Şimdi Ara

Derin dondurucu Tavsiyesi**** (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
4
Favori
43.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar selam. bayram üzeri derin dondurucu ihtiyacımız var. bütün gün araştırdım, tam Bosch GSV29VW31N alacakken, bu konuyu okuyup vazgeçtim.
    Bosch un yeni modellerinde indirim var. Hatta aralarında 40-50 lira farklar var. Bu ürünler alınır mı ? Yoksa hepsinin çalışma mantığı aynı nasılsa diyip , uygun fiyata Indesit veya vestel mi almalıyım. 5-6 çekmeceli ufak birşey arıyorum. Nedir öneriniz ?

bahsettiğim yeni ürünler bunlar. yakından gördüm. malzeme kalitesi iyi. enerji sınıfları A++

http://www.bosch-home.com.tr/%C3%BCr%C3%BCnler/buzdolaplar%C4%B1-ve-derin-dondurucular/derin-dondurucular/%C3%A7ekmeceli-derin-dondurucular/GSV24VW31N.html#tab2

http://www.bosch-home.com.tr/%C3%BCr%C3%BCnler/buzdolaplar%C4%B1-ve-derin-dondurucular/derin-dondurucular/%C3%A7ekmeceli-derin-dondurucular/GSV29VW31N.html#tab2

http://www.bosch-home.com.tr/%C3%BCr%C3%BCnler/buzdolaplar%C4%B1-ve-derin-dondurucular/derin-dondurucular/%C3%A7ekmeceli-derin-dondurucular/GSV33VW31N.html#tab2

• Aeg aldım çok memnunum. Electrolux de olabilir ikisi çok benzer sanırım aynı fabrika..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • az önce 5 çekmeceli arçelik aldım. tüm arçelik ve beko derin dondurucularda kampanya olduğu için 999 liraya aldım. 7 yıl garantisi var. boyutları, ölçüleri istediğimiz gibi. zaten 1 ay önce de arçelik buzdolabı almıştık. arçelikten devam edelim dedik.. Aslında uğur udf 6sl alıcaktım, birkaç bayi aradım ama ilgisizlerdi. arçeliğin en azından servisi ve marka güvenirliliği daha iyi.

bu modelin aynısı beko olarakta var. onunda fiyatı 999 lira.
    http://www.arcelik.com.tr/derin-dondurucular-dikey-derin-dondurucu-2052-DY-Buzdolabi.html

teşekkürler herkese

• quote:

Orijinalden alıntı: edwin

Aeg aldım çok memnunum. Electrolux de olabilir ikisi çok benzer sanırım aynı fabrika..

aeg yi inceledim.5 çekmeceli olan aynı arçelik gibi. aeg de garanti ne kadar ? arçelik 7 yıl garanti veriyor diye tercih ettim.
  • Radyoda reklamlarda duydum, Arçelik dikey model donduruculardan biri 599 liraymış, sanırım mağazalarda geçerli. Almayı düşünenler bir araştırsın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sparcoo

quote:

Orijinalden alıntı: edwin

Aeg aldım çok memnunum. Electrolux de olabilir ikisi çok benzer sanırım aynı fabrika..

aeg yi inceledim.5 çekmeceli olan aynı arçelik gibi. aeg de garanti ne kadar ? arçelik 7 yıl garanti veriyor diye tercih ettim.

ben 6 ay kadar önce aldım. 7 ay garanti yok. 2 veya 3 yıldır garantisi. hayırlısı olsun.
  • Vestfrost 1210 Vf A+ aldım, fiyat 800, A+ ve hacim olarak daha ucuzunu bulamazsınız sanırım vestelin yan ürünü diyebiliriz, vestelin satın aldığı rus firmasının ürünü yanılmıyorsam. Garanti vestelin. Hepsiburadada en çok satan ürün. Dükkanlardan alırsanız 7 sene garanti veriyorlar ama fiyat internetten daha yüksek. Anneme almıştım 1 senedir sorunsuz kullanıyordu, şimdi kendimede aldım.

• isip77 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, elektrik kesintisi söz konusu olduğunda bazı derin dondurucular da 6-12-24 ya da 48 saat'e kadar soğuk tutma süresi mevcut acaba Vestfrost VF 1210 A+ modelin'de böyle bir koruma süresi mevcut mudur?

• Selamlar

Dikey derin dondurucu minumum 5 çekmeceli
    Fiyat olarakta 1500 tlye kadar tavsiyeniz varmıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: karann1905

Selamlar

Dikey derin dondurucu minumum 5 çekmeceli
    Fiyat olarakta 1500 tlye kadar tavsiyeniz varmıdır?
    konu unutulmuş galiba liebherr diye bir marka var bilgisi olan var mı ki acaba
  • Sarper 77 S kullanıcısına yanıt
    Amam bulaşma diyeceğim ürün çok kaliteli belli oluyor ama Türkiye mevsim şartlarına uygun değil.

Adana da yaşıyorum kombi buzdolabı ve dondurucu yer alıyor üründe
    Her kurban bayramında sorun yaşıyoruz. Dondurucu fazla akıllıymış içerisine yeni etleri koyunca birden fazla yüklenme olarak algılıyor ve kendini korumaya alıyor çalışmıyor sürekli arıza verip içerisindeki eski ürünleri bile eritiyor

Bu olay her kurban bayramı yaşanıyor ama hiç sekteye uğramıyor. Konu komşuya işyerine oraya buraya götürüyoruz etleri dondurup öyle getiriyoruz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: t-miharbi

Amam bulaşma diyeceğim ürün çok kaliteli belli oluyor ama Türkiye mevsim şartlarına uygun değil.

Adana da yaşıyorum kombi buzdolabı ve dondurucu yer alıyor üründe
    Her kurban bayramında sorun yaşıyoruz. Dondurucu fazla akıllıymış içerisine yeni etleri koyunca birden fazla yüklenme olarak algılıyor ve kendini korumaya alıyor çalışmıyor sürekli arıza verip içerisindeki eski ürünleri bile eritiyor

Bu olay her kurban bayramı yaşanıyor ama hiç sekteye uğramıyor. Konu komşuya işyerine oraya buraya götürüyoruz etleri dondurup öyle getiriyoruz.
    Peki çevrenizdekiler hangi markayı kullanıyor sizin yaşadığız sıkıntıları yaşamayıp size marka tavsiyesi veren oldu mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhtanman -- 27 Ağustos 2018; 1:41:3 >
  • mhtanman M kullanıcısına yanıt
    Selamünaleyküm ustam 2 sene oldu uğur kullanıyorum memnunum

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.