Şimdi Ara

Derin dondurucu önerilerinizi bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
2
Favori
2.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Derin dondurucu alacağım. Marka olarak Vestel ve Arçelik üzerinde durdum. Vestel çok şikayet aldığından ve kendi kullandığım Vestel ürünlerinden hayır gelmediği için eledim.
    Şuan Arçelik alacağım gibi. Bosch çok pahalı geliyor. Electrolux önerisi aldım ama onda da istediğim bir model bulamadım.Yaşadığım şehir Ankara.
    İstediğim özellikleri ise sandık tipi değil dikey olması ve 7 çekmeceli olsa iyi olur. Büyük olması lazım yani...

Çok karışık kafam hiç anlamıyorum. Anlayan arkadaşlar önerilerinizle beni aydınlatırsanız mutlu olurum.

• bende bakıyorum arçelik malzeme kalitesi ve altus hiç hoşuma gitmedi . vestelde öyle pek güzel değil . elekrroluks tipi ve kalitesi daha iyi gibi geldi bana. hotpoint de baya güzel fiyat olarakda uygun ancak malzeme kalitesi nasıl bilmiyorum ama görünüşe göre kaliteli gibiydi. indesit hotpoint yan markasıymış pek tavsiye etmiyorlar . uğur iyi diyorlar fakat hem pahalı hem aşırı büyük hemde ergonomik olarak zayıf. ben hotpoint doğru gidiyorum .:-)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • selmand kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler hocam görüşünü paylaştığın için. Biraz şans işi gibi bakalım her markada şikayet olan da var olmayan da. Yorumunu dikkate alacağım.
    Diğer yorumları bekliyorum arkadaşlar...
  • çok fazla bilgim yok, bir kaç gündür mağazalarda araştırdım. Bu derin dondurucuların iki türü var birisi normal derin dondurucu öteki no frost derin dondurucu,
    birisi aynı buzdolaplarındaki gibi üfleyerek donduruyor, ötekinin içinde borular dolaşıyor onlar soğutuyor. Borulu olanlarda hafif karlanma oluyor.
    Bi satıcı karlanma olan daha iyi dedi, nedenide ; elektrik kesilse, no-frostun dondurdukları çabuk çözülür dedi, öteki biraz kar buz sarılı olduğundan daha yavaş çözülür dedi, azıcık mantıklı ama ne derece?

Hepsinin teknik özellikleri birbirine yakın, 40 desibel ses oranı, elektrik tüketimi, 200 - 250 kw yıllık, hacimleri de keza aynı,
    Burada belirleyici olacak malzeme kalitesi ve teknik desteği sanırım.
    Arsiton, hotpoint nmalzeme kalitesi olarak iyi görmedim ben, kapıları içleri biraz daha basit plastik gibi geldi,
    Uğur derin dondurucu yıllardır reklam yapar, dondurma makinası üretir ama bunun kalitesi de ariston hotpointin bi üstü gibi geldi, fiyatlarıda ucuz olması gerekirken aksine daha yüksek.
    Yukarıdakilerden sonra ARÇELİK geldi. Malzemesi, dizaynı (no frostların) daha yii gibi, alttan iki-üç göz çekmeceli, diğerleri aynı buzdolabı rafı gibi düz cam raf, görünüşü güzel ama çekmece yok biraz fazla dolunca aşağı düşer mi ne? hanım evdeki dolabın buzluğunu fazla dolduruyor, bi şey almaya kalkınca herşey üstüne geliyor adamın, ondan korktum.
    BOSCH malzemesi iyi, komşumun var tavsiye etti, ama fiyatı uçmuş gibi.
    Bunlar benim düşüncelerim, vestele hiç bakmadım bile, 1987 de VHS video bi de teyp almıştım, burnumdan getirmişti, bi daha dedim vestel tarak satsa almam.
    Başka bilen, kullanan varsa görüşlerini pauylaşırsa memnunu oluruz.

• Bir süredir araştırıyorum Liebherr den servis muhabbeti yüzünden vazgeçtim. Electrolux EUF1900AOW (veya AEG) almaya karar verdim bu hafta sipariş edeceğim. f/p olarak statik (no frost olmayan) dondurucu alınabilir. Yerli almak isterseniz Uğur veya Altus alabilirsiniz. iyi yorumlar okumuştum.
    Ayrıca
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=96291656&p=1#96368496

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en düşük sıcaklığa mutlaka bakın. -5de dondurulmuş gıdanın saklanma süresi ile -15de dondurlmuş olanın saklanma süresi aynı olmaz. örneğin eti birkaç ay saklayacaksanız -5 işinizi görmez.

yanlış bilmiyorsan altusun bir modeli -5, başka bir modeli -15e soğutuyor. yine Liebherr -32ye kadar soğutuyor. modeller aklımda değil ama üretici sayfalarından bulabilirsiniz. tabi benim dediklerim çekmeceli tip.
  • Ne alicaz yaw cok fazla bilgi kirliliği var. No frost mu yoksa digeri mi? Hangi marka iyi. A+ İle A++ cok fark var mi? Hepsi burada da hotpoint ariston iyi yorumlar almis. No frost olmayanlarda hersene buzlari eritmemiz mi gerekiyor?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ugur un ucf 160L modeli hakkinda ne dusunuyorsunuz arkadaslar tavsiye edermisiniz.

• Bende bir süredir derin dondurucu arayışındayım , internette derin dondurucular ve kullanıcı yorumlarıyla ilgili ayrıntılı pek bilgi ve yorum yok , Sanırım alacak/alan herkes de birazda şansına ne çıkarsa misali alıyor :)
  • Uğur derin dondurucu da bu ara 7 yıl garanti var kurban bayramına özel dikkate almanızı tavsiye ederim

Mart ayında 150 ssl uğur dondurucu aldım şu an fiyatı yükseldi 150 tl kadar hem kar ettim hem 7 yıl garanti aldım..:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: boog

en düşük sıcaklığa mutlaka bakın. -5de dondurulmuş gıdanın saklanma süresi ile -15de dondurlmuş olanın saklanma süresi aynı olmaz. örneğin eti birkaç ay saklayacaksanız -5 işinizi görmez.

yanlış bilmiyorsan altusun bir modeli -5, başka bir modeli -15e soğutuyor. yine Liebherr -32ye kadar soğutuyor. modeller aklımda değil ama üretici sayfalarından bulabilirsiniz. tabi benim dediklerim çekmeceli tip.

Sizin bahsettiğiniz durum dolabın çalışabilmesi için gerekli olan en düşük ortam sıcaklığını ifade ediyor ki bu da çok iyi bir değer. İç ısısı ile karıştırılmasın. 4 yıldıza sahip (****) tüm derindondurucular soğutmaya -18 dereceden başlar. Linkteki dolabın kullanma kılavuzunun 12 ve 13. sayfasında detaylar yazıyor.

http://www.altus.com.tr/urun_detay.aspx?urn=10668&kat=1645&lang=tr-TR

• Bende Uğur 150 L modeli bulunmaktadır.Açıkçası A++ olması ve fiyatından dolayı aldım.Zira aynı fiyatta A sınıfı enerji olanını bulmak bile zordu.
    Kalite konusunda derin dondurucu olarak fena değil zaten buzdolabı gibi sık açılıp/kapanan bir şey değil o yüzden memnunum.
    Bence kaliteli ve az yakan bir cihaz ama ucuz değil o kısımda haklısınız ben electrolux yerine bu markayı tercih ettim.

İyi günler
  • arçelik al pisman olmasdsın

• https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=94337571&p=1#94439967 bu ürüne bakın derim gayet memnunum değerleride piyasadakilerin hepsinden iyi fiyatına göre

• AEG, UĞUR ve ŞENOCAK

Ben kısmet olursa Şenocak alacağım 200 LT 869+Kargo ücreti

http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=mtsend225df&categoryId=22266
  • Derin dondurucu da en önemli olan yaktığı elektriktir zannımca buzdolabı gibi

Sürekli çalışan bir ürün olduğu için aylık faturanıza ne kadar ek masraf getireceğini mutlaka araştırın...
  • Bende aynı şekilde derin dondurucu araştırmasına giriştim. Hepsiburasa 'nın sitesinde Electrolux EC2230AOW1 modeli size özel fiyattan 798,33 TL. ye malolacak ayrıca 75 TL. maxipuan ve 75 TL. çek ile gayet uygun görünüyor tavsiye edermisiniz acaba bu ürünü

http://www.hepsiburada.com/liste/electrolux-ec2230aow1-a-210-lt-sandik-tipi-lowfrost-derin-dondurucu/productDetails.aspx?productId=mtelecec2230aow&categoryId=22266&SKU=MTELECEC2230AOW

• Öncelikle hepinize değerli yorumlarınız için teşekkür ederim dostlar.
    Uğur'da karar kıldım ve Uğur'un 7 çekmeceli dikey derin dondurucusundan aldım.
    Eve geldiğinde özellikleri ve avantajlar-dezavantajlarını konuya ekleyeceğim başka araştıran arkadaşlara da yardımcı olması için.
  • De La Red kullanıcısına yanıt
    7 çekmeceli farklı bir modeli yoksa bende aynı modeli (UĞUR UDF 7 SL) almayı düşünüyorum , ürün elinize geçince bu konuya ekleyeceğiniz değerlendirme mesajınızı dört gözle bekliyorum.
    Bu arada unutmadan derin dondurucunuz hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Riddle of Steel -- 14 Eylül 2014; 1:01:06 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.