Şimdi Ara

Derimod EXPO Deri Mont

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Isparta İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ürünü yurtdışında soğuk bir yerde okuyacağım için amcam hediye olarak almıştı. Fakat bu plan iptal oldu. Mont bana kaldı. Deri mont sevmem birde kalıp olarak geniş olup ben de o kadar iri olmadığım için hiç kullanamadım. Allah yukarıda alındığı gibi duruyor hiç kullanmadım.

Alacak arkadaş üzerine olmaz ise güzel bir dericide yaptırır ise çok hoş duracağından eminim. Çünkü derisi gerçekten çok ama çok yumuşak ve güzel. Mat duruyor fotoğraflarda gün ışığı nedeniyle biraz parlak duruyor.

Ürün satın alındıktan sonra merakımdan fiyatına bakmıştım 900 tl idi. Tabi bu 5 yıl kadar önce. Dolapta öylece yattığı için satma kararı aldım. Nasıl olsa hiç bir işe yaramıyor en azından para etsin diye düşündüm.

Ürünün etiketinde Small beden yazıyor görüldüğü gibi fakat ürünün kalıbı ortalama kalıplardan çok daha geniş. En kötü ihtimalle kilolu olan ve medium giyen arkadaşlara ya da yine aynı şekilde large giyen arkadaşlara olur. Tabi bu alındığı hali ile kullanacak arkadaşlar için geçerli

Tadilat yaptıracak arkadaşlar Large üzerinde olmasın kolları kısa gelecektir.

Şu ürüne çok benziyor :https://www.derimod.com.tr/erkek-dericeket-mont-siyah-14wge61031m11l-p

Satış Fiyatım: 350 TL

Derimod EXPO Deri Mont

Derimod EXPO Deri Mont

Derimod EXPO Deri Mont İçerisindeki o kısım fermuarla ayrılıyor.

Derimod EXPO Deri Mont

Derimod EXPO Deri Mont

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morgoth Draqe -- 25 Şubat 2017; 12:59:18 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pierre Cardin Deri Ceket 269 TL
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.