Şimdi Ara

Derece Yapanların Kolpacılığı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
6
Favori
10.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • RamseyBolton kullanıcısına yanıt

• rabitelli kullanıcısına yanıt

Son 15 20 yil kayıp filan degil geriye gitmece valla

Lisem 60 yillik bi yer, belki zamanında tek olmasindandir benzer bir amacla kurulmasina ragmen çok daha oturmus bir kurum olmus ilk bilsemlerin aksine. Belki bilsemler de 60larda kurulsa ayni seviyede olurdu kim bilir, cunku lisemde de son 15 20 yilda vizyondan ciddi sapma var, neredeyse tum omrunu aqp rejiminde yasayan bir kurumun nasil olmasin orası oyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sınavlardan 60 70 alarak okul 1.si oldu kisminda birakmaliydinix bence okumayı  

Bu arada bizim sene ve 22deki sinavlar duzenli calismak lazim kalibini inanılmaz bozdular malesef, cevap verdiginiz mesaj zirva dolu olsa da su an oyle soruyolar ki bombos lise hayati gecirip pek parlak olmayan cocukla4 (iqum 180di tek haneli yaparım garanti olayi yok, hatta ters tepecek sisteme dondu resmen) bile bala 3 haneli yapabiliyo 

• The Killing Road kullanıcısına yanıt

o kadar detaylı okumadım kaçırmışım orayı :D

• urugakhina U kullanıcısına yanıt

Ee kanka belki öyle istedi olamaz mı belki dinine bağlı birisi ya da ilerde eşine sakladı kendisini? Belki şuanda çok mutlu eşiyle birlikte ? Sen de her hafta farklı kızın duygularıyla oynayınca çok mu havalı oldun yani. Üzgün olacak bir şey yok bu durumda.

Denemelerde okul 1. si oluyordu demek istedim not ortalamasıyla değil yıl sonu da 84 gibi bir diploma puanı vardı ama sonuç olarak okulun en yüksek puanını alan öğrenci oldu. Her şeyde not değil.

Sen şimdi git hayatın en boş sınavlarından birine 4 yıl boyunca tüm lise hayatında düzenli çalışmaya devam et bazıları da 6 ayda senden iyi derece yapsın kudurursun sonra böyle .d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3225B1E49 -- 17 Mart 2023; 20:12:8 >
  • Abim ben son senede sinav sisteminin ne oldugunu ogrenip ilk kez meb mufredatina bakip 4 alandaki en kotu siralamam 209 olan sonuc getirdim su an trde bile degilim ne anlatiyorsun

Aynen kanka 4 yıl boyunca nefessiz çalışmadığına eminim yoksa bu kadar zoruna gitmezdi.

Bir de o kadar zekisin ki 1. oldu diyince illa not sanıyorsun deneme yapılıyor yani hani akıl küpü onlardan da 1 . olunuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3225B1E49 -- 17 Mart 2023; 20:19:30 >
  • Nefessiz calissam tytyi 80 soru sanmazdim herhalde 2019 temmuzunda. Hem su an dunyada tek haneli siralamada bir okuldayim kafa dagitmaya giriyorum foruma yksden bana ne tek katkisi ayda fazladan 180 frank yollamasi bana

Okul 1.ligi+say 5k yazarsaniz burada kim olsa obpde 1.anlar bu arada. Bizjm lisede 5k yaparsan 50.filan oluyodun zaten aliskanlkk da var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Killing Road -- 17 Mart 2023; 20:21:44 >

Tamam kanka hayatta tek başarın yks anlaşıldı.

Hocam, yanlış örnek oluyorsunuz insanlara. Şimdi bu dediklerinizi okuyup "3 sene yatıp son sene çalışırım, ilk 1000'e giriliyormuş." dese bir öğrenci, ilk 100 bine giremeyecek muhtemelen...

Mutlaka bir yerlerde verdiğiniz emek, çalışma ve temel farkı vardır geçmişe dayanan.

• ikigai kullanıcısına yanıt

Benim temelim cok saglamdi zaten, muhtemelen teog cikisi tytye girsem fen disi kisimdan 90/100 yapardım zaten. +Asiri hizli cozme yetenegim oldugu için sinav senemde asiri rahat oldum. Bu uni hayatimda fark yaratti mi hayir yks temposundan daha agir çalıştık gorece de karşılığını aldık. Zaten tavsiye konumda hep demisimdir ben biseyi yaptiysam siz yapmayin diye  

•  gs puan kaybederse stres atmaya geri gelirim yoksa lac lemana huzur dolu bir yuruyus yapicam sen de bu sirada az stalklarsin beni

Edit:rashica atti gelmem galiba ama sen hazir ol yine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Killing Road -- 17 Mart 2023; 20:32:25 >

Kendini ne kadar çok önemsiyon la ne stalklıcam seni umrumda bile değilsin    

• Herkese salça olmaya kayıt oldun heralde, aşağılık kompleksine sahipsin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 14 yil yks calistim ondan kendimi onemli saniom 

İcardiye sari verdi moralim bozuldu lac leman iptal

• turkishmusicorg sezen aksu tartismasina donmus konu

• BirZemanHatası kullanıcısına yanıt

Oyle bir onura sahip olmak için neler vermezdim 

Siz de gelin yeni bir sanat eseri cikaralim 

• Güzel konu up.
    Derece yapma özeti : çalışınca oluyo ama herkeste olmayabilir.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.