< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Derece Yapanların Kolpacılığı (7. sayfa)
-
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok derece yaptim sayilmaz ama calismaya ekimde baslamistim, duzgun calistigin birakmadigin surece temelin cok az olsa bile yuksek siralama yapabiliyorsun.
Hocam hangi okuldasınız
-
Bilkent=>epfl
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Killing Road -- 18 Mart 2023; 17:2:22 >
kolay gelsin
-
Merhaba. Bilkent'ten EPFL'ye nasıl geçtin?
Su an degisimdeyim de dil belgen varsa (b2, c1 tercih edilesi) ve yil kaybini tolere edebilirsen asiri zor degil transfer veya 0dan kabul almak. Ama sehir inanilmaz pahali ve cok ufak ve bachelor eğitimi bir tık hafif
Kendi samimi olduğum arkadaşımın ruh halini görebilirim aslında ama umarım öyledir.
Öyle geçmişte hiç bir kızla beraber olmayıp sonra üzülen çok insan gördüm. Keşke böyle olmasa.
Yanıtlanmış zaten. Gitmeyince bi şey kaybetmezsin.
Giden her öğrenci de bir şey kazanacak diye bir şey yok.
Hatta velilerin çoğunun bilsem masturbasyonu yaptığını da biliyorum.
Anlatmayın bunları bana.
Annem, babam, teyzem, eniştem, öteki teyzem, yakın çevremdekilerin %80''i öğretmen
Hatta eşim de öğretmen...
Zamanında "silah zoru ile" (metafor değil.!!!) ben de derse girdim öğretmen olarak.
O yüzden bilsem denen bu moku nasıl kullanacağımızı iyi biliyoruz.
İş ailede bitiyor genşler (benim yaşım 50)
Çok iyi bildiğim bir şey var; çocuk gerçekten üstün zekaya sahipse ve yönlendirilmezse, o zeka bir şekilde kötüye kullanılıyor, sonuçları da harbi bak, kötü oluyor.
Son 25 yılda onlarca örneğini gördüm.
Hoşunuza gider ya da gitmez, durum bu. 25, belki 30 yıllık tarafsız gözlemin sonucu. Tarafsız diyorum, zira bu kadarının arasında ben örtmen değilim. Tarafsız bakabiliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rabitelli -- 19 Mart 2023; 15:7:47 >
-
:aka değil onu da gördüm... gerçi imalatçı değildi.
Çocuğun kendini üstün görüp hödüğe bağlaması, biraz da o gemi elinde tutanların suçu. biz büyüklerin.
Evet, parlaksa fark edilip yönlendiriliyor elbet. Bundan sonraki mesai yükünü yüklüyoruz bilseme.
Ama o lokasyonda kadro tırt ise, bak o zaman iş zor...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rabitelli -- 19 Mart 2023; 15:37:10 > -
Alıntı
metni:Çok iyi bildiğim bir şey var; çocuk gerçekten üstün zekaya sahipse ve yönlendirilmezse, o zeka bir şekilde kötüye kullanılıyor, sonuçları da harbi bak, kötü oluyor. Veyahut psikiyatrinin müdavim oluyor (%98 ihtimalle) nerden biliyorum sormayin
Psiko ile kurtaranlar şanslılardan.
O zamanki yakın arkadaşlarımdan biri Buca mezarlığında yatıyor.
Kimsenin ölçtüğü biçtiği yoktu ama +150 IQ sahibi idi kesin.
Yanında kendimi gerzek hissederdim.
OOO ODTÜ BİİTEECEEEK..!!!!
Bitti de, hem de 4 yılda.
Ama o Müzikle uğraşmak istiyordu.
Hobi olarak değil, gerçekten...
Öyle olmazsa böyle olur dedi; bi sevgililer gününde gitti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rabitelli -- 19 Mart 2023; 16:0:18 > -
Benim cevrem daha 20 yasinda psikiyatriye yeni yattık
zekilerin ortak sorunu galiba yapcak bir şey yok
-
İyi bi psikiyatriste gidiyosun adam akıllıdır cozer sorununu diye, diyo ki aynindan bende de vardi ya gecer bosver biz böyleyiz
Konu dışı ama psikiatr lakırdısı geçince iletine yanıt olarak eklemeden edemedim.
Mazur gör.
O kadar bomb*kluğun içinde biraz gülelim yahu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rabitelli -- 19 Mart 2023; 17:11:3 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X