Şimdi Ara

Dereceli Yerleştirme Sistemi !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar normalde weste oynuyorum dia 2 yim Tr serverinde smurf hesap açayım dedim ve açtım xp bonus ile seri 30 a kastım ve rank yerleştirme maçlarını atmaya başladım ilk olarak 10 maç esnek atttım 8 win 2 lose ile bronze 3 yerleştirdi dedim ki yeni sistem düşük başlatıyordur herkesi falan sıkıntı etmedim daha sonrasında 10 maç tekli rank atttım 9 win 1 lose ile bu seferde yine bronz 3 attı bu olay nasıl oluyor biri bana açıklayabilirmi

• Bu yeni sistem sanırım 10da 10 yapmadığın sürece düşük kümeye atıyor eğer hesap yeniyse.
  • Ben sezon 2 de başladım. Sezon 3'te de ranked'a geçtim. O aralar ben ilk 10 maçımı 6w/4l bitirmiş ve bronz 3 başlamıştım. Arkadaşım ise 9w/1l bitirip gümüş 1 başlamıştı.

Sadece 3 win ile 7 küme değişmesi biraz haksızlık gibi gelmişti. O yüzden yeni hesapları düşük başlatması mantıklı bence. Bilen adam her türlü yükseliyor.
  • Eski lige göre diyecem ama esk lig de yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3.sezon da yeni başlamıştım 8w 2l ile gümüş 2 atmıştı.O kadar düşük olması saçma bence

• Ben yeni hesapla 8w 2l ile gold3 e yerlesmistim.üstüne bi seride iki lig atladı direk gold1 e.sende niye böyle olmus anlamadım

• Avenged Sevenfold. kullanıcısına yanıt
    Hayır yani karşımıza tamamen gümüş gelse tamam da hiçbir maçımda altın 3 bile yoktu benim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 10/5 TR de silver 2 ye attı
  • Riot smurf ve normal adam eşleşmesini engellemek için oyun içinde yaptığın clicklerin ve gpmin hesabını tutuyor ona göre rakip veriyor. Muhtemelen bu sistemi rankeda da taşımışlar ki en uygunu bu az önce baktımda normal oyunlarına normal oyuna yeni başlamış gibi duruyor skor cs vs. Başlangıçta ki mmrın rakiplerine göre belirleniyor her ne kadar sabitle başlıyor olsan bile win başına kazandığın mmr rakiplerine göre değişiyor . Böyle bir sistem gelmiş olabilir ama emin değilim. Çünkü takdir edersin ki bazı metalar sayesinde free elo alanlar high eloyu bayağı bi bok etmeye başladı hele dynamicten sonra muhtemelen istek üzerine böyle bi sistem getirmiş/getirmeyi deniyor olabilirler sonuçta ara sezon.
  • çok saçma bir sistem var.

aslında uzun vadede pek etkilemiyor.

Ben de şaşırmıştım 9 win 1 lose ile nasıl bronze2 başlatır diye. Sonra oynarken birşey fark ettim, diğer adamlarda benim gibiydi. adam 13 win 1 lose ile oynuyor ranked'ta fakat bronze1 de. Sistemin tek kötü yanı atıyorum 5v5 10 bronze 2 oynasın bir oyunda, bunlardan 3-4 tanesi gerçekten bronze'luk oyuncu oldukları için bronze'dalar diğer 6 sı normalde gold1-2 başlayacakken sistemin saçmalığından bronze başlamış adamlar.

Hal böyle olunca teemo vs pantheon kapışmasında pantheonun dakika 25 235 cs'i oluyor, teemo'nun 50. adam gerçekten bronze çünkü bilmiyor oyunu.
  • plattım bu gidişle silver atar neyse 4 yıldır böyle devam yapıcak bişey yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.