Şimdi Ara

Derin dondurucu Tavsiyesi****

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
4
Favori
43.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sa ustalarım derim dondurucu lazım geniş hacimli ne önerirsiniz bosh mu uğur mu hangi modeli önerirsiniz? Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• coco1912 C kullanıcısına yanıt
    Merhaba

Öncelikle bütçeniz ne kadar no frost mu statik mi istiyorsunuz.

Ucuz bir şey isterseniz Altus un derin dondurucularina da bakabilirsiniz.

Bosch nin ise no frost derin donduruculari pek iyi değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -DanceOfEternity- -- 25 Temmuz 2015; 20:15:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Usta hangisi iyi bunlardan statik mi no frost mu fiyat olarak şimdilik birşey diyemiyorum f/p cihazı lazım yatay olan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coco1912 -- 25 Temmuz 2015; 17:36:31 >
  • www.hepsiburada.com
    Uğur UCF 410 SSL A++ 332 Lt Blok Kapaklı Derin Dondurucu Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/ugur-ucf-410-ssl-a-332-lt-blok-kapakli-derin-dondurucu-pm-mtugurdonucf410ssl
    bu nasıl ustam tabi daha ucuza bulabilirsem

Uğur u pek yeterli kalitede bulmuyorum. Açıkçası no frost mu statik mi sizin tercihiniz statiklerde senede 1 kere ya da 2 kere buz çözdürmek gerek ve ciddi isi farkları olabiliyor no frost ise buz cozdurmeye gerek yok her tarafın ısısı aynıdır. Illa sandık tipi mi olmak zorunda bence cekmeceli dondurucular daha kullanışlı. Arçelik Beko Altus e bakabilirsiniz sandık tipinde

• Ustam köyden bidona basılmış peynir falan geliyor koymak için o dikeylere nasıl koyacağız ki o yüzden sandık

Anladım o zaman dediğim markalara bakın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Uğur kendi de üretiyor fabrika Aydın-Nazilli'de.
  • egenin_efesi E kullanıcısına yanıt
    Eskiden kendi üretmiyordu galiba. Derin donduruculari o zaman E F sınıfı falandi şimdi ne noktalara geldi. Ancak gene de yeterli kalitede değil bana göre

• Ustam örnek alabilir miyiz yeterli olan modellerden

Bakabilirsiniz. Bu fiyata 400 lt ye yakın olması çok iyi bence. Daha ucuzlari da mevcut bu Altus un en büyük sandık tiplerinden

• quote:

Orijinalden alıntı: memnun olan

Eskiden kendi üretmiyordu galiba. Derin donduruculari o zaman E F sınıfı falandi şimdi ne noktalara geldi. Ancak gene de yeterli kalitede değil bana göre

Eskiden beri Nazillide dondurucu ve diğer soğutucu ekipman üretiyorlar fabrikanın önünden geçmişliğim var. ilk ürünler E sınıfıydı şimdi epey geliştirdiler A++ ürünleri mevcut. Bende de fason Beko var kalitesi vasat.
    Bilginiz için teşekkürler. Bendeki Beko normal üretim sanırım inceleme başlığı vardı memnunuz biz de kalitesi ortalama düzeyde. Suana kadar sorun çıkarmadı 1.5 aydır kullanıyoruz çok sessiz çalışıyor. Arkadaşa Beko da tavsiye edebilirdim fakat zaten Beko nun yan markasi diyebilirim o yüzden Beko ya boşuna para vermeye gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: memnun olan

Bilginiz için teşekkürler. Bendeki Beko normal üretim sanırım inceleme başlığı vardı memnunuz biz de kalitesi ortalama düzeyde. Suana kadar sorun çıkarmadı 1.5 aydır kullanıyoruz çok sessiz çalışıyor. Arkadaşa Beko da tavsiye edebilirdim fakat zaten Beko nun yan markasi diyebilirim o yüzden Beko ya boşuna para vermeye gerek yok

Rica ederim, yalnız Altus'ta ses sorunu yaşayanlar olmuştu forumda hatta biz de düşünüyorduk duyunca vazgeçtik.
  • Üstadlarım o zaman uğur mu altus mu

Ben hiç yaşamadım. Çünkü tezgah altı buzdolabını kullanmistim bir ara fazla sesi yoktu. Normal buzdolabımin sesi derin dondurucu sesini bastırıyor maşallah

Ben Altus derim. Gene de Uğur 'dan daha kaliteli olduğunu düşünüyorum

• Tsk ustam uygun fiyata buluruz İnşallah bakalim araştıralım çok acele etmeyeceğim

Rica ederim.

• http://www.ugurdondurucu.com/UCF-210-SSL-A-Enerji,PR-1384.html
    4 senedir 7/24 aralıksız çalışıyor tık demedi, 4 kişilik ailenin balkondaki derin dondurucusu için gayet yeterli ve fazlası var diyebilirim.
    Ses neyin de duymuyoruz
    Çok basit bir çalışma sistemi var, uzun süre hizmet edecek bir model tavsiye ede
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.