xddd Hulusi mi yoksa mahmut mu hakli sizce hocam Bu arada ustteki planotik rumuzlu kullanici haksizsin. Seni kiniyorum ve sana laflar hazirladim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
xddd Hulusi mi yoksa mahmut mu hakli sizce hocam Bu arada ustteki planotik rumuzlu kullanici haksizsin. Seni kiniyorum ve sana laflar hazirladim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sizin dediginiz gibi mahmut, sen haksizsin escinsel erkek < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
Ne laflar hazırladın hocam |
Depresyondayim bu barbarlar yüzünden sirf frankofonlar diye lozani yakabilirim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
O lalflari benden belledin dedemin s2ni elledin dedem seni s2nce nohut gibi terledin. |
Hani ya da benim elli dirhem pastırmam, pastırmam Konyalıdan başkasına bastırmam of of Keyfim yerine geldi valla konya sapladı |
Fenerbahce ne İstanbul'daki semt mi Anasayfama futbol dusuren herkesi blokluyorum its 2023 rise of turks okay????? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Abim valla sana cv atamicam bu mağlubiyet baya kotu etkiledi. Zaten lozanin ortasında gs formasi+montu ile duruyom tatsiz bi durumdayiz, kendimi soyutlamaya gole geldim futbola tovbeliyiz bugün biraz golde kafa dinlicem fr*nsaya bakip < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A74E143A6 -- 18 Mart 2023; 0:23:20 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |