Şimdi Ara

Üniversitede kredi başına para

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
6.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu ne anlama geliyor ? Özel üniversitelerde kredi başına ... miktar para ?

Yani mesela işletme okuyan öğrenci işletme kapsamında gördüğü derslere para mı veriyor ? Genel olarak İşletme bölümüne para verilmiyor mu ? Ders başı mı veriliyor para

• mesela kredi başına 20 lira olsun ücret.Atıyorum ekonomi dersi diye bi ders alıyorsun, 3 kredi olsun bu. Bu ders için dönemlik 60 lira ödeme yapman gerekir.
    Bir dönemde 20 kredi civarında ders alırsın, bu da dönemlik 400 lira ödemen gerekiyor demek oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muten Roshi

mesela kredi başına 20 lira olsun ücret.Atıyorum ekonomi dersi diye bi ders alıyorsun, 3 kredi olsun bu. Bu ders için dönemlik 60 lira ödeme yapman gerekir.
    Bir dönemde 20 kredi civarında ders alırsın, bu da dönemlik 400 lira ödemen gerekiyor demek oluyor.

yine anlamadım ya

yani İŞLETME bölümündeki bütün derslerin kredilerinin toplamı mı 20 kredi civarında olurr ? yoksa tek bi dersi mi 20 kredi civarında olur
  • yukarıı
  • Sen bu kafayla bakkal bile isletemezsin bosver

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yekialem

Sen bu kafayla bakkal bile isletemezsin bosver

size rakip olmak istemem

konu güncel
  • evet kardeş 1 ders 20 kredi onu geçince mezun oluyorsun..

güz döneminde sallıyorum alman gereken kredi sayısı 18 diyelim bi ders 3 kredi olsun o dersin kredisi 30tl olsun sen o 3 kredilik ders için 90 tl ödersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muten Roshi

Allah aşkına bunun nesini anlamadın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhangkmn

evet kardeş 1 ders 20 kredi onu geçince mezun oluyorsun..

güz döneminde sallıyorum alman gereken kredi sayısı 18 diyelim bi ders 3 kredi olsun o dersin kredisi 30tl olsun sen o 3 kredilik ders için 90 tl ödersin.

Çok teşekkürler yani benim istediğim bölümün krediine bakmam lazım anladım Peki '' sınır yok '' ne anlama geliyor bu ibarenin yanına
  • nasıl sınır yok? alman gereken kredi içindir belki :s bi fikrim yok usta
  • bide bu adam üniversiteye gidecek daha hesaplamayı anlamadı
  • Bir dönem için öğrenciye tanınan kredi sınırlaması vardır. Mesela 22. Bir öğrencinin aldığı derslerin kredileri toplamı en fazla 22 olabilir. Yani 3 kredisi olan 7 ders alabilirsin, 1 kredi de açıkta kalır.

Çoğu üniversitede harçlar önceden yatırılır, bir dönem için harç miktarı sabittir istersen hiç ders alma. Ders alma işlemi de harç yatırıldıysa onaylanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sgtujwdgk

bide bu adam üniversiteye gidecek daha hesaplamayı anlamadı

anladım ama sizin gibi gereksiz insanları anlayamıyorum kusra bakma

Bi şeyi soruyorsun anlatan oluyor anlıyorsun

ama bide bu şeyi sordugunda sırf karşındaki insanı küçük düşürmek için [ ki küçük düştüğüm falan yok o küçücük beynin almıyor bunu ] yorum yapanlar var ki bu millete sırf ayak bağı oluyorlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.