Bildirim
Deri Koltuk Bakım ??
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
yılda bir ila dört kez temizleme sütüyle bakım yapılması gerektiği belirtilmiş..ben de geçen yıl nisanda almıştım..aracı bakıma vereyim sonra kendim yapacağım..volvoda ürün varsa onu alacağım..yoksa da marketlerde falan var deri ürünleri...
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: NİTROUS666
bu işlemi kendinde yapabilirsin
bu konuda en kaliteli perakende ürün
meguiars Gold Class Deri Yüzey Temizleyici ve Koruyucu Losyon 31TL. 414 ml.
ürün acıklaması ;
Ödül almış bu ürünümüz, nazik derileri, zararlı ve kaba solventler kullanmadan, tek adımda temizler ve koruma sağlar. Yüksek kaliteli temizleyiciler sayesinde derinlemesine temizler. İçerdiği özel yağlar, suni parlaklık ve yapışkanlık değil, derinin nemlenip nefes almasına olanak verir.
resim olarak da şu ;
bu ürünü uygulamak için sünger ped kullanmanız gerekiyor bu marknında var sarı renk 5 tl.
marketlerde satılan ürünlerden cok daha kaliteli ve güzel sonuçlar veren bir ürün bu.
saol bilgin için bnde turtlewaxın platinum bi serisi aldım en iisinden 34 tl ye ama henüz kullanmadım. denicez bakalım nasıl olcak. kolay gelsin ;)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X