Şimdi Ara

Derin dondurucu Tavsiyesi**** (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
4
Favori
43.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    şimdi vestfross 6 çekmeceli gözüme takıldı aynı fiyat hemen hemen
    kararsız kaldım napalım hocam?
  • balomer kullanıcısına yanıt
    Ben uğur derim ama tercih senin ustam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk kriter az yakması ucuza satılan ürünler genelde sarfiyat olarak fazla oluyor.

Hem yerli olması hem çok sessiz olması en önemlisi elektrik sarfiyatı az olmasından dolayı Uğur ilk sırada bence..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • coco1912 C kullanıcısına yanıt
    uğura karar kıldık sonunda
    mağazada bakacağım genişliğine vs
    fiyatı iyi ise buradan alaacağım hızlıalda 849 tl ücretsiz kargo gittigidiyorda 919 +110 tl kagrgo
  • bu derin dondurucularda da no-frost olan ve olmayan diye bir ayrım mı varmış?
  • Uğur 5 çekmeceli siparişi verilmiştir Hızlıal üzerinden İnşallah hayırlı olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: balomer

Uğur 5 çekmeceli siparişi verilmiştir Hızlıal üzerinden İnşallah hayırlı olur..

Hayırlısı olsun gelince incelemeni buraya yazarsan alacak olanlara bir fikir olur

• Bizde yeni bir derin dondurucu almak istiyoruz.

Balkonda şu an da kullanmakta olduğumuz vestel in dikey bir modeli mevcut 4-5 yıldan fazla olmuştur alınalı ama faturaya nerden baksanız 20 lira fazladan koyuyor.Bizimkilerde onun yerine yeni alalım diyorlar her ay 20-30 fazla vermektense.. zaten annem uzun süredir kullanmıyordu yeni bir şeyler koydu..

İnternette araştırıyorum farklı modeller tavsiye ediyorlar,arka sayfada uğur ucf 210 ssl modeli tavsiye edilmiş,ürünü kuzenim de almış 1-2 ay önce o da şimdilik memnun,nette bu ürün için kötü bir yorumla karşılaşmadım ama fiyatları dolardan dolayı sanırım son aylarda artmış durumda..

http://www.ugurdondurucu.com/UCF-210-SSL-A-Enerji,PR-1384.html

Bu ürün dışında tavsiye edebileceğiniz bir ürün var mı acaba arkadaşlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: :Fatih:

Bizde yeni bir derin dondurucu almak istiyoruz.

Balkonda şu an da kullanmakta olduğumuz vestel in dikey bir modeli mevcut 4-5 yıldan fazla olmuştur alınalı ama faturaya nerden baksanız 20 lira fazladan koyuyor.Bizimkilerde onun yerine yeni alalım diyorlar her ay 20-30 fazla vermektense.. zaten annem uzun süredir kullanmıyordu yeni bir şeyler koydu..

İnternette araştırıyorum farklı modeller tavsiye ediyorlar,arka sayfada uğur ucf 210 ssl modeli tavsiye edilmiş,ürünü kuzenim de almış 1-2 ay önce o da şimdilik memnun,nette bu ürün için kötü bir yorumla karşılaşmadım ama fiyatları dolardan dolayı sanırım son aylarda artmış durumda..

http://www.ugurdondurucu.com/UCF-210-SSL-A-Enerji,PR-1384.html

Bu ürün dışında tavsiye edebileceğiniz bir ürün var mı acaba arkadaşlar?

Sa kardeş bende ucf 410 modeli var şimdilik az yakıyor senin bahsettiğin model arkadaşta var 2 yıla yakın kullanıyor ve memnun ürün güzel tavsiye edilir

• Arkadaşlar en ucuza alınacak en iyi öneri nedir sandık tipi..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayteorix

Arkadaşlar en ucuza alınacak en iyi öneri nedir sandık tipi..

Ustam hangi boyutta düşünüyorsun mesela uğur derin dondurucuhttp://www.gittigidiyor.com/arama/?k=u%C4%9Fur%20derin%20dondurucu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coco1912 -- 30 Ekim 2015; 18:44:25 >
  • Nofrost derin dondurucular hakkında bilgi verilecek varmı dır mesela buhttp://m.kliksa.com/Urun/indesit-uiaa-12-ffi-7-cekmeceli-derin-dondurucu/902216780

Nofrost yazıyor ama nofrost un iki çeşidi var biri kar buz yapıyor değeri tam nofrost karlanma buzlanma yok bu hangisinden acaba.

• Aldım

http://m.bimeks.com.tr/Urun/144010

• Güle güle kullanin hayırlısı olsun incelemelerinizi burada paylasirsaniz almak isteyen arkadaşlara yardımcı olur

• Arçelik var 5 ay oldu memnunum

• 6-7 rafli derin dondurucu alicam. Olabildigince ucuz olsun. Onerisi olan?

• yawan kullanıcısına yanıt
    Hocam vestfrosttan memnun musunuz ve cok ses. cikariyor mu

• maviaslan1905 M kullanıcısına yanıt
    evet ben gayet memnunum soğutucudan. ses konusunda bence gayet iyi fiyatına göre. ben mutfağa koydum ve buzdolabından daha az sesi
  • yawan kullanıcısına yanıt
    Garanti kaç yıl vestfrostta?
    Birde 210 litre brüt diyor, net kaç litre hacmi?
  • muratai kullanıcısına yanıt
    sanırım garantisi 2 yıl. vestel olanlar 5 yılmış. tek farklarıda o galiba. net hacmi bende tam bilmiyorum
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.