Şimdi Ara

Ders çalışamama sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 haftadır odaklanamıyorum . Edebiyat konularımı bitirmiştim zaten her gün üzerinden geçiyorum . Coğrafyada aynı şekilde düzenli soru çözüyorum ama 2 yıldır türev integral bakmadım . Diğer konularım %70 civarında tamam ama türev integral olduğu gibi duruyo . Hedefim boun veya Galatasaray işletme . Ne yapmam gerekiyo ? Nasıl odaklanıcam bilmiyorum . Bi tavsiyesi olan var mı ? Şimdiden yardımcı olacak kişilere teşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arasqwe030 -- 7 Nisan 2014; 20:23:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arasqwe030 A kullanıcısına yanıt
    Hocam kendin de söylemişsin ilk işin türev ardından integrali bitirmek olsun.Bunalr bittikten sonra zaten kafanda birçok şey oturmuş olur yönünü daha rahat çizersin.Önceki konular ne durumda peki ?
  • 2 yilda tamamen unutmussundur zaten.Bence netten konu anlatim videosu izle kisa notlar al ve testi aldigin formül/nota bakarak çöz. Bitmeyecek konular değiller zamanın cok

• Burada birileri sana bir şeyler tavsiye etse bile önemli olan senin bunları ne kadar uyguladığın ya da uygulayacağın olur. Boun ya da Galatasaray gibi iki iyi üniversiteyi düşünüyorsan açıkçası odaklanmak zorundasın. Bu şekilde motive edebilirsin kendini. Mat-2'nin en önemli ve zor konuları kalmış çünkü. Bir yerden başlayabilirsen devamı gelir zaten kendiliğinden emin ol. Yani pek tavsiye veremedim ama en azından kendini bu şekilde çalışmak için kamçılayabilirsin.
  • Ygs konularıma güvendiğim için daha çok lys çalışıyodm zaten . Gerçi ygsde 15k geldi ama tm için kötü bi sonuç sayılmaz . 11.sınıf konuları dahil %70-80 tamam zaten ama 12. Sınıf olduğu gibi duruyo . Bu da sinirlerimi yıpratıyo başlayamıyorum .

• izobar kullanıcısına yanıt
    Aslında tavsiye olmasa da motive edici şeyler yazdın :) ya farkındayım ama ara verdiğim için ne yazık ki çalışma temposu yetersiz geliyo . Bi başlayabilsem olcak ama işte of

• arasqwe030 A kullanıcısına yanıt
    Hocam cevap belli 12.sınıfın baba konuları olan türve ve integrale yükleniyorsun bu kadar.Hadi kolay gelsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eseyemidi kullanıcısına yanıt
    Konuları iyice kavramaya çalışıcam dediğin gibi . Tam anlamıyla da unutmuş sayılmam az çok soru çözebiliyorum . Konuya bi başlayabilsem olcak :/

• Teşekkür ederim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: arasqwe030

Aslında tavsiye olmasa da motive edici şeyler yazdın :) ya farkındayım ama ara verdiğim için ne yazık ki çalışma temposu yetersiz geliyo . Bi başlayabilsem olcak ama işte of

Çalıştıkça hatırlayacaksın zaten emin ol. Sana yetersiz gelmesi doğal çünkü sen, unuttum bunları, nasıl hatırlayacağım şimdi nasıl olacak falan diyorsun, negatif düşünüyorsun. Pozitif ol, çalışmaya başla ve Boun'u kazan. Bu kadar!
  • izobar kullanıcısına yanıt
    Tam dediğin gibi ya . Nasıl yapıcam nasıl edicem diye düşünmekten çalışamıyorum açtığım sayfayı kapatıyorum. Dediğin gibi yapıp biraz pozitif olmaya çalışıcam . Fikirlerin için teşekkür ederim :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.