Şimdi Ara

Deri Direksiyon Kaplama ANKARA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
3
Favori
6.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar alfa romeo 147 aracımın direksiyonu soyuldugu ıcın kaplattırmak ıstıyorum ankarada nereyı onerebılırsınız ve ne kadara patlar bize

• ankara'yı bilmiyorum ama fikir vermesi açısından;
    http://forum.donanimhaber.com/m_6762238/mpage_90/f_/key_//tm.htm#54146541
    http://www.artcar.com.tr/Tr/index_tr.htm

130tl gibi bir fiyatı var...
  • deri çok güzel oluyor ama bi o kadarda masraflı oluyo malesef
  • kardes merhaba biz bu işi yapmaktayız.arayın görüşelim isterseniz. randevu almak koşulu ile 0506 542 09 33 telefonunuz bekleriz fatih usta benim adım iyi günler. baba meslegimiz dir döşemecilik bizim işimiz,artık degerlendirin iyi günler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nazlıer

kardes merhaba biz bu işi yapmaktayız.arayın görüşelim isterseniz. randevu almak koşulu ile 0506 542 09 33 telefonunuz bekleriz fatih usta benim adım iyi günler. baba meslegimiz dir döşemecilik bizim işimiz,artık degerlendirin iyi günler...

Selamlar yeriniz neresi? Direksiyon sokulerek mi yapiliyor yoksa uzerindeyken oluyor mu? Ne kadar zaman aliyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deri direksiyon iyi güzel hoş da çok çabuk çiziliyor. Tırnağımın hafif uzun olduğu bir güne denk gelmiştim, 1 cm kadar çizik oluştu ama Allah tan fazla belli olmuyor şuan.
  • ustadım selamün alyeykum bu konuda hıc merak etmeyın ben Döşemecioğlu fatih usta telefonum 0506 542 09 33 deridireksiyonkaplamafatihusta@facebook.com face book adresinden ve birde döşemecioğlu oto kılıf dükkanımızda yapmaktayız hizmetlerimiz internet sitesınde yer amlaktadır oto kılıf ve deri direksiyon tescilli sitemizwww.ankaraotodoseme.com/deri-direksiyon-kaplama-ankara/linkınde ulasa bılırsınız ıyı gunler ısyerımıze her zaman beklerız RANDEVU İLE ÇALIŞKAKTAYIZ.BİLGİLERİNİZE
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arabanın renginde tavan kaplama
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ustadım selamün alyeykum bu konuda hıc merak etmeyın ben Döşemecioğlu fatih usta telefonum 0506 542 09 33 deridireksiyonkaplamafatihusta@facebook.com face book adresinden ve birde döşemecioğlu oto kılıf dükkanımızda yapmaktayız hizmetlerimiz internet sitesınde yer amlaktadır oto kılıf ve deri direksiyon tescilli sitemizwww.ankaraotodoseme.com...kaplama-ankara/linkınde ulasa bılırsınız ıyı gunler ısyerımıze her zaman beklerız RANDEVU İLE ÇALIŞKAKTAYIZ.BİLGİLERİNİZE

• nazlıer N kullanıcısına yanıt
    işlem ne kadar sürüyor? ben koltuk kaplatmıştım sizde mavi corsa gecen ekim başı. hala beğenerek kullanıyorum. direksiyonuda kaplatmayı düşünüyorum
  • İVEDİK OSB DE OTO MODA .. 30 TL İLE 100 TL ARASINDA KALİTEYE GÖRE DEĞİŞİYOR DİKİM İŞLEMİ..
  • Eğer elinizden geliyorsa deri boyasıyla tekrar boyayabilirsiniz direksiyonu.. googleda ararsanız detaylı anlatım bulunabilir. ben yapmıştım güzel olmuştu
  • Ankara için başkent oto sanayi sitesinde srs airbag direksiyonunuzu boyuyor hem de neredeyse orijinal bir görünüm yapıyor.
    Ücreti 30 liraydı geçen sene boyatmıştım ve memnun kaldım. Güven fordun olduğu sokakta.
  • CorleoneXT kullanıcısına yanıt
    kusura bakmayın msj yenı gordum yoğunluktan.2ila 3 saat arası degısır opel çorsa ıcın tamamen orjınal yapıldığından.telefonum var ıstersenız arayın goruselım 0506 542 09 33 ısmım fatih

döşemecioğlu fatih usta telefonunuzu bekliyorum aracınızı hatırladım sankı mavı corsayı İLKER USTA yapmıştı o sırada bende bır başka aracın dıreksıyomunu kaplıyordun sanırım sızdınız bır takım saorular yönelt miştiniz.arayın ıdtersenız göruselım nasıl olması gerektıgı konusunda bılgı verebılırım ıyı gunlar çorsa direksiyonu yapılmış resmını eklıyorum buraya .internet site adresim isewww.fatihotodoseme.com referans intrernet sitem ise İLKER USTANIN SİTESİ oradadanda bakabılırsınızwww.ankaraotodoseme.com

• merhaba
    donanımhaber ve facebook corsa c gurubuna özel kampanya yaparsanız eminim satış patlaması yaşarsınız. öncelikli olarak ben yaptırmayı düşünüyorum ama fiyatı biraz yüksek buluyorum açıkçası
  • HOCAM 30-40 TL YE ON NUMARA DİKİYOLAR İVEDİK OSB OTO MODA.. GELİRSEN PM AT YARDIMCI OLURUM.
  • s.a üstatlarım FATİH USTA nın internet adresi sudur
    www.fatihotodoseme.com
    Deri Direksiyon Kaplama Ankara
    http://www.fatihotodoseme.com/#contact

İNTERNET ADRESİMİZ BUDUR ORADAN RANDEVU ALMAK KAİDESİ İLE SİZ MÜŞTERİLERİMİZE HİZMET SUNMAKTAYIZ 7/24PAZAR GUNLERİDE ACIKTIR DÜKKANIMIZ. Deri Direksiyon Kaplama ANKARA
    https://store.donanimhaber.com/51/94/e0/5194e027286634af7c031d6b8059e61a.jpg Deri Direksiyon Kaplama ANKARA Deri Direksiyon Kaplama ANKARA

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.