Arkadaşlar öncelikle tercihlerle uğraşan arkadaşlar kusura bakmasın.Onlar için tercihler ne kadar önemli ise buda benim için önemli.12. sınıfa geçtim ve düzenli ders çalışmam için ortamı oturtmam gerek.Benim bir eskiden kalma bilgisayar masası var 75 cm yükseklik 75 cm genişlik bana çok ufak geliyor ve ders çalışamıyorum orada bahanemi yapıyorum onuda bilmiyorum ama kücük geliyor sanki.185 boy var bacaklarda uzun sığamıyorum.Bana böyle genişçe 100- 150 lira aralığında gidip bayiisinden alabileceğim bir marka çalışma masası önerirmisiniz?.Ayrıca sandalye de gerekiyor sanırım salon masasının sandelyesini kullanıyorum :D Sizce kuruntumu yapıyorum yani psikolojikmi acaba bana sanki çok gerekliymiş gibi geliyor ama bilemiyorum
Yorumlarınızı bekliyorum sağolun
Kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle yap. Abartma yalnız
Ders çalışamak isteyen biri tuvalette bile çalışabilir söyliim.
Önceden ders pek çalışmadıysan doğaldır.
ve eğer çok çalışmak isteyip ne televizyonun karşısında ne pc başında ne arkadaşlarınla doğru düzgün takılabiliyorsan kendini soyutlamaya başla herşeyden.
öncelikle daha önce pek fazla ders çalışmışlığın yoksa git kendine bi rehber hocası bul ve sana günlük ödev vermesini iste
ÖRNEĞİN: Önümüzdeki 2 güm içinde
- MAT-1 Taban aritmatiği - Türkçe sözcükte anlam bitecek gibi.
Bi süre sonra başarının tadını alınca ve motivasyonun yükseldikçe ne bi rehber hocasına ne bir çalışma ortamına ihtiyacın olacak
Şuan istiyorsun , sorumluluğunun farkındasın bu çok güzel bişi ama başarı için daha fazlası gerek ;D
Zaruri değil diyosunuz yani aslında banada öyle gibi geliyor ama bilemiyorum.Daha önce çok ders çalışmışlığım yok ama isteyince çalışıyorum.Ama kafamda dolaşan sorun gibi gördüğüm şeyleri düzeltmem gerek sanırım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme