Bildirim
Üniversitede kredi başına para
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
mesela kredi başına 20 lira olsun ücret.Atıyorum ekonomi dersi diye bi ders alıyorsun, 3 kredi olsun bu. Bu ders için dönemlik 60 lira ödeme yapman gerekir.
Bir dönemde 20 kredi civarında ders alırsın, bu da dönemlik 400 lira ödemen gerekiyor demek oluyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Muten Roshi
mesela kredi başına 20 lira olsun ücret.Atıyorum ekonomi dersi diye bi ders alıyorsun, 3 kredi olsun bu. Bu ders için dönemlik 60 lira ödeme yapman gerekir.
Bir dönemde 20 kredi civarında ders alırsın, bu da dönemlik 400 lira ödemen gerekiyor demek oluyor.
yine anlamadım ya
yani İŞLETME bölümündeki bütün derslerin kredilerinin toplamı mı 20 kredi civarında olurr ? yoksa tek bi dersi mi 20 kredi civarında olur -
yukarıı -
Sen bu kafayla bakkal bile isletemezsin bosver
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: yekialem
Sen bu kafayla bakkal bile isletemezsin bosver
size rakip olmak istemem
konu güncel -
evet kardeş 1 ders 20 kredi onu geçince mezun oluyorsun..
güz döneminde sallıyorum alman gereken kredi sayısı 18 diyelim bi ders 3 kredi olsun o dersin kredisi 30tl olsun sen o 3 kredilik ders için 90 tl ödersin. -
Allah aşkına bunun nesini anlamadın?quote:
Orijinalden alıntı: Muten Roshi
Bir dönemde 20 kredi civarında ders alırsın, bu da dönemlik 400 lira ödemen gerekiyor demek oluyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: gokhangkmn
evet kardeş 1 ders 20 kredi onu geçince mezun oluyorsun..
güz döneminde sallıyorum alman gereken kredi sayısı 18 diyelim bi ders 3 kredi olsun o dersin kredisi 30tl olsun sen o 3 kredilik ders için 90 tl ödersin.
Çok teşekkürler yani benim istediğim bölümün krediine bakmam lazım anladım Peki '' sınır yok '' ne anlama geliyor bu ibarenin yanına -
nasıl sınır yok? alman gereken kredi içindir belki :s bi fikrim yok usta -
bide bu adam üniversiteye gidecek daha hesaplamayı anlamadı -
Bir dönem için öğrenciye tanınan kredi sınırlaması vardır. Mesela 22. Bir öğrencinin aldığı derslerin kredileri toplamı en fazla 22 olabilir. Yani 3 kredisi olan 7 ders alabilirsin, 1 kredi de açıkta kalır.
Çoğu üniversitede harçlar önceden yatırılır, bir dönem için harç miktarı sabittir istersen hiç ders alma. Ders alma işlemi de harç yatırıldıysa onaylanır. -
quote:
Orijinalden alıntı: sgtujwdgk
bide bu adam üniversiteye gidecek daha hesaplamayı anlamadı
anladım ama sizin gibi gereksiz insanları anlayamıyorum kusra bakma
Bi şeyi soruyorsun anlatan oluyor anlıyorsun
ama bide bu şeyi sordugunda sırf karşındaki insanı küçük düşürmek için [ ki küçük düştüğüm falan yok o küçücük beynin almıyor bunu ] yorum yapanlar var ki bu millete sırf ayak bağı oluyorlar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X