Şimdi Ara

Derin dondurucu Tavsiyesi**** (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
4
Favori
43.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: coco1912

quote:

Orijinalden alıntı: yawan

Vestfrost VF 1210 A+ 6 çekmeceli aldım dün, bugün kargoya verilmiş. bakalım işallah memnun kalırız

Kaça aldın ?Hayırlı olsun ustam incelemelerini bekliyoruz

çek puan vs derken 725tlye geldi + kargo. oda 25tldi sanırım. özellikle sessizlik konusunda çok olumlu yorumlar okudum. karar verirken en çok bu husus etkili oldu. onun dışında A+ olanların zaten tüketimi neredeyse aynı. malzeme kalitesi konusunda da durum benzer, eğer 1500leri geçmezsen alacağın dondurucunun malzeme kalitesi anlamında diğerlerinden pek bir farkı yok. zaten 1100tl civarında satılan vestelin 6 çekmeceli modelinin aynısıymış bu dondurucu. sadece onun üzerinde vestel yazıyor bunda vestfrost.
    bu arada belirtmem gerekiyor. marka olarak vesteli hiç sevmem, tutmam ve önermem. ama bu dondurucu için 725tl nin hakkını vereceği düşüncesindeyim. zaten bu dondurucudan alanlardan bir kaçı "vestelden beklenmeyecek kalitede" diye de özellikle belirtmişler :) birazda bu etkili oldu karar vermemde

• yawan kullanıcısına yanıt
    Öncelikle hayırlı olsun.
    Açıkçası "Uğur UDF 5 SL A+ 5 Çekmeceli Derin Dondurucu" ile "Vestfrost VF 1210 A+ 6 Çekmeceli Derin Dondurucu" arasında kaldım. Her ikisinin fiyatları da birbirine çok yakın.
    Uğur'un 7 yıl garantisi var.
    Ancak "Uğur UDF 3 SL A+ 3 Çekmeceli Derin Dondurucu" ile 5 kapılı arasında çok az fiyat farkı var. İki ürünün özellikleri aynı gözüküyor.

Bunların dışında "Liebherr GP 2433 Comfort Derin Dondurucu" var ama fiyatı 1500 üzerine çıkıyor.
    Bu hafta içerisinde derin dondurucuyu almayı düşünüyorum.
    Tavsiye veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
  • yawan kullanıcısına yanıt
    şimdi yine 699
  • quote:

Orijinalden alıntı: meceng

Öncelikle hayırlı olsun.
    Açıkçası "Uğur UDF 5 SL A+ 5 Çekmeceli Derin Dondurucu" ile "Vestfrost VF 1210 A+ 6 Çekmeceli Derin Dondurucu" arasında kaldım. Her ikisinin fiyatları da birbirine çok yakın.
    Ancak "Uğur UDF 3 SL A+ 3 Çekmeceli Derin Dondurucu" ile 5 kapılı arasında çok az fiyat farkı var. İki ürünün özellikleri aynı gözüküyor.

Bunların dışında "Liebherr GP 2433 Comfort Derin Dondurucu" var ama fiyatı 1500 üzerine çıkıyor.

Ustam 2 marka arasinda kaldiysan ben uğur almanı tavsiye ederim 5 cekmeceli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• coco1912 C kullanıcısına yanıt
    Bende de 5 çekmeceli Beko derin dondurucu var elektriğe tüketimi fazla yansımadı hatta neredeyse hiç yansımadı diyebilirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: memnun olan

Bende de 5 çekmeceli Beko derin dondurucu var elektriğe tüketimi fazla yansımadı hatta neredeyse hiç yansımadı diyebilirim

ben de uğur ucf 410 modelini gözlemliyorum fatura gelsin yazacağım
    Fazla yansıyacağını sanmıyorum. Bir de biz kapaklarını çok sık açmıyoruz sürekli kapısı fazla açılırsa elektriğe olumsuz yönde de az da olsa etki edebiliyor

• vallahi ustam öyle çok açtığım yok bekliyoruz faturayı

Derin dondurucu değil de elektrik faturasına en çok etkileyen aletler fırın, elektrik sobası, klima, ütü, buzdolabı etkiliyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: memnun olan

ben de uğur ucf 410 modelini gözlemliyorum fatura gelsin yazacağım

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=109945663&p=1#109945663

• quote:

Orijinalden alıntı: meceng

Öncelikle hayırlı olsun.

henüz vestel servisi bizahmet gelemediği için net birşey söyleyemiycem ama sanırım vestfrostunda 7 yıl garantisi var. bugün yarın gelir servis öğreniriz kaç yıl olduğunu.

• Inceleme güzel olmuş usta

• Selam arkadaşlar
    Bizde derin dondurucu alma arefesindeyiz
    Çekmeceli almaya karar verdik 5 cekmeceli no frost mu onerirsiniz marka ne olsun elektrik az yaksin kıymetli tavsiyelerinizi bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: balomer

Selam arkadaşlar
    Çekmeceli almaya karar verdik 5 cekmeceli no frost mu onerirsiniz marka ne olsun elektrik az yaksin kıymetli tavsiyelerinizi bekliyorum

http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/ugur-udf-5-sl-cekmeceli-derin-dondurucu-188241758 tavsiye ederim bu gece alırsan %7 indirimli alırsın

buda yorumlar
    http://www.hepsiburada.com/ugur-udf-5-sl-a-5-cekmeceli-derin-dondurucu-p-MTUGURUDF5SL?utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=pc&utm_content=cpc&utm_term=kategori-genel&wt_pc=akakce.cpc.kategori-genel.cpc&v=1.53.3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coco1912 -- 27 Eylül 2015; 22:41:07 >

• quote:

quote:

Selam arkadaşlar

http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/ugur-udf-5-sl-cekmeceli-derin-dondurucu-188241758 tavsiye ederim bu gece alırsan %7 indirimli alırsın

buda yorumlar
    http://www.hepsiburada.com/ugur-udf-5-sl-a-5-cekmeceli-derin-dondurucu-p-MTUGURUDF5SL?utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=pc&utm_content=cpc&utm_term=kategori-genel&wt_pc=akakce.cpc.kategori-genel.cpc&v=1.53.3

Yarin alamaz miyiz ya o fiyata

• quote:

quote:

quote:

Selam arkadaşlar

buda yorumlar

Yarin alamaz miyiz ya o fiyata

bilemem ki ustam İnşallah gg yine indirim verir

öneriniz budur dimi hocam?
    elektrik tüketimi, kullanılabilirlik fayda ve kalite konusunda budur yani
    annem babam beğensin başıma dert olmasında sonra
  • quote:

öneriniz budur dimi hocam?
    elektrik tüketimi, kullanılabilirlik fayda ve kalite konusunda budur yani
    annem babam beğensin başıma dert olmasında sonra

Benim önerim budur diğer arkadaşlar ne der bilemem

teşekkürler siz de mi bu üründen kullanıyorsunuz
    akşam bi istişare yapalım bakalım
  • quote:

teşekkürler siz de mi bu üründen kullanıyorsunuz
    akşam bi istişare yapalım bakalım

Ustam ben uğur ucf 410 sandık tipi kullanıyorum

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.