Şimdi Ara

DERİDEN ve TIMBERLAND İndirimleri (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
580
Cevap
5
Favori
90.459
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DJ ICEMAN

quote:

Orijinalden alıntı: #berk

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MacGyver.

hocam kusura bakma ama arkadaşın biraz sallamış, indirimin deriden'le alakası yok.

timberland mağazalarında, boyner'lerde, ykm'lerde timberland botlarda indirim var. yani indirimi timberland yaptı, deriden yapmadı.

timberland tr dis deriden arkadasım
    deriden isterse yapar indirimi elindeki mala ne kadar ind yapacagına timberland karısamaz adam parasını verip koleksiyonu alıyor
    istediği fiyatada satıyor
    sallama degil gerceklere dayanan bilgidir ark 10 yıldan fazladır calsıyor

valla ikiniz de sallamışsınız :D

İndirim kaynağı Deridendir çünkü bildiğim kadarıyla Timberland distrübitörü onlarmış. Öyle olmasa bile indirim mesajı deridene aittir başka bir markaya değil.

Timberland indirime karışamaz diyen arkadaş, bu indirim tüm ayakkabılar için başladı ama Camper ve bazı markalar ayakkabılarını kaldırttı bu fiyattan satamazsın diye. İlk sayfalara bakabilirsin. Bizzat ben de sordum mağaza müdürüne aynı şekilde ifade etti.

valla sallamadım hocam adetim değildir de sllamak 40 yasında kimseye de laf anlatıcak halim yok
    camperler için telefon hatta benim yanımda geldi camper new balance ve calvin clein ve barbour montlar indirim dısıdır diye
    o zamana kadar alanlar aldı

neyse uzatmadan alan aldı alamayanlar için baska kampanya yakalarlar umarım

arkadaşlar timberland'in sitesine giriyorum resmi store'lara bakıyorum ve sadece timberland mağazalarını görüyorum. deriden'ler yok.

deriden'in sitesine giriyorum diyor ki:

http://www.deriden.com.tr/%C5%9Eirket%20Profili.html

tek dist. biziz, timberland mağazaları da bizde, avmlere de malı biz veriyoruz...

neyse herhalde dediğiniz gibi deriden yaptı bu işi...

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: #berk

quote:

quote:

hocam kusura bakma ama arkadaşın biraz sallamış, indirimin deriden'le alakası yok.

timberland mağazalarında, boyner'lerde, ykm'lerde timberland botlarda indirim var. yani indirimi timberland yaptı, deriden yapmadı.

timberland tr dis deriden arkadasım
    deriden isterse yapar indirimi elindeki mala ne kadar ind yapacagına timberland karısamaz adam parasını verip koleksiyonu alıyor
    istediği fiyatada satıyor
    sallama degil gerceklere dayanan bilgidir ark 10 yıldan fazladır calsıyor

valla ikiniz de sallamışsınız :D

İndirim kaynağı Deridendir çünkü bildiğim kadarıyla Timberland distrübitörü onlarmış. Öyle olmasa bile indirim mesajı deridene aittir başka bir markaya değil.

Timberland indirime karışamaz diyen arkadaş, bu indirim tüm ayakkabılar için başladı ama Camper ve bazı markalar ayakkabılarını kaldırttı bu fiyattan satamazsın diye. İlk sayfalara bakabilirsin. Bizzat ben de sordum mağaza müdürüne aynı şekilde ifade etti.

valla sallamadım hocam adetim değildir de sllamak 40 yasında kimseye de laf anlatıcak halim yok
    camperler için telefon hatta benim yanımda geldi camper new balance ve calvin clein ve barbour montlar indirim dısıdır diye
    o zamana kadar alanlar aldı

neyse uzatmadan alan aldı alamayanlar için baska kampanya yakalarlar umarım

arkadaşlar timberland'in sitesine giriyorum resmi store'lara bakıyorum ve sadece timberland mağazalarını görüyorum. deriden'ler yok.

deriden'in sitesine giriyorum diyor ki:

http://www.deriden.com.tr/%C5%9Eirket%20Profili.html

tek dist. biziz, timberland mağazaları da bizde, avmlere de malı biz veriyoruz...

neyse herhalde dediğiniz gibi deriden yaptı bu işi...

peki bugün deriden de indirim yoktu ama boyner ve ykm bugün saat 17:55' e kadar indirimli sattı.

• İnternette hala indirimli gözüküyor boynerde 175 tl

http://www.boyner.com.tr/ShopWindow.aspx?ProductCategoryId=509004
  • geçen yıl ekim ayında aldık yeni seri yağlı deri botu açılmadan dolayı tam 5 kere değişim oldu kışın ortasında karda spor ayakkabıyla gezmek cabası. aldığım 6. botta da açılma oldu 2 hafta önce verdim değişim red oldu botu lostraya verdiler 1 hafta bekledi çağırdılar gittim baktım açılan yer yapılmamış bile. emektar harley botu 5 sene kullandık verdik bin pişman oldum. 100 lira olsa almam. alcam botu direk hakem heyetine gitcem zaten yeter oyaladıkları. sorun bende değil arkadaşımla beraber almıştık onunda 5. botu oldu. geçen ay 365lira hediye çeki +30 lira daha vererek galeria dan aldık gene açılma oldu. inşallah sizlere olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: SertyAdams

geçen yıl ekim ayında aldık yeni seri yağlı deri botu açılmadan dolayı tam 5 kere değişim oldu kışın ortasında karda spor ayakkabıyla gezmek cabası. aldığım 6. botta da açılma oldu 2 hafta önce verdim değişim red oldu botu lostraya verdiler 1 hafta bekledi çağırdılar gittim baktım açılan yer yapılmamış bile. emektar harley botu 5 sene kullandık verdik bin pişman oldum. 100 lira olsa almam. alcam botu direk hakem heyetine gitcem zaten yeter oyaladıkları. sorun bende değil arkadaşımla beraber almıştık onunda 5. botu oldu. geçen ay 365lira hediye çeki +30 lira daha vererek galeria dan aldık gene açılma oldu. inşallah sizlere olmaz

dostum şu botun timberland'in sitesinden falan bulup resmini koyabilir misin? çok merak ettim hangisiymiş o?

numarası yok diye almadım, şu olabilir mi? bu ise eğer iyi ki almamışım ya...

DERİDEN ve TIMBERLAND İndirimleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 21 Ocak 2013; 22:15:07 >

• quote:

quote:

geçen yıl ekim ayında aldık yeni seri yağlı deri botu açılmadan dolayı tam 5 kere değişim oldu kışın ortasında karda spor ayakkabıyla gezmek cabası. aldığım 6. botta da açılma oldu 2 hafta önce verdim değişim red oldu botu lostraya verdiler 1 hafta bekledi çağırdılar gittim baktım açılan yer yapılmamış bile. emektar harley botu 5 sene kullandık verdik bin pişman oldum. 100 lira olsa almam. alcam botu direk hakem heyetine gitcem zaten yeter oyaladıkları. sorun bende değil arkadaşımla beraber almıştık onunda 5. botu oldu. geçen ay 365lira hediye çeki +30 lira daha vererek galeria dan aldık gene açılma oldu. inşallah sizlere olmaz

dostum şu botun timberland'in sitesinden falan bulup resmini koyabilir misin? çok merak ettim hangisiymiş o?

DERİDEN ve TIMBERLAND İndirimleri

hepsinde var valla süet aldım en son olarak o bile açıldı. kullanan arkadaşlar 5. giyimden sonra ne olduğunu anlar. kötü olan bnm gibi pahalı alanlara. ben zaten haydan geldi die almıştım iddaa saolsun. ama maaşa çalışıpta almak

• quote:

quote:

quote:

hepsinde var valla süet aldım en son olarak o bile açıldı. kullanan arkadaşlar 5. giyimden sonra ne olduğunu anlar. kötü olan bnm gibi pahalı alanlara. ben zaten haydan geldi die almıştım iddaa saolsun. ama maaşa çalışıpta almak

hocam ben kendim süet (daha doğrusu nubuk) kullandım, şantiyeye bile giydim, demirlerin, betonların arasında kullandım. nerdeyse çizilmedi bile... 8 sene önce mi ne aldım hala duruyor, giyilebilir durumda.

genelde de çok sağlam olarak bilinir zaten. taş gibidir ve fakat ben sert olduğu için rahatsız buluyorum, ayağımı vurduğu gibi bileklerimi de acıtmıştı ilk aldığımda. görünüşü güzel ama çok da sevmiyorum o yüzden.

ve fakat senin yağlı derileri bi yerde daha okudum yarıldı etti diye... yağlı derilerde problem olabilir.

o yüzden söyler misin bahsettiğin yağlı deri resimdeki miydi?

oohh çekicem de:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 21 Ocak 2013; 22:28:30 >

• Yağlı deri sadece senin resmini koyduğun 27092 modeline has birşey değil. Şurdaki LİNK'teki ürünlerin hepsi yağlı deri. Senin aldığın ayakkabının model numarası ne ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatixx

Yağlı deri sadece senin resmini koyduğun 27092 modeline has birşey değil. Şurdaki LİNK'teki ürünlerin hepsi yağlı deri. Senin aldığın ayakkabının model numarası ne ?

neticede benim resmini koyduğum da yağlı deriymiş ve iyi ki almamışım.
  • quote:

quote:

Yağlı deri sadece senin resmini koyduğun 27092 modeline has birşey değil. Şurdaki LİNK'teki ürünlerin hepsi yağlı deri. Senin aldığın ayakkabının model numarası ne ?

Bence sen numarasını bulamadığın için alamadın ve bu şekilde birazcık kendini avutmaya çalışıyormuşsun gibime geldi ama, neyse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam ben kendim süet (daha doğrusu nubuk) kullandım, şantiyeye bile giydim, demirlerin, betonların arasında kullandım. nerdeyse çizilmedi bile... 8 sene önce mi ne aldım hala duruyor, giyilebilir durumda.

genelde de çok sağlam olarak bilinir zaten. taş gibidir ve fakat ben sert olduğu için rahatsız buluyorum, ayağımı vurduğu gibi bileklerimi de acıtmıştı ilk aldığımda. görünüşü güzel ama çok da sevmiyorum o yüzden.

ve fakat senin yağlı derileri bi yerde daha okudum yarıldı etti diye... yağlı derilerde problem olabilir.

o yüzden söyler misin bahsettiğin yağlı deri resimdeki miydi?

oohh çekicem de:)

kışın gerçekten yaşandığı illerde denense ne mal olduğu çıkarda ist. da senede 2 ay bile giyilmeyen bot eskirse zaten. bnmde 5 6 sene kullanan arkadaşlarım vardı ama artık o kalitede değil işte olay orda. amerikan pazarından kaçak aldığımız orj. amerikan botlar nerdeeeee şimdiki çin yapımları nerdeeeeee. neyse alanlar inş. hayrını görür. saygılar.

• fırsat bitti şu an değil mi kesin

• 30 dakika önce tesadüfen boyner'den aldım.Hatta heyecanla K.Dışına , konu bile açtım 395 TL'ydi bugün Marmara Park AVM'de ...
  • quote:

quote:

quote:

Bence sen numarasını bulamadığın için alamadın ve bu şekilde birazcık kendini avutmaya çalışıyormuşsun gibime geldi ama, neyse

numarasını bulamadığım için almadığımı söyledim zaten. ama isabet olmuş eğer böyle bir sorun varsa. çünkü yağlı derilerde yaşanan aynı sorundan başka birisi daha yazmıştı. hatta burada yazmıştı sanırım.

numarası olsa allah korusun alacaktım ve sinir olacaktım. böyle şeylere çok takarım çünkü.

• O zaman size bir kötü haber daha vereyim. Forumda başka bir timbır konusunda bir kullanıcıda yanlardan açıldığını söylemiş ve bende yağlı derilerde daha çok bir rastlanan durum demiştim ama arkadaşınki süet olanlarındanmış. Çok fazla kafaya takmamak lazım. Sonuçta kul yapısı hiçbir şekilde yanlardan açılma yapmayacak diye birşey yok. Bir ay içerisinde sorunla karşılaşırsanız zaten ürünü iade hakkına sahipsiniz.

• Bu sayfada Tımberland botları baya bir yerden yere vurmışlar Şu anda 30 yaşındayım. 2003 senesinde ilk maaşımla Deriden'den 295TL ye Tarçın rengi Tımberland bot almıştım. 2003 de aldığım bot en son dün ayağımdaydı. Tam 9 sene her kış giydim. 4 yada 5 kere lostraya verdim her seferinde sıfır gibi çıktı lostradan halada giyilir durumda.
    Ancak bu indirimle onları emekliye ayırdım.Aynı kaliteyi bulamıyabilirim.Çünkü geçen sene arkadaşım almıştı Deriden'den bot bu sene çakma gibi duruyor. Kalıbı filan bozuldu.Benim 9 senelık botun kalıbı hala dimdik duruyor.
    Kalitenin düştüğü kesin.
    Eski botlarıma baktım Dominic üretimiymiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmlyurdabak

Bu sayfada Tımberland botları baya bir yerden yere vurmışlar Şu anda 30 yaşındayım. 2003 senesinde ilk maaşımla Deriden'den 295TL ye Tarçın rengi Tımberland bot almıştım. 2003 de aldığım bot en son dün ayağımdaydı. Tam 9 sene her kış giydim. 4 yada 5 kere lostraya verdim her seferinde sıfır gibi çıktı lostradan halada giyilir durumda.
    Ancak bu indirimle onları emekliye ayırdım.Aynı kaliteyi bulamıyabilirim.Çünkü geçen sene arkadaşım almıştı Deriden'den bot bu sene çakma gibi duruyor. Kalıbı filan bozuldu.Benim 9 senelık botun kalıbı hala dimdik duruyor.
    Kalitenin düştüğü kesin.

"lostra" nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: quasi522

quote:

Orijinalden alıntı: kmlyurdabak

Bu sayfada Tımberland botları baya bir yerden yere vurmışlar Şu anda 30 yaşındayım. 2003 senesinde ilk maaşımla Deriden'den 295TL ye Tarçın rengi Tımberland bot almıştım. 2003 de aldığım bot en son dün ayağımdaydı. Tam 9 sene her kış giydim. 4 yada 5 kere lostraya verdim her seferinde sıfır gibi çıktı lostradan halada giyilir durumda.
    Kalitenin düştüğü kesin.

"lostra" nedir?

google?

• Bu cevabı ilk önce kim verecek diye bekliyordum!Evet cevap geldi, google'dan bakacakmışım...Hay Allah'ım ya...
  • Ayak yapınız, yürüyüş stiliniz vede en önemlisi ayakta oluşan terlemedir asıl en büyük etkenler ayakkabının yıpranmasında hepte firmalara suçu atmamalıyız demirden olacak hali yok

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.