6. sınıftan beri deli gibi test çözüyor 55 netten başlamış (yersen) ![]() Beni Instagram'dan takip etmek için : https://www.instagram.com/yusuf1tasci
Herkese merhabalar,
Bu video YKS Başlangıç Rehberi. Video içerisinde TYT-AYT sınavlarında başarılı olmanız için yapmanız gerekenleri anlattım. Aynı zamanda TYT-AYT matematik hakkında detaylı tavsiyeler verdim. YKS hakkında bana sormak istedikleriniz varsa yorumlara yazabilirsiniz, gelecek videolarda tekrardan görüşmek üzere....
Kanalıma abone olarak bana destek olabilirsiniz: https://www.youtube.com/channel/YUSUF1?sub_confirmation=1
Beni tanımayanlar için, ben sayısalda 2540. olarak İstanbul Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği (İngilizce) bölümünü kazandım. Kanalımda da çeşitli YKS rehberlik videoları yapıyorum, iyi seyirler...
#yks #tyt #ayt https://www.youtube.com/watch?si=Sp4cr8I9xM7Ny5Xp&v=N67j38jSW4g&feature=youtu.be< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Derece Yapanların Kolpacılığı (9. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Şu an aynı konuyu aç 10 yorum anca gelir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
10 çok hocam max 5
hocam geçen sene bu zamanlar da mı bu kadar pasifti forum. çünkü ben marttan beri bakıyorum hep aktifti
Son bir iki ayda deli kasıp hatırı sayılır seviyedeki tytyi sağlama çeken ve ayt de muazzam sıçrama yapan adamlar gördüm ama hepsinin ortak noktası direkt sağlam adam olmalarıydı. Ailesi ilkokulun başından beri gereken özeni göstermiş ve çocukta boş değil ki o noktadan itibaren temelin her bir noktası sağlam bir şekilde gelmiş 12 katlı binanın ilk 11 katı sağlam olduktan sonra 12. kat salla pati olursa bir şekilde kurtarırsın hesabu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sen de haklısın hocam
Öyle bir insan sınavı son 1-2 aya birakmaz zaten
Geçen sene sanki daha yoğundu bu zamanlar ama 2. Dönem de baya sessizdi
Görünüşe göre 2024 baya baya sessiz olacak.
Baya baya sessiz
Olm ben 4 haneli sayısal derece için bile hayvan gibi çalıştım. Kolpalara inanıp gaza gelmeyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C95D464A -- 25 Mart 2024; 23:0:36 >
Pkob nasıl çalışılır şu lanet konuyu bir türlü halledemedim
Eyüp b + acil
Ramsey Bolton hocamla yüz yüze tanışmak isterdim
-
yaşıtım bu bebeylen.LGS senesi evde wolfteam oynarken tesadüfen youtube da görmüştüm.Çocuk okuma yazmayı öğrendiğinden beri test çözüyor.Bana tuhaf gelmişti ne bileyim.
-
Bu temeli olmayıp üniversitede çok asılan arkadaş dönem sonunu bile getiremedi. Şu anda derslerden falan kalıyor hepten saldı, başka işlerle uğraşıyor. Merak eden varsa diye yazayım dedim.
Sıfır temel ile bir anda başladığınızda olmyor öyle. Proje grubunda tüm gün çalışalım o günü boş bırakın diyorum, 6 saat sonra pilleri bitiyor ben 12 saat falan düşünürken. Çalışma kapasiteniz düşük oluyor alışık değilseniz.
Sıfırdan son sene çalıştım diyenlere inanmayın, hayvan gibi çalışma ve başarı geçmişleri vardır başka bir alanda da olsa.
-
hocam top tier olmayan bi okuldayım demiştiniz. kimse 12 saat çalışmaz orada.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X