Merhaba. Bir ay önce Lc Waikiki'den aldığım deri mont acayip kokuyor. İlk aldıktan bir hafta sonra kokmaya başladı. Ha geçer ha geçer dedim hiç geçmedi daha kalıcı hale geldi. İçine ne yapsak boş. Kendine has,değişik ve rahatsız eden bir kokusu var. Hiçbir parfüm bastırmıyor. İç kısmı değil dış kısım kokuyor. Kuru temizlemeye götürdüm adam bir şey yapamayacağını söyledi. İnternetten baktığım kadarıyla süngerin üzerine yumuşatıcı döküp hafif ovalayın diyordu. Onu da yaptım ama tık yok. Hala kokuyor. Bunun bir şifası yok mu a dostlar? Şurada ki ürünhttp://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/LC-WAIKIKI/erkek/Mont/2736623/545001 aldığım monta çok benziyor. Ben de 160 tl verdim. Gerçek deri değildir elbet ama böyle de kokmaz ki
Hevesini kırmak istemem dostum ama tek çare çöpe atmak. Bende aldım aynı koku vardı ve çözümü yok.Şimdi mangodan aldım tabi 2 katı fiyatı var ama ne koku var ne bişey. Tamam oda gerçek deri değil ama en azından kokmuyor.
quote:
Orijinalden alıntı: SercaN__
Hevesini kırmak istemem dostum ama tek çare çöpe atmak. Bende aldım aynı koku vardı ve çözümü yok.Şimdi mangodan aldım tabi 2 katı fiyatı var ama ne koku var ne bişey. Tamam oda gerçek deri değil ama en azından kokmuyor.
Haklısın. Hiçbir çare yok. Böyle olacağını bilseydim aldığım hafta geri verirdim.