Şimdi Ara

Ders calismak neden bu kadar zor geliyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oncelikle herkese merhaba. Suan 9. sinif okuyan(gecen sene hazirlik bitirdim) bir ogrenciyim. Sbs den 483 puan almistim.. Ama o zamanlarda nedense ne ders calisirdim ne de konu tekrari yapardim. Ama simdi goruyorum ki calismam artik sart. Ne zaman calismaya plan yapsam tembellik, uyusukluk ve bahane uretme araya giriyor.. Kendimden biktim desem yeridir.
    Sizden istedigim (ozellikle tecrubeli abilerden) ban bu konuda nasihatte bulunmaniz. Lutfen ciddi cevaplar veriniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 9da çalışma zaten konu tekrarı ve bi kaç testle bu konuyu anladım desen yeter

• Birşeyi elde etmek istiyorsan onun için çok cabalaman gerekir.Soyle örnek vereyim bir kızı seviyorsun mesela ama o kızı baska biri de seviyor ama diğer çocuk senden daha fazla azimli ve elde etmekte kararlı sende avucunu yalar oturursun o yuzden o koca poponu kaldır asosyal mode on yap ve ders calis.
    Yoksa senden bi mok olmaz aslan parçası

• arkadaşı alalım sanayiye
  • ardelis A kullanıcısına yanıt
    Kardes calismadan kastim zaten konu tekrari test cozme vs. Zaten kinu tekrari yapinca herseyi anliyorum. Sadece sinava girerken unutuyorum bazi seyleri

• Çünkü sıkıcı ve gereksiz.
  • Haklisin, fakat ne bileyim iste.. bi an gaza gelip caliscam diyorum sonra yine vazgeciyorum. Biraz iradesiz biriyim sanirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 483 alan adam boş olmaz temelin saglamdir senin.Ben 330 ort ile kolejlerde okuom bide sayısalm istekde yok :D beni düşün

• Zengin insanın okuması,fakire göre daha zordur. Çünkü başka çareleri,guvenceleri vardır. Oyalanacak şeyleri vardır. Ama fakirin okumaktan baska çaresi yoktur.

Zengin zoru görmedigi için derse kendini veremez.

Elindd pc,tel,ps vb. Şeyler varsa bunlar ders çalısmasını etkiler.

• dhfade kullanıcısına yanıt
    Dediklerine sonuna kadar katiliyorum ama sandigin gibi zengin biri degilim.hatta haftalik 20 tl aliyorum zaten 10 lirasi akbile gidiyor onun da. Hatta burs bile aliyorum daha ne diyim .d

• 9'da ben de öyleydim sınava 1 hafta kala yardırır sınavlardan yüksek alırdım. Dershaneye de giderdim.

• okuduğum dersi anlamam okuduğum csbler noktasından virgülüne kadar aklımda.gidip tarih dersinde o güzel olayları okumak sıkıyor ama zebaniye dönüşme csbleri daha etkileyici demekki kitabı yazan adam vurgulayamamış iyi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.