Şimdi Ara

Evde çalışma disiplini

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dershanelwr açıldı.Gidip gitmeme konusunda kararsızım.Ama muhtemelen gideceğim.Dersten sonra kütüphanede çalışmak çok verimli oluyor.Evde ayni disiplini verimi yakalayamiyorum.Belki derslere girmeyip sadece kütüphaneyi de kullanabilirim ,bilmiyorum.Evde çalışanlar disiplininizi nasil sağlıyorsunuz?Ev ortami rehavetini gevsekligini nasil atiyorsunuz üstünüzden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sürekli kendime ek stres yaratarak çalışabiliyorum. ne zaman ders çalışmasam istediğim sıralamayı yakalayamayacağımı düşünüyorum. böylelikle oturup ders çalışabiliyorum.

ama benim için şöyle bir durum var ki ben meslek lisesinden mezun biriyim, hayatım boyunca ilk defa ders çalışıyorum. bu yüzden stres ekliyorum yoksa böyle şeylerle uğraşmanıza gerek yok bence.

geçenlerde tyt denemesi yaptım kendime, ne seviyedeyim diye ve beklediğimden çok düşük bir sonuç geldiğini gördüğümde bir daha asla o masadan kalkmadım. ne kadar istediğinize de bağlı aslında bu durum.

biraz mola vermeyi deneyin, 1 gün hiç bir şey yapmayın yatın uyuyun falan ne bileyim pek bu konularda bi bilgim olmadığı için ancak bu kadarını söyleyebiliyorum.

• sürekli kendime ek stres yaratarak çalışabiliyorum. ne zaman ders çalışmasam istediğim sıralamayı yakalayamayacağımı düşünüyorum. böylelikle oturup ders çalışabiliyorum.

ama benim için şöyle bir durum var ki ben meslek lisesinden mezun biriyim, hayatım boyunca ilk defa ders çalışıyorum. bu yüzden stres ekliyorum yoksa böyle şeylerle uğraşmanıza gerek yok bence.

geçenlerde tyt denemesi yaptım kendime, ne seviyedeyim diye ve beklediğimden çok düşük bir sonuç geldiğini gördüğümde bir daha asla o masadan kalkmadım. ne kadar istediğinize de bağlı aslında bu durum.

biraz mola vermeyi deneyin, 1 gün hiç bir şey yapmayın yatın uyuyun falan ne bileyim pek bu konularda bi bilgim olmadığı için ancak bu kadarını söyleyebiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0F176415A -- 27 Ocak 2021; 21:41:14 >
  • geçen seneki sınav sonucuma bakarak

• Mezuna kalınca sağlıyorsun

• Pantolonla oturuyorum

• Değerli arkadaşlarım merhaba; matematik öğretmeniyim. kanalım 5 yıllık . mesai saatlerinden dolayı çok video yükleyememiştim. Şimdilerde video sayısını artırmaya çalışıyorum. Bu videolar ders esnasında kayıt altına alınmıştır. Youtube için değildir . Doğal olması daha iyi olur diye düşündüm. O yüzden giriş seremonisi yok kusura bakmayın. Direkt derse başlıyorum. İstek üzerine soru ya da konu videoları atabilirim. Destek olursanız memnun olurum.

• Çalışma arkadaşı arıyor musunuz Esela Hanım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    çalışma ortamım nasıl
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evde ders çalışma disiplini oluşturmak zor değil benim de gözümde büyüyordu masaya oturup ders çalışmak. Dış etkenleri 0'a indirerek iyi bir şekilde çalışabilirsin. Sokağa çıkma yasağında haftasonları evde yine ses oluyordu giren çıkan eksik olmuyordu . Dershaneye gitmeden önce online dersleri arkaya atıp test çözüyordum bazı derslere hiç girmiyordum boş boş konu anlattıkları da yoktu.
    Dershaneye gittikten sonra ilk 1 ay çok iyi gelecek sonra planlı olayım çok çalışayım diye gittiğin vakit kaybı olup elinin ayağına dolaştırdığını anlayacaksın tabi fark etmek geç oluyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.