Pull Me Under 【Dream Theater】 Cover by A-YEON - YouTube ![]() agaaa ben de bir sorun var sanırım ama ders çalışmaya motive edio beni vallaa. hemen bitiremde izleyem diorum. |
ders çalışırken her molada bıkmadan usanmadan açtığım video

-
-
-
hanımefendiyi ödül mekanizması olarak görüp burda bile kadınları metalaştırıyorsun ve bunu utanmadan paylaşıyorsun?
ben bu iğrençliği kaldıramıyorum bu devir bana ağır geliyor..
-
Dinlemek için mi
Yoksa
-
bunlar çok kıllı ya
-
abicim sizin aklınız hep alt tarafa çalışıyor ne yapayim. ben sadece böyle güzel ve yetenekli hanımları izlemekten keyif alıyorum. benim diyen adam şu parçayı bu kadar temiz çalamaz.
biz sanatın ve estetiğin peşindeyiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 15 Kasım 2023; 22:33:2 > -
bunun gibi güzel videoları başka amaçla kullanan tipleri hiç sevmem muhabbetini yapanların yanından ise ışık hızında uzaklaşırım. abazan erkek muhabbetini hiç sevmem.
-
ben de ders molalarımda bunu izliyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kim bu gözlük hocam? futbolla pek alakam yok ama arka planda çalan şarkıyı severimm.
-
Başka amaç değil
direkt ana amaç
neyse
tough times 21st century
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YaralıPanda -- 15 Kasım 2023; 23:19:42 > -
Vitor Pereira ve yardımcısı gözlüklü olan Filipe Almeida yıllardır birlikteler
-
ben de seviyorum bu tarz müzikleri kış akşamları çekiceksin kafana kapşonluyu kulaklığı ders aralarında dinlicen
her molada dinlediğim
-
Rocky kesitleri iyi gidiyor.O adamda benden bir şeyler var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
AcademyAwardClipsyoutube
Whiplash Amazing Final Performance (Caravan) (Part 1) | Whiplash (2014) | 1080p HDhttps://www.youtube.com/watch?si=1nXDetDt0TWU4Aj8&v=ZZY-Ytrw2co&feature=youtu.be
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

hanımefendiyi ödül mekanizması olarak görüp burda bile kadınları metalaştırıyorsun ve bunu utanmadan paylaşıyorsun? ben bu iğrençliği kaldıramıyorum bu devir bana ağır geliyor.. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X