Şimdi Ara

Deri Döşeme için Öneriler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oncelikle herkese selamlar..Allah in izniyle bu öğretim dönemi baslamadan üniversiteye gidip gelmek üzere bir araba alacağım (büyük ihtimalle 2006/2007 Mitsubishi Lancer 1.6 Manuel)Ben antalya da yaşıyorum (burda Mitsubishi pazari yok ya da istedigim kriterlere uyan araç yok ne pazarlar da ne de galerilerde) aracı almak için buyuk ihtimalle istanbul a gideceğim ve oraya gitmişken extralari halletmek istiyorum (Araca body kit / egzoz sistemi vs vs düşünüyorum) koltuklarin deri döşeme işini de aradan çıkartmak istiyorum.

Bunun için onerebiliceginiz bu işi yapan guzel firmalar varsa paylasirsaniz sevinirim..

Eger fiyat hakkinda bir bilginiz varsa veya varsayım yapabilirsiniz çok makbule geçer..
    Eğer antalyada ya da çevre illerde bildiginiz firma varsa da olabilir..

Şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FSefa07 -- 9 Temmuz 2014; 4:28:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncel..

• Suni deri yaptırmayın derim kesinlikle yazın çok sıcak oluyo,kışında çok soğuk hiç kullanışlı değil, yaptıracaksanız alacantra olsun kesinlikle.
  • Antalya gibi bi yerde yazın araba klimasiz kullanılmiyor zaten kış içinde geçerli ancak yaz kadar değil sizce bu şartlar altında suni deri çok mu zorlar genede ?

• Deri döşeme için Artcar tektir. Bir çok bayii bile aracını oraya gönderir. Forumda da konuları vardı..

• Aytürk kullanıcısına yanıt
    Artcar..

Eyvallah not aldım arastiracagim..

• quote:

Orijinalden alıntı: FSefa07

Artcar..

Eyvallah not aldım arastiracagim..

Konusu da burda, fikir ve de fiyat için:

http://forum.donanimhaber.com/m_6762238/key_artcar/tm.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • koltuk soğutması olmayan deri koltuklu arabaya Antalya da binmek mümkün olmaz
  • Gördüğümüz/karşılaştığımız; Çoğu deri yada deri/kumaş karışımı koltuklar "Alman suni deri".

(*Üst sınıf gerçek %100 deri ürünler, konu dışı)

Antalya da zaten! klimasız araç kullanmak pek mümkün değil, o yüzden pek sorun olmaz(cimriler/çok yakarcılar/"Aman böyle iyi"ciler/klima beni çarparcılar vs. konu dışı)
    Oturma ve sırt bölümü "delikli" yada "alcantra" yaptırılabilir.

*Okuduğum kadarı ile; Art-Car için randevu gerekir. Aracın 1-1.5 gün kalması lazım.
  • Panthér kullanıcısına yanıt
    Eyvallah öneriler için

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.