Şimdi Ara

Ders çalışabilenleri tebrik ediyorum (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
7
Favori
2.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hem hukuk fakültesindesin hem de bilgisayar bağımlılığın varsa işin zor hocam, çift dikişli yollar seni yıllar seni bekliyor

bu arada hangi üni
  • quote:

Orijinalden alıntı: waitisova'Blazac

hem hukuk fakültesindesin hem de bilgisayar bağımlılığın varsa işin zor hocam, çift dikişli yollar seni yıllar seni bekliyor

bu arada hangi üni

Bi vakıf üniversitesi diyelim
  • Gözünü karartıp bilgisayarı kutusuna koyup rafa kaldıracaksın sonra canın sıkıldıkça ders çalışırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arkadaşım O Eli Bi İndir!

Gözünü karartıp bilgisayarı kutusuna koyup rafa kaldıracaksın sonra canın sıkıldıkça ders çalışırsın

Hocam her daim böyle yapamam ya. Ben daha çok oto-kontrol kazanmaya çalışıyorum. Derslerle ilgili büyük bi sorunum falan da yok zaten. Mesele bilgisayardan kalkmak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eve 5de geliyorsan 6 gibi başlayıp 9a kadar çalışacaksın. (3 saatte max 2 saat verim alırsın)
    9dan sonra 11.30a kadar tekrar oyna.

• quote:

Orijinalden alıntı: onallahmet

quote:

hem hukuk fakültesindesin hem de bilgisayar bağımlılığın varsa işin zor hocam, çift dikişli yollar seni yıllar seni bekliyor

bu arada hangi üni

hocam okulunuzun kütüphaneleri illa ki vardır kütüphanede vakit geçirmeyi deneyin belki bilgisayar bağımlılığını kırmanızda yardımcı olabilir, ve de sanırım pek gelecek kaygısı olmayan birisin yani pek düşünüyorsun heralde, çeşitli vakıf ünilerinde hukuk bitiren arkadaşlarım vardı iş hayatına atıldıktan sonra üni zamanlarını özlüyorlar

• quote:

quote:

quote:

bu arada hangi üni

hocam okulunuzun kütüphaneleri illa ki vardır kütüphanede vakit geçirmeyi deneyin belki bilgisayar bağımlılığını kırmanızda yardımcı olabilir, ve de sanırım pek gelecek kaygısı olmayan birisin yani pek düşünüyorsun heralde, çeşitli vakıf ünilerinde hukuk bitiren arkadaşlarım vardı iş hayatına atıldıktan sonra üni zamanlarını özlüyorlar

Hocam gelecek kaygım tabiki var hatta geleceğe dair büyük planlarım var. Ben öyle başarısız, asosyal bir insan da değilim yanlış anlamayın bugüne kadar hem derslerimde başarılı bir insandım hemde arkadaş çevrem gayet iyidir. Ben sadece bilgisayarın beni kontrol ettiğini farkettim ve buna sinir oldum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

bu arada hangi üni

Hocam gelecek kaygım tabiki var hatta geleceğe dair büyük planlarım var. Ben öyle başarısız, asosyal bir insan da değilim yanlış anlamayın bugüne kadar hem derslerimde başarılı bir insandım hemde arkadaş çevrem gayet iyidir. Ben sadece bilgisayarın beni kontrol ettiğini farkettim ve buna sinir oldum.

hocam hukukçuların çoğunluğu idealist insan oluyor en azından benim gördüğüm kadarıyla, ancak bunların da çoğunluğunda teoride laf var pratikte iş yok, bilmiyorum ara sınıf mısın yeni mi başladın ama senin gibi düşünenler çok ancak düşündükleini hayata geçirenler azdır, ideallerin ve geleceğin günlük haz verici şeylerden vazgeçmek zor olmasa gerek

ha ben bilgisayardan vazgeç demiyorum ancak bilgisaayara dair alışkanlığını kontrol altına al hocam

• En Basitinden Soru Çözmek İçin Bir Fikir Vereyim , Bir Mp3 Çalar Telefon Vs. Birşey Ayarlayın Sevdiğiniz Müzikleri Atın Müzikle Beraber Ders Çalışın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEKLER

En Basitinden Soru Çözmek İçin Bir Fikir Vereyim , Bir Mp3 Çalar Telefon Vs. Birşey Ayarlayın Sevdiğiniz Müzikleri Atın Müzikle Beraber Ders Çalışın.

Türkçe olmamalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Consciousness

quote:

Orijinalden alıntı: TEKLER

En Basitinden Soru Çözmek İçin Bir Fikir Vereyim , Bir Mp3 Çalar Telefon Vs. Birşey Ayarlayın Sevdiğiniz Müzikleri Atın Müzikle Beraber Ders Çalışın.

Türkçe olmamalı.

Hocam bizim bölümde hiçbir türlü müzikle çalışılmıyo. Sürekli okuyup altını çizmek gerektiği için. Test çözer gibi olmuyo

• dostum saat kaçta derse başlayacaksan 10 dk öncesine saatini kur (10 dk da anca hazır olur sandalyeye oturmuş olursun..)

Öncelikle şunu söyleyim..

"ders çalışma saatini doldurmadan masadan kalkma" Ne dersini böl(su , tuvalet vs) ne de yarım bırak...

Hiçbirşey çalışmasan bile o masada oturma zorunluluğu getir kendine... (pc,müzik,telefon,tablet hepsinde uzak dur , telefonu sessize al titreşimi kapat.)

Kısacası tüm seni rahatsız edecek , dersini bölecek olasılıkları göz önünde bulundurarak önlem al.. En az 1 ay içinde ders çalışmaya başlayacaksın... Çünkü boş boş oturdukça sıkılacaksın , zaman geçmeyecek.. Elbet anladığın dersten bile olsa ders çalışmaya başlayacaksın...

Not: (devamlılık isteyen bir durum 1-2 hafta yapar bırakırsan kesinlikle verim alamazsın.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßĿÂĈҚ

bende tebrik ediyorum
    quote:

Orijinalden alinti: ßĿÂĈҚ

bende tebrik ediyorum

?hocam te?men için mesaj sayysy kaç?
  • o sistem bende olsun bende kalkmam tabi
  • ya biz ne yapalım usta?biz ygs-lys hazırlanıyoruz.2015 te girecem sınava ygs kalkacak diyorlar,dershane kalkacak diyorlar bizim işimiz bence çok daha zor.bide hukuk fakültesine gidiyorum demişsin.ama ders çalışma alışkanlığın ya lisede de yoktu yada lisede vardı üniye gidince kaybettin.Yani demem o ki sanırsam özel üniversiteye gidiyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kara Reis

quote:

Arkadaş eve geliyorum biraz bilgisayarda takılayım diyorum bi bakıyorum saat 12 olmuş. Zaman nası geçiyo hiçbir fikrim yok. Benim gibi olupta bi program yapan veya birşekilde bilgisayardan kalkıp derse geçebilen varsa tebrik ediyorum. Yardımcı olabilecek varsada 40 yıllık duası benden!

İmzandaki sistemi aldığına göre çok feci bağımlısın demektir hangi lisedesin anadolu mu?

Ben de bunu diyecektim.
    İlk önce imzanı değiştir kardeşim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gustave Flaubert

quote:

Orijinalden alinti: ßĿÂĈҚ

bende tebrik ediyorum

?hocam te?men için mesaj sayysy kaç?

100 olması lazım hocam
  • Tutuştuğun zaman öyle bir çalışıyorsun ki. Sen bile anlamıyorsun nasıl oluyor.
  • ben gresunda öğrenciyim 3.sınıftayım 2 yılımın boşa geçtiğini düşünüyorum yani öyle ama kalan 2yılı değerlendirmek istiyorum boş insanım bu durumu nasıl sıyırcaz bilmyorum
  • üniversite hazırlık öğrencisiyim 7. sınıftan 11. sınıfa kadar çok kötü bir teknoloji bağımlılığım vardı. okulda da başarılı bir öğrenciydim hocalar daima çeker konuşurdu bırak şu interneti, telefonu derlerdi. başlarda dinlemezdim ama sonra dinlemeye başladım onları. bu sefer bırakmak istiyordum ve bırakamıyordum. gerçekten yaptıklarımın bana hiçbir getirisi yoktu. ömrümün sonuna kadar mesajlaşacak, internette gezecek, ps3 oynayacak, onun bunun ne yaptığını takip edecek değildim. önce sms paketlerinden, facebook, twitter, hi5 hesaplarımdan sonra lise arkadaşlarımdan vazgeçtim ilk yılımda kazanamayınca akrabalar dahil olmak üzere herkes dalga geçti. artık bıraksın evlensin ondan bir şey olmaz dediler. abim ps3 götürdü erkek arkadaş/kız arkadaş meselelerinden vazgeçtim. gerçekten hiçbiri zerre kadar değmiyormuş. lise bittikten sonra arayacağız muhabbetleri yalan. şuan ailemle vakit geçiriyorum, femin derece sınıfında 2.yim, yani eskiye oranla çok çok iyi bir durumdayım. dersimi de çalışıyorum internette de geziyorum ama hepsi belirli ölçülerde. sadece telefonum olmadan uyuyamıyorum. onu da inşallah zamanla aşacağım.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.