Şimdi Ara

DERİDEN ve TIMBERLAND İndirimleri (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
580
Cevap
5
Favori
90.459
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar, yazan oldumu bilmiyorum ama Optimum magazasında konuştuğum magaza görevlisi Timberland in logosunun değişeceğini bu yüzden indirim olduğunu söyledi. Ne kadar doğru olduğu tartışılır tabii ki.
  • Yahu akıl var mantık var. 1952'den beridir aynı logoyu kullanan ve bununla özdeşleşmiş bir firma neden logosunu değiştirsin ki..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

30 dakika önce tesadüfen boyner'den aldım.Hatta heyecanla K.Dışına , konu bile açtım 395 TL'ydi bugün Marmara Park AVM'de ...

Bende dün akşam almaya gittim fakat indirim bitmişti daha doğrusu
    indirim %10 a düşmüştü. 179-TL nerde 355-TL nerde...
  • Arkadaslar bu kucuk ya da buyuk numara alin, indirimden sonra stoklar yenilenince degistirirsiniz dediler ama stoklar ne zaman yenilenir ki? Degistirebilenler oldu mu durum nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bır ay once 355 tl ye almıstım beyazını ıyı ındırım yapmıslar eskıden en dusun 275 tl ydı oda bellı baslı modellere

• Acaba bu ürünlerde bir sakatlık mı vardı da böle 176 Tl ye verdiler die soru işareti belirdi kafamda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: navigator_

Arkadaslar Pazar günü Alsancak deridenden 7 numara Vizon rengi (yağlı deri) bir Timberland aldım.

http://www.google.com.tr/imgres?q=timberland+71594&um=1&hl=tr&client=firefox-a&sa=N&tbo=d&rls=org.mozilla:tr:official&biw=1280&bih=933&tbm=isch&tbnid=0-05soXKJ29J-M:&imgrefurl=http://www.davidz.com/products2.cfm/ID/14082&docid=cKp4rmgMkmTzbM&imgurl=http://www.davidz.com/prodimages/alt_images/TIM_71594_DK%252520TPE_2.jpg&w=1200&h=840&ei=jJv-ULbUHsaL4gSey4HYBw&zoom=1&iact=hc&vpx=133&vpy=132&dur=190&hovh=188&hovw=268&tx=142&ty=103&sig=106104260693454354529&page=1&tbnh=143&tbnw=206&start=0&ndsp=34&ved=1t:429,r:1,s:0,i:82

Kodu 71594

176 TL + su geçirmemesi için 25 Tl ye sprey aldım. 201 TL ye mal oldu. Deridendeki çalışan arkadas bedavaya aldın dedi :))

Bu arada İzmir Optimum Deriden Mağaza yöneticisine saygılar, yardımcı oldu sağolsun.

dostum sprey de almasan su geçirmeyecekti zaten.

• aldım işde, tüketim gazına gelip. bende de bir çizik var ama öle aman aman değil, foto çekip yükliyim de bir yorum yapın.

Ben lumberjack kullanıyodum ,eskimişti bunu aldım ama şunu söyliyim LUmberjack daha rahattı :)
  • ya şu arka sayfalarda şikayet.com da verilmiş resimler var onü yani burnu açılmış.. benim 6 yıllık timberımla indirimden yeni aldığımı karşılaştırdım.. yeni aldığımın önü açık değil ama sanki kaliteli yapıştırılmamış gibi duruyor.. eski 6 yıllık botumun önü ise çok daha kaliteli duruyor..

umarım şikayetlerdeki gibi açılma vs. olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: navigator_

aldım işde, tüketim gazına gelip. bende de bir çizik var ama öle aman aman değil, foto çekip yükliyim de bir yorum yapın.

Ben lumberjack kullanıyodum ,eskimişti bunu aldım ama şunu söyliyim LUmberjack daha rahattı :)

hocam dediğin gibi lumberjack daha rahat oluyor.

timberland evet çok sağlam bot , dolayısıyla sert ama rahatsız.
  • arkadaşlar 9 numara aldım 43 die hafif büyük geliyor degiştiriyim diyorum 8.5 numara 42.5 mu oluyor ve böyle bir numara varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stroma

arkadaşlar 9 numara aldım 43 die hafif büyük geliyor degiştiriyim diyorum 8.5 numara 42.5 mu oluyor ve böyle bir numara varmı ?

8,5 42 oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: realistspary

quote:

arkadaşlar 9 numara aldım 43 die hafif büyük geliyor degiştiriyim diyorum 8.5 numara 42.5 mu oluyor ve böyle bir numara varmı ?

8,5 42 oluyor.

42.5 yokmu ozaman ?
  • quote:

quote:

quote:

8,5 42 oluyor.

42.5 yokmu ozaman ?

Valla ben de senin gibi 9 aldim bir boy kucuk alayim dedim sonra 8,5 getirdiler. 8,75 diye bir sey hic duymadim acikcasi. Yani 42.5 bildigim kadarıyla yok.

Bu arada soyle bir saçmalık var gunluk kullanim icin aldigim timberland ayakkabi 44 numara ama timberland yagli deri bot 42 olmasına ragmen buyuk geliyor gidip değiştirmeyi dusunuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realistspary -- 22 Ocak 2013; 19:19:36 >

• ya benim yıllar önce aldıgım timberland botta 8 numara yazıyor çok yürüyünce parmak ucu hafifden vuruyor 8 numara 41 mi oluyor ozaman ?9 numarada biraz büyük geldi topukdan vıcık vıcık die ses geliyor 8.5 tam olur sanırım =)
  • quote:

ya benim yıllar önce aldıgım timberland botta 8 numara yazıyor çok yürüyünce parmak ucu hafifden vuruyor 8 numara 41 mi oluyor ozaman ?9 numarada biraz büyük geldi topukdan vıcık vıcık die ses geliyor 8.5 tam olur sanırım =)

9 numarada aynen bende de vicik vicik ses geldi goturup değiştirdim . 8,5 aldim. hocam hic durmayın değiştirin bence.

Su var 41 i de deneyin

• quote:

quote:

ya benim yıllar önce aldıgım timberland botta 8 numara yazıyor çok yürüyünce parmak ucu hafifden vuruyor 8 numara 41 mi oluyor ozaman ?9 numarada biraz büyük geldi topukdan vıcık vıcık die ses geliyor 8.5 tam olur sanırım =)

9 numarada aynen bende de vicik vicik ses geldi goturup değiştirdim . 8,5 aldim. hocam hic durmayın değiştirin bence.

Su var 41 i de deneyin

pazar akşamı marmara park timberlande gitmişdim degiştirmek için ayakkabı adına hiç birşey kalmamışdı hafta içi yeni stok gelir ozaman gelin degiştirelim dediler gelmişmidir acaba

• quote:

quote:

quote:

Su var 41 i de deneyin

pazar akşamı marmara park timberlande gitmişdim degiştirmek için ayakkabı adına hiç birşey kalmamışdı hafta içi yeni stok gelir ozaman gelin degiştirelim dediler gelmişmidir acaba

Telefonla teyit etmeden sakin gitme.

• Benim Ciciler

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.