Şimdi Ara

Ders calisamiyirum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lise son sinif ogrencisiyim. Okul basarim baslarda iyidi ama lise baslayip ilerledikce ve dersler agirlastikca basarim dustu. Cunku yogun bir calusma gerekiyor ama ben.sadece in dkika calisabiliyorum. Ardindan dikatim tamamen dagiliyor. Basladigim isleri tamamlamada sirun yadiyorum. İdevler benim icin tam bir kabus gecen sene performans odevlerini eksik yaptigim icin az kalsin okulda kaliyodum. cevremdekiler cok zeki hata dahi oldugumu soylerler. CALİSABİLİRSEN ygs lys yi full cekersin diyolar. Simdi derslerim cok kotu cunku dersler cok agir ve az caslisma yetmiyor... Ve asla bir kaynak kitabi, soru bankasi bitiremedim... Sene boyunca sadece %10 falan bitiyor kitabin oda skila skila bikiyorum skilinca anlamiyorum. Dersler simdi cok.agir ve bizim sinava ak kaldi ben HİC CALİSAMADİM hep deniyorum. Rehberlige gidiyorum. Oneriler aliyorum deniyorum olmuyor. Turkce paragraf gordugum zaman korkuyorum. Matematik severim genelde 13. Sorudan sonra kqfa dagiliyor. Bir turlu konsantre olamiyorum. Hiperaktifim ben ozelikle cocukken siradan kalkip jeki cen filminde oluyordum. Okul hayatim boyunca cok zorluk yasadim. Birseyi insanlara iki uc kez soyletiriyorum hayir sagir degilim. Ama demek istededigini anlayamiyorum. Esyalarimi falan surekli biryerlerde unutuyorum. Kaybediyorum. Toplumfa hep farkliyim. Sanki ben baska alemdeyim. Cevremde olanlari takip etmekte zorlaniyorum. Ders calismayida pes ettim. sinav yaklasiyor ve korkuyorum. deneme bittiremiyorum. Ne kadar ugrastiysamda yapamadim. Bir deneme bile bittiremiyorum Ya ygs lys yi nasil yapicam.
    Diger islerde mesela bilgisayar gibi sabahtan aksama kadar oynayabiliyorum hic skilmiyorum. Birde su var kafam hep daginik oyle daginik ki laz misin? Gibi... Herkes beni bos kafali goruyor. Uzun sure boyle yasadim. Ama simdi bir sorun oldugunum farkindayim. Ve cozmem gerekiyor. Sinav var!!! Ygs... Sbs de iyi puan alamadim. İyi bir lise kazanamadim. Hep konantre olamiyorum. Simdi buraya kadar gelmis durumdayim ve artik yikildim. Boyle decam edemem. Hep tekerlegi ucken olan bir araba ittim. tekerlekler ugen oldumu ittmek cook zor ana simdi oda hic yetmiyor. Baska skintilarimda var ve onlari kismen cozmus olsamda simdi en onemli olan bu. Bu skintiyi cozmem gerekiyor. Artik kendimi birakiyorum. Sudan cikmis balik gibiyim. Ve yakinda... Off caresizim YARDİM EDİN ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Evde ders çalışamıyorum
    2 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.