir 270 puan aliyim(hedef 300 ygs 6 dan). sana öyle bir küfür edicemki varya öyle böyle değil. daha sonra o küfürün ss sinide alıcam haberin olsun by asosyal

• quote:

Orijinalden alıntı: Buracat

Mathan ın kız olduğunu biliyor muydunuz?

ciddimisin hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harder than before

quote:

ciddimisin hocam

yazdan beri görüyorum,paylaştıklarını. Geçen sene ilk 2 bine girmiş. Şimdi ise ts den ilk yüze girip başbakanlık bursu almaya çalışıyor.

• quote:

quote:

quote:

ciddimisin hocam

yazdan beri görüyorum,paylaştıklarını. Geçen sene ilk 2 bine girmiş. Şimdi ise ts den ilk yüze girip başbakanlık bursu almaya çalışıyor.

dayanağınız bu mu hocam

• quote:

quote:

quote:

quote:

ciddimisin hocam

dayanağınız bu mu hocam

yok bir mesajında kendi yazdı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ciddimisin hocam

dayanağınız bu mu hocam

yok bir mesajında kendi yazdı.

tmm hocam

• quote:

Oha o kadarda degil hocam tamam bende ınanmıyorum ilk 100e gircegine ama erkekliginede laf etmeyin yani
  • quote:

selam dostlar. buradaki ufak deklarasyonumda sizlere aslında görünen yanlış yüzün doğru tarafının ne kadar derin olduğundan bahsetmek istiyorum.

öncelikle DH ahalisinde bulunan bazı ufak arkadaşların insanlarda yanlış izlenim getirdiğine odaklanmak isterim. onların sözlüğüne geçiyorum şimdi.

kardeşim siz ne istiyorsunuz? her ilk 1000 e giren adamı, her ilk 100 e giren adamı bunlar bitkisel hayat formu bellemiş. sosyal değillermiş. falan filan.
    şimdi diğer yüzden bakalım. laf atanların sosyallik anlayışı futbol maçları, iddia oranları. çalışan adam soru çözmeyi çok mu seviyor? sistemi kimse değiştiremez. sistemi değiştirmek için sistemden geçmek zorundasın. adam bunun farkında. iyi bir yere gelmek için başka çaresi yok. çalışırken 1 senesini feda edebilir, edilmeden de yapılabilir derece bu ayrı bir mevzu. ama her derece yapan adamı moron, soru çözen bir salak sadece diye yaftalamak hiçbir vicdan sahibi kişinin hakkaniyetine girmez ve haddine değildir.

bu yorumların altında içten içe Freud'un bilinçaltı teorisinden esinlenerek "ego-süperego" kaynağı ürünler bunlar. yapan adam yapsın. karışmayın, ellemeyin, dokunmayın. sadece boş konuşuyor olursunuz. bir anektodla bitirmek isterim.

başaran insanların başarı süreçleri 3 aşamadır. ilk aşamada diğer insanlar o kişiyle "dalga geçerler" ikinci aşamada o kişiyi kıskanırlar. üçüncü aşamada kişi zaferi elde edip muzaffer olduğu zaman onu "takdir ederler".

şekilsin ya zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

http://b1303.hizliresim.com/17/h/l31s5.jpg

tam beklediğim gibi tipin kabeye molotof atmış cinsten

• ya mathan senin derdin ne ? psikopat mısın birader sen ne istiyorsun bu forumdan ? insan önce kibirinden kurtulmalı ha sen insan değilsin o ayrı mevzu
  • quote:

Orijinalden alıntı: kakashi hatake

quote:

cevap yok sus puss....

sen konuyu niye uzatıyosun ki o kadar zekı oldugunu her mesajında insanlaraa belı etmeye calısıyorunsun en azından forumda sorulan soruları cozde buradakı mılete faydan olsun dıger konudada konu uzadı dıyorsun baska konu acıyorsun adminler bence bunu degerlendirmelı konu sılınsın bence

hocam en geç 20 nisanda anlarız musterih olalım :-):-)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.