Şimdi Ara

Derece Yapanların Kolpacılığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
6
Favori
10.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.youtube.com/shorts/5PbkvTLDnio?feature=share
    Hadi 100 yapıyorsundur 85 gelir de 115 ten 80 ne aw . Derece yaptı ya salla aw inanıyorlar zaten

Biri çıkar son 3 ay kastım öyle 1k ya girdim, diğeri çıkar sadece 12 de kastım diğer yıllar hiç çalışmadım (obp 99,7 -kolejleri ayrı tutuyorum).

Çoğu liseli arkadaşımız derece yapanları böyle üst akıl gibi görüyor. Köpek gibi çalışacaksın işte bunun bir yöntemi taktiği yok. Zeka daha hızlı kavramaya yardımcı olur, zekisin diye ayt biyolojide çalışmadan full çekemezsin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yanlışsınız. İlk ona girdim, iki yıl hayvan gibi çalışarak ama. Yine ilk yüze giren bir arkadaşım dört yıl boyunca okul birincisiydi. Okulumda derece yapan herkes çalışmayı biliyor ve düzenli çalışıyordu. Başarıdaki etken sebep çalışmaydı, zeka değildi. Yoksa çalışmayla başarı arasında böyle bir korelasyon görmek mümkün olmazdı. Zeka illaki etkilidir, konuları daha hızlı kavramanızı sağlar ama ne kadar çalışma o kadar başarı her zaman geçerli bir iddiadır. Tabii ne kadar çalışacağınız, ne kadar başarı elde edeceğiniz değişir arkaplanınıza göre ama bu tembelliğe bahane olmamalı bir şeyler hedefleyenler için.

• Ümit bizim ekmeğimiz Ağam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 15 Mart 2023; 17:52:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • +1
    https://www.youtube.com/watch?v=7q5mPHIgqGI&feature=youtu.be

• bu baya iyi ya

• Kral adam

• çoğu ben az çalıştım diyerek kendini zeki göstermeye çalışıyor

• İyi bir eğitim baba

İyi bir eğitim.

Lise 9, 10 da değil

En baştan ilkokuldan ortaokula ...

İyi bir eğitimle üstüne çocuk da boş değilse ...  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cevremin tyt ortalamasi 110du max 100e filan düşüyorlardı bir kez çift hane görünce (toplamda 3 kez gördüm zaten) kendime gelememistim 2 gün yaw sallamanin da bi adabi var

• The Killing Road kullanıcısına yanıt

Hocam okulca derece mi yapıyorsunuz...

Cidden böyle olunca insanın şevki kırılıyor.

• Sehoka kullanıcısına yanıt

Bizim okul da yapsin yaw teogda ilk 1000den aliyoz zaten  

• Şu video güzeldi. Arkadaş 157 bin soru çözmüş Ocak Aralık arası, sonrasında çözdükleriyle birlikte çok büyük ihtimalle 200 bini geçmiştir. 400'den fazla deneme çözdüğünü de söylüyor  

Buyrun bunları mı duymak istiyorsunuz?

Yoksa; hem çalıştım hem sosyal hayatımı da bırakmadım, arkadaşlarımla da eğlendim, gezdim de kendime de zaman ayırdım, sadece akşamları birkaç saat baktım, çok soru çözmedim, son sene çalıştım, önemli olan verimli çalışmak,... diyenleri mi?

Ömer Faruk Doğru- Başarıya Giden Yolyoutube
    Hepinize merhaba arkadaşlar 😊 Bu videoda YKS Türkiye 2.si arkadaşımız Doğukan ile hızlı hızlı soru seçip onları yanıtlamaya çalıştık. Hem yazdığım sorular üzerindene hem de Doğukan’ın YKS ajandası üzerinden bir çok şey öğrendik. Umarım sizler için de hem keyifli hem öğretici bir cideo olmuştur. Doğukan’ın ajandasından 15 sayfalık örnek pdf’i incelemek için 😊: https://drive.google.com/file/d/12BfDVS-sLRszRPRnF7LH0xelezqDDua-/view?usp=drivesdk Discord sunucumuza katılmak için; https://discord.gg/pDHSDgQ2xD Bu arada, merak edenler için Doğukan Pirli’nin netleri; TYT Türkçe: 1 yanlış TYT Sosyal: 1 yanlış TYT Matematik: Full TYT Fen: Full AYT Matematik: Full AYT Fen: Full OBP: 99.94 Ham sayısal: 6 Yerleştirme sayısal: 2 Mezun olduğu lise: Gelişim Fen Lisesi / Eskişehir Üniversite: Acıbadem / Tıp Fakültesi Kanalımıza abone olan herkese çok teşekkür ediyorum. Bu videoyu arkadaşlarınızla paylaşırsanız çok seviniriz. Beğenebilir ve görüşlerinizi yorumlarda belirtebilirsiniz:) Konuşmacı: Ömer Faruk Doğru 2018 YKS Türkiye 12. si
    https://www.youtube.com/watch?v=iTqUAcGRaDo

• ikigai kullanıcısına yanıt

Son sınıfta çalışılarak güzel sıralama yapılabilir. Her son sene çalışan güzel sıralama yapıyor demiyorum ama örneğin Y-SAY 6,000 yapmış biri gayet de son sınıfta çalışmaya başlamış olabilir. Türkiye 2.si ile 5,000-15,000 arası sıralama yapan birini kıyaslamak çok da doğru değil diye düşünüyorum.

• Ben böyle sallama görmedim. 110+ yapan birinin 2 basamaklı netlere düşmesi artık çok zordur. Belki 1-2 defa 97-98 olur ama bunun altındaki netler hiç inandırıcı olmaz.

• The Killing Road kullanıcısına yanıt
    hocam konudan bağımsız sizin bu netlerle başlayıp bu civarlar bir başarı yapmanız bizim gibi 60 70lerden başlayan kişiler için bu durumun imkansız olduğunu gösteriyor mu böyle çıkışlar sandığımızdan çok daha mı nadir(cevap + - beni etkilemicek fakat merak ettim youtube olsun diğer şeyler olsun artık isteyen her öğrenci çok güzel kaynaklardan çalışabiliyor 108 109 net gördüğüm oldu)

• RamseyBolton kullanıcısına yanıt
    hocam bu muhabbeti forumdaki son 2 ayda şu olurmu bu olurmu tayfa dışında herkes biliyordur,ben 4 senedir çalışıyorum dese ne kanalın o videosu izlenmeye devam eder ne sonraki videolar

• Jwthh kullanıcısına yanıt

Tytye başlangıç neti en yuksek olan tanidigim insan benim (105) ama okulumda sayisalda 6. oldum, yani hayir gostermiyor bence. Onlar da tabi 60 70le filan baslamadi ama ben son 3 ay boyunca resmen sinav gelsin diye bekledim, daha normal yerlerden (85 90) baslayip ayni yere gelen cok insan var.

• Moruq günde 3 saat çalışarak kazandım sizin gibi 10 saat çalışmadım

• Metalciadam335 M kullanıcısına yanıt
    Yine temel lazım hocam. Ben de 9-10 da pek çalışmadım ciddi olarak 12 de başladım ama matematiğim sağlamdı. Son sene tyt yi ve aytyi beraber sıfırdan imkan yok halledemezsin

• Jwthh kullanıcısına yanıt
    Ben 70-80 den başlamıştım yazın ama 11i boş geçirmedim. Tkr hocamın okuldaki elemanlar zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RamseyBolton -- 15 Mart 2023; 19:42:54 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.